Sapıklardan bıktım artık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben almanyada yasiyorum,turkiyeye izine gittigimde,ayni durumu sanki ben yasiyorum,ablam ile disari cikdigimizda,yaslilar da dahil surekli bakislar uzerimizde oluyor ve bu duruma cok sinir oluyorum,ablam takma kafana desede,sanki ne biliyim yiyecek gibi bakiyorlar,almanyada böyle bi durum yasamadim gayet rahat,dolasabiliyorum,

"mideniz genis laf atmislarsa hosunuza gitmistir zevklenmissinizdir! "
"edepsiz bir kadınsınız. "
"midesiz dedim ve iyikide dedim. "

Arkadaşlar bu konuda 3. uyarım...
Artık uyarmıyorum.
Gereken yapılacak.

helenic in ironi yaptığını düşünüyorum o mesajda Türkiye gerçeklerini vurgulamak istemiş bu şekilde

ben arkadaşın abarttığını düşünmüyorum..
bazı yerlerde oluyor.
daha çok küçük yerlerde ve yabancıysanız oluyor..
ben evli olduğum halde ve bunu esnaf bildiği halde öküz gibi bakıyorlardı..
hamile kaldım..karnım şişince bakmayı keserler herhalde dedim..yok hala bakıyorlar.
doğurdum kucağımda çocukla gezmeye başladım hala bakıyorlar..
neden baktıklarınıda anlamış değilim.
hiçmi görmedin,ilk defa görsen meraktan bakarsın..her seferinde gözlerle süzülmek berbat bişey..belki öylesine bakıyor içinde kötülük olmadan ama bu karşı tarafı illa rahatsız eder.
bu arada açık kapalı işindede giyimle alakalı olduğunu düşünmüyorum.erkeklerin karaktersizliği.benim kapalı bir arkadaşım vardı.hemde pardesülüydü.ama kız güzeldi abisempatiksalakcinni
ben bile hastaydım kızın yüzüne fiziğine..
her dışarı çıktığında erkekler süzerdi.laf atardı..ben sıkılmıştım artık o nasıl hissediyordu allah bilir..
terbiyesizlik yaa.başka bişey değil.

bence iki tür kızlar veya kadınlar vardır laf atıldığında hoşlanan ve hoşlanmayan alsanaalsanasmile

birinin hormonları azgındır her daim laf atılmasını sever kendini daha kadınca hisseder
diğeride aşağılanmış hisseder sanki sadece etten ibaret görüldüğü için açaip piskolojisi bozulur bundan dolayı bu söz sataşmaları sanırım
boshayallersmile:umursamaz:

benim bir arkadaşım vardı resmen hoşlanıyordu..
yani şöyle diyeyeim..mesela dışarı çıktık eve geldi..yaaa bugün kimse bakmadı laf atmadı bana ..demkki yeteri kadar güzel değildim ya diye üzülürdü..psikopatmıdır nedir.

bugün bankanın önünde beklerken küçücük bir kız geçti en fazla 18.. Kısa dar bi şort giymiş... Bir tane adam belkıde 40 yaşında kızın poposuna bakıcam dıye kız gözden kayboluncaya kadar kızı takip etti.... ülkemizde erkeklerin çoğu maalesef kadına aç.... Avrupada ben böyle bişi görmedim... Burda kadın olmak baen çok zor...

saçma ve gereksiz bir konu olmuş bence...abartınında ötesi...
Bence gidin siz himalayarın tepesinde yaşayın...
hem orda açık saçık(!) giyinerekte yaşayabilirsiniz...
Ya da takacak şey bulamadınız bugünlerde...hayırlısı diyeyim...

Laf atilmasindan rahatsiz olan birine bu kadar saygiszica yazdiginiz icin ve beni edepsizlikle suclayan siz neden bozuldunuz? abartinin otesi bulmussunuz ve rencide edici yazdiginiz mesaja karsilik cicek atmami bekliyordunuz evet soyledigim eyer hakaret ve kufurse sizin icin ustune basa basa tekrar soyluyorum

Laf atilmasindan rahatsiz olan birine bu kadar saygiszica yazdiginiz icin ve beni edepsizlikle suclayan siz neden bozuldunuz? abartinin otesi bulmussunuz ve rencide edici yazdiginiz mesaja karsilik cicek atmami bekliyordunuz evet soyledigim eyer hakaret ve kufurse sizin icin ustune basa basa tekrar soyluyorum

Bu yazdığınızı yönetim görecektir...
herkes anladı siz hariç...gidin artık başımdan

ayrıca ben rencide etmedim anlamıyormusunnnnnnnnnnnnnn....ironik ve mecazi yazdım tööbe töbe kimsin sen yaaa dalgamı geçiyosun ne :kızgın:

aynen... anlaşılması çok mu zor anlamadım ki ;))))

evet açık saçık giyinmiyorum demiş konu sahibi sanki açık saçık giyinenler tacizi hakediyormuş gibi bi manaya varmış belki öyle demek istememiştir ama dışarıdan böyle görünüyor

sizin de cevabınız ironi içerikli olmuş buna karşılık belki

ne var bunda anlayamadım gerçekten

evet açık saçık giyinmiyorum demiş konu sahibi sanki açık saçık giyinenler tacizi hakediyormuş gibi bi manaya varmış belki öyle demek istememiştir ama dışarıdan böyle görünüyor

sizin de cevabınız ironi içerikli olmuş buna karşılık belki

ne var bunda anlayamadım gerçekten

evet,teşekkür ederim canım bir nebze tercüme olduğun için ;)) kaydirigubbakcemile4

Lütfen şu söz dalaşına son verin artık...

Konu 2 kişinin kavgası etrafında dönmesin, gerekli uyarıyı cezayı aldınız, hala neden sürdürüyorsunuz ?

Back
X