Eşinin yaptığı gereksiz olmuş neyini arastiracakmis.
senin bişey yapcağından değilde kıskançlık ve sahiplenme içgüdüsüyle araştırmak istemiş abartma bence çok her erkek yapar gecenin bi köründe arayan adam var poposunu dönüp yatmaz yani
Araştırsın ne olacak? Ne gerek var, sil dersen adam şüphelenir. Seni eliyle itmesi hoş değil ama senin ne gerek var sil demen olmamış. Adam rahatsız olur yani. içine şüphe düşer. Sen yine de tavır yap. Konuşma eşinle.Iyi geceler arkadaslar
Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis
Tanimadigim bi numara
Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis
Neyse buraya kadar olagan bi durum
Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim
Arastiricam bakim kimmis diyo
Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....
Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....
Susayim die
Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...
Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim
Birakin arastirsin ne bulacak sanki sizde biraz tavir yapin anlasin hatasınıYarin arayip bakicakmis gercekten sarhosmu diye
Bu adam normal degil
nası yaniYarin arayip bakicakmis gercekten sarhosmu diye
Bu adam normal degil
yaptığı saçma tabiide ısrarla sil değince anlık yapmıştır sen yine de çok büyütme ve yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyleAma alnimdan itmesi cook kirici bi hareket
haklısınız o konuda. ama sakinleşip bu numara işi çözülünce tatlı tatlı neler hissettiğinizi söyleyin bence şimdi anlamaz kavga çıkar.Ben daha cok beni itmesine takildim suan
ne zaman bir yorum yapsam sizinkini gördüğümde aynı şeyi farklı cümlelerle anlatmış oluyoruz :) ruh ikizimi buldum ama cinsiyeti tutturamadık:))pöfff arıcak şu 118bilmemkaçı sorcak, sonra da "sen benim karımı gece gece ne arıyon layynnnn" diye höykürcek, düşmeyeydin üstüne de öyle el kol yapmasın ama ayıp
yaptığı saçma tabiide ısrarla sil değince anlık yapmıştır sen yine de çok büyütme ve yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyle
evlenebiliriz mi bağyanne zaman bir yorum yapsam sizinkini gördüğümde aynı şeyi farklı cümlelerle anlatmış oluyoruz :) ruh ikizimi buldum ama cinsiyeti tutturamadık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?