- 2 Şubat 2020
- 341
- 416
- 18
- 34
- Konu Sahibi kuzgunun_golgesi
-
Emin değilim. Sadece o kadının hareketini niraz anormal buldum. Belki de benim kuruntum. Kadın sadece yukarı çıkıyordu. Ama her ne hikmetse o gün kimse böylr bir misafir karşılamamış?Yani o kimse bir bayan ve sizin gittiginiz farkli yerlere falan pesinizden gelip ayakkabilarinizi mi caliyor?
Mantıksız gördüğünüz bir konuda zahmet edip yazmanız büyük incelik.! Belki de tesadüftür!Diğer konu da mantıksızmış, bu konu da mantıksız. Bir insanın (kadın ya da erkek) şehir şehir peşinizde dolaşıp sizin ayakkabılarınızı çalması pek olası görünmüyor.
Dediğim gibi belki de tesadüf. Ve her nedense bir yanım güçlü bir şekilde tesadüf olduğuna inanıyorYani o kimse bir bayan ve sizin gittiginiz farkli yerlere falan pesinizden gelip ayakkabilarinizi mi caliyor?
Hayal kırıklığına uğradıl tühhhhKonu şu an daha da ilginç oldu hepimiz erkek bekliyorduk
Insanin ödü kopar ya.Bence bir daha boyle bir sey olursa polise gidin olay cok mantiksiz gorunsede surekli farkli yerlerde dahi basiniza bunun gelmesi esrarengiz.O kamerayi surekli takipte olun.Her ne kadar tesaduf gibi gorunsede icim ûrperdiDediğim gibi belki de tesadüf. Ve her nedense bir yanım güçlü bir şekilde tesadüf olduğuna inanıyor
Hepimiz ayakkabı fetişi bekliyorduk içten içe galibaHayal kırıklığına uğradıl tühhhh
Bedavaya geçinen biri çıktıHepimiz ayakkabı fetişi bekliyorduk içten içe galiba
AynenBedavaya geçinen biri çıktıyazık kul hakkını insanlar çerez gibi yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?