- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Yarin arayip bakicakmis gercekten sarhos mu diye
Bu adam normal degil
alınganlık yapıp üstüne gitmişsin oda sinirlenmiş dediğim gibi bırak bu gece sakinleşsin söyleme bişey ufacık şeyi büyütüp zarar vermeyin birbirinizeSoyledim gereksiz el hareketi yapma dedim ..
Helal etmiyorum deyincede bi daha benimle konusma dedi bana konusursanen adi sereffizsin dedi bana
Bende cektim gittim obur odaya
hahahhahaevlenebiliriz mi bağyançiçek vardı ama yidim onu ben kalp kalbe karşı demişler
Gecenin bi yarisi gelen bi telefonla alt ust olmusunuz esiniz haksiz resmen hakaret etmişSoyledim gereksiz el hareketi yapma dedim ..
Helal etmiyorum deyincede bi daha benimle konusma dedi bana konusursanen adi sereffizsin dedi bana
Bende cektim gittim obur odaya
İnsan bazen sinirliyken refleks olarak yapabilir bence fazla takılma...o da üzülmüştür öyle yaptığına bence...arayan da yanlış aramıştır canım belki ne gerek var araştırmaya...Ben daha cok beni itmesine takildim suan
Adam şüphelenmiş ..bende olsam şüphelenirim açıkçası ..bırak napıyosa yapsın ,açığı varda ısrar ediyorsun ,kaşınmışın resmen
alınganlık yapıp üstüne gitmişsin oda sinirlenmiş dediğim gibi bırak bu gece sakinleşsin söyleme bişey ufacık şeyi büyütüp zarar vermeyin birbirinize
Yani argo tabir oldu galibaKaşınmak ?? Hay8r
Tesekkur ederim zaten ayri odadayiz
Yani argo tabir oldu galibaAma ısrar etmemeliydin manasında söyledim yanlış anlaşılmasın ...en fazla arar kimsin sen ,bilmemne der bağırır teli kapardı
eşiniz araştırabilir sıkıntı yok ama size karşı davranışı hoş olmamış ama benim başıma öyle bir şey gelmişti 1 sene evvel hatta gecenin 3 ünde aşkım diye mesaj eşim hemen aradı kimsin diye baktı ki sarhoş kapattı boşver sarhoşun teki sil gitsin dedi sonra sabahta bir numara aradı açtım aşkım nasılsın diyor bana sonra baktım ki aynı numara eşim haklı olarak sinirlendi ama yine araştırmaya gerek duymadı aceba eşiniz bir an sizden şüphelenip o şekilde tepki vermiş olabilir mi?Iyi geceler arkadaslar
Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis
Tanimadigim bi numara
Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis
Neyse buraya kadar olagan bi durum
Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim
Arastiricam bakim kimmis diyo
Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....
Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....
Susayim die
Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...
Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim
eşiniz araştırabilir sıkıntı yok ama size karşı davranışı hoş olmamış ama benim başıma öyle bir şey gelmişti 1 sene evvel hatta gecenin 3 ünde aşkım diye mesaj eşim hemen aradı kimsin diye baktı ki sarhoş kapattı boşver sarhoşun teki sil gitsin dedi sonra sabahta bir numara aradı açtım aşkım nasılsın diyor bana sonra baktım ki aynı numara eşim haklı olarak sinirlendi ama yine araştırmaya gerek duymadı aceba eşiniz bir an sizden şüphelenip o şekilde tepki vermiş olabilir mi?
banada gereksiz gibi geldi onun için sormak istedim zaten adamın sarhoş olduğunu anlayıp üstüne düşmek ve size böyle bir tepkide bulunmak bilemiyorum yani sinirli olmasını anlarım tabiki ama tepkisi hiç doğru olmamış...Daha oncede bole numaralar ariyomuydu diye sordu yok olmadi dedim
Suphelenmis gibi bi hali yoktu ama gereksiz abartti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?