sapık

Soyledim gereksiz el hareketi yapma dedim ..

Helal etmiyorum deyincede bi daha benimle konusma dedi bana konusursanen adi sereffizsin dedi bana

Bende cektim gittim obur odaya
alınganlık yapıp üstüne gitmişsin oda sinirlenmiş dediğim gibi bırak bu gece sakinleşsin söyleme bişey ufacık şeyi büyütüp zarar vermeyin birbirinize

Eşiniz araştırsın, sanki araştırıp ne yapacak? Belki bulamayacak bile numara kimin. Sizin sil sil demeniz anlamsız olmuş.
Gecenin o saati sizin değil eşinizin telefonu çalsaydı ve bayan olsaydı arayan sizde bir acaba diye geçirirdiniz içinizden hatta şüphelenebilirdiniz, belkide araştırırdınız. Eşiniz belki sizin tepkinizi ölçmek için araştıracağım dedi, siz sil diye ısrar edince itti sizi sanırım o öfkeyle.
Uzatmamalıydınız bu kadar.

Soyledim gereksiz el hareketi yapma dedim ..

Helal etmiyorum deyincede bi daha benimle konusma dedi bana konusursanen adi sereffizsin dedi bana

Bende cektim gittim obur odaya
Gecenin bi yarisi gelen bi telefonla alt ust olmusunuz esiniz haksiz resmen hakaret etmiş

niye ısrarla sil sil dedin ki? valla beni tanımadığım numara arayınca ben rehbere ekleyip whatsapp falan var mı kim ki diye araştırıyorum. ya da telde yüklü bi uygulama var kimmiş ordan bakıyorum. merak işte....

Ben daha cok beni itmesine takildim suan
İnsan bazen sinirliyken refleks olarak yapabilir bence fazla takılma...o da üzülmüştür öyle yaptığına bence...arayan da yanlış aramıştır canım belki ne gerek var araştırmaya...

Adam şüphelenmiş ..bende olsam şüphelenirim açıkçası ..bırak napıyosa yapsın ,açığı varda ısrar ediyorsun ,kaşınmışın resmen

Kaşınmak ?? Hay8r
alınganlık yapıp üstüne gitmişsin oda sinirlenmiş dediğim gibi bırak bu gece sakinleşsin söyleme bişey ufacık şeyi büyütüp zarar vermeyin birbirinize

Tesekkur ederim zaten ayri odadayiz

Kaşınmak ?? Hay8r

Tesekkur ederim zaten ayri odadayiz
Yani argo tabir oldu galiba Ama ısrar etmemeliydin manasında söyledim yanlış anlaşılmasın ...en fazla arar kimsin sen ,bilmemne der bağırır teli kapardı

İtmesine takıldın da ittirene kadar uğraşmış gibisin.
Fazla üstüne gitmen de hoş olmamış.
Araştırmasına destek olmanı beklerken direnişle karşılaşmış.
Bence tepkin aşırı olmuş.

Yani argo tabir oldu galiba Ama ısrar etmemeliydin manasında söyledim yanlış anlaşılmasın ...en fazla arar kimsin sen ,bilmemne der bağırır teli kapardı

Zaten bagirmis esim kufur ettim falanda dedi

Ustune yarin bi daha aricam demesi canimi sıktı

Benim tele msj gelmişti aşkım telin şarjı bitti benim merak etme diye. Sevgilimde aradı sen kimsin diye. Sevgilinin numarasini ezberle bi zahmet diye nasihat verdi kapattı. Konuda orada kapandı. Ama eger ne gerek var arama boşver deseydim üst üste sinirlenirdi.

Bence kocanın araması seni umursadığını gösterir poposunu dönüp uyusa daha mı iyi. Alnından itmesi olmamış ama senin tavrından öyle davranmış olmalı

Beni bir sapik aramisti. Esim numarayi aldi. Buldu nerden arandigini eğer ki telefon kulubesi olmasaydi o ahliksiz adamin kemikleri catir catir kirilmis olacakti. .
cok ahlaksizdi. Neler demisti pislik.
Boylelerine hak bence.

Ayrica neden ikidebir bosver diyorsunuz ki? Ben yeni numarami rehberdekilere gönderince kuzenimin nosu degismis megerse. Baskasi kullanıyormus. Adam beni aradi kimsiniz bilmem ne. Dedim kusura bakmayin ben kuzenime gönderdim yanlis oldu. Neyse adam kapatti.
Sabah bi baktim mesaj atmis.
Evde de degildim. Hemen aradim esimi boyle boyle dedim. Aradi adami dedi ki bak yanlislik olmus Isin seyini cikarma. Karimin numarasini sil gelirsem seni gebertirim. Benim asabimi bozma demis. adam da tamam abi ozur dilerim bi daha olmaz demis.
Eger biz boyle yapmasaydik adam sapiklik yapardi sürekli.
O yuzden esinizin tavrını dogru buldum..

eşiniz araştırabilir sıkıntı yok ama size karşı davranışı hoş olmamış ama benim başıma öyle bir şey gelmişti 1 sene evvel hatta gecenin 3 ünde aşkım diye mesaj eşim hemen aradı kimsin diye baktı ki sarhoş kapattı boşver sarhoşun teki sil gitsin dedi sonra sabahta bir numara aradı açtım aşkım nasılsın diyor bana sonra baktım ki aynı numara eşim haklı olarak sinirlendi ama yine araştırmaya gerek duymadı aceba eşiniz bir an sizden şüphelenip o şekilde tepki vermiş olabilir mi?

Daha oncede bole numaralar ariyomuydu diye sordu yok olmadi dedim

Suphelenmis gibi bi hali yoktu ama gereksiz abartti

Daha oncede bole numaralar ariyomuydu diye sordu yok olmadi dedim

Suphelenmis gibi bi hali yoktu ama gereksiz abartti
banada gereksiz gibi geldi onun için sormak istedim zaten adamın sarhoş olduğunu anlayıp üstüne düşmek ve size böyle bir tepkide bulunmak bilemiyorum yani sinirli olmasını anlarım tabiki ama tepkisi hiç doğru olmamış...

Eşinizin davranışı bence olması gerektiği gibi 'korumacı' olmuş.
Benim eşimin gece vakti telefonu çalacak, arayan sarhoş biri olacak...
E herhalde ben de merak eder, 'kim bu densiz bizi rahatsız ediyor' diye araştırmaya girerdim.
Size güvensizlikle alakalı bir durum düşünmedim ben, aksine sizi korumaya çalıştığını algıladım.
Sonrasında yaptığı haraket yersizlikten öte 'kaba' olmuş, yakışmamış diyebilirim.
O anlık adama olan sinirini sizden çıkarmış sanırım ama büyütmeyin bence.

Bu el kol hareketleri okadar kotu hissetiriyorki kendimi suan kamyon gecmis ustumden gibi hissediyorum

Daha oncede cok kez konustum el hareketi yapma diye ama tamam diyo yine bildigini yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…