sapık

Agrıma giden en cokta o oldu
olmazmı aaa adam meraklanmıs falan filan haklı deyip o hareketi es gecmek dogru degil..her ne olursa olsun neden silmemi istedin diye adam akıllı sorması lazımmıs herkesin siniri var valla ama oyle tepki gostermiyor..bırakın arasın naparsa yapsın ama yaptıgı davranısdan oturude ozur dilemeli hic sormayın aradınmı naptın diye

Offf bu tur konular cok slklyo canimi
Ilk evlendigimiz aylardi ve boyle gece yarisi biri bnm telefonumu aramisti,israrla sevgili oldugumuzu soyluyordu,bn kendimi biliyorum,kendimden emindim ama adam israrla yillardir sevgili oldugumuzu hala sevdigini anlatiyordu,esimde kufurler hakaretler nasil sabah oldu anlamadik,sabah olur olmaz esimle savciliga sikayete gittik,orda esimin arkadaslariyla karsilastik,meseleyi esim anlatti,ver de biz bi konusalim dilekce vereceksiniz davetler vs uzar bu is dediler,polisti adamlar.
Neyse polislere de ayni sekilde korkmadigini sevgili oldugumuzu vs soyledi.
Cildirdim resmen elim ayagim titriyordu,en son adam eski sevgilisinin adini soyledi,"yeşim benimdir onu sana yar etmem" vs
Ee tabii ki bn yesim degildim ve anladik ki aldigim numarayi en son sahsin sevgilisi kullanmis kapatmis,kac ay sonra biz satin almistik..sansin boylesi
Esim bana guvenmese o anda hersey bitecekti,polisler bile bana kotu kotu bakmislardi,adam o kadar net ve korkusuzdu ki... hala hatirlayinca cok urkerim.O yuzden esinizin arastircam demesi normal,bazisi takti mi takiyor.

Asla konusmam naparsa yapsin

Arastirmak istemesi cok normal.
Arastirmasa abes kacardi bence,ben sahsen beni kollamasi taraftariyim
Bence bu erkek olarak sahiplenme sekli.
Sende keske bu kadr diretmeseydin sil diye.
Simdi bisy var sandi.

Ittirmek ne kadar kabadir dogrudur yanlstir bilmiyom. O anki yuz ifadesine bagli.

Ama bence abartmissinz siz

Keşke karışmasaymışsınız , sil diye ısrar etmeseydiniz. Ne olacak ki arasın araştırsın, arasın küfür etsin.
Size yaptığı o hareket için onu sert ya da aranızdaki bir dille uyarın. Kırıldığınızı ve kızdığınızı mutlaka bilsin.

Sanki bir şey gizliyormuş imajı yaratmışsınız , olmayacak konularda şüphe duyacak sizin adam şimdi yok yere Keşke demeseydiniz öyle sil sil diye.. İtmesi hoş değil anlıyorum ama yataktayız diye belirtmişsiniz özellikle. Misal biz de geceleri sohbet ederiz yatakta sohbetin ortasında ay saikano yeter hadi uyuyalım susmak bilmedin der gülerek , ben de arada bir bozuluyorum ama doğrudur yani uykusu olabilir yorgun olabilir , siz bir de inatla üsteleyince adam da çareyi bunda bulmuş ..haklı demiyorum ama hafifletici nedenleri olabilir diyorum. Kızmayın kocanıza fazla , kıskanmış belli ki arayandan

Ne gerek var denirmi adama,
Ayni durum sende olsa ve o ne gerek var dese sen kuşku duymazmisin ?
Adam belli ki adamın agzinin payini vericek numarayi nerden bulmua öğrenicek senin.yanlis bisey aptgini dusunmemis ama sen boyle soyleyerek ,acaba sorusunu adamin aklina sokmussun

Sil dedikçe şüpheye düşmüş. İstemsiz bir şekilde seni itmiş. Eşinizin yerinde olsam bende aynısını yaparım şüphelenirim. Ama eşinize ''Bu kim ya tanımıyorum ne iş '' deseydin. Telefona kaydederken ''Aman ne yaparsan yap her kimse'' deseydin belki ertesi gün o numarayı unutmuş olacaktı.
Ayrıca alnınızdan itmesi de kötü olmuş.

ne varki araştırmasında araştırsın, siz öyle panik gibi söylerseniz eşiniz süphelenir bile sizinle ilgili,

Siz bir kaç defa üst üste ne gerek var sil numarayı dediğiniz için sinir olmuş.

Bırakın araştırsın ne olucak yaniiii..

Boşu boşuna tatsızlık yaratmışsınız...

Alnınızdan itmesi olmamış tabi
siz de uzatmasaydınız keşke
boşver canım.. ya da sen bilirsin ama lütfen başını belaya sokma diyebilirdiniz

Şimdi o saatte eşine telefon gelse sen numarayı alsan eşinde ısrarla sil dese senin tepkin ne olurdu?
İtmezdin mutlaka ama içinde bir şüphe uyanırdı.

Araştırma dersen bu defa senden şüphe eder erkek aklı tuhaf çalışıyor.
Bırak araştırsın ne yapıyorsa yapsın.

Gecenin bi yarısı eşinizi biri bu şekilde arasa siz napardınız.
Öğrenebilmek için çırpınırdınız. Yardım almak için buraya yazardınız.
Eşiniz de doğrusunu yapıyor bence. Sizi iteklemesi nasıl oldu. Telefonu almaya çalışırkenmi. Yoksa sürekli sil derkenmi.
Ben olsam bende araştırırdım.

valla konu sahibi herkes aynı şeyi demiş panikvari tavrın eşini şüphelendirmiş ki çok normal...dua et te evinizin çevresinden biri çıkmasın,hakkatten ayyaşın teki çıksın.

Eşinin araştırmak istemesi,sana olan güvensizliğinden değil ki.Ben olsam ben de araştırırım.Kimdir neyin nesidir.Bidaha tekrarı olursa ne olacak.Adam numarayı yanlış kaydetmişse,her içtiğinde seni arayacaksa nolcak.

valla aynısı bana da oldu benimde sözlüm kendi telefonuna kaydetti o numarayı ama ben hiç alınmadım bende çok safım heralde ya anladım kendimi :)
alnını itmeseymiş iyi çocukmuş aslında :)
demek ki bunların zihniyet genelde böyle çalışıyor üzülme boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…