Sapıklardan bıktım artık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık kimseye güven kalmadı hakikaten..başına gelmeyen sizi anlamaz.evet çok hassas bi yapnız olabilr ama bu çook geniş mideli olmaktan daha iyidir.size böyle davrananları Allaha havale edin siz kendinizdende eminsiniz zaten boşverin takmamaya çalışın.

arkadaşlar konu hakkında yorumunuz varsa mesaj yazın
saçma veya gereksiz buluyorsanız yazma zorunluluğunuz yok...

saygı sınırlarında lütfen...

konu sahibi arkadaşım, kendi güvenliğinizi garanti altına aldıktan sonra şikayet edebileceğiniz yerlere şikayet etmenizi tavsiye ederim böyle durumlarda.

polisi şikayet etmen gerekirdi, büyük şehirlerde oluyor bu problemler bu senin tavrın yada giyiminle alakalı bişey değil:hulya:
polısde tacız etmeye kalkısmıs ama..
bu sefer kıme sıgıncak sıkayet edıcek..

ben olsam şahsen yıkardım ortalıgı ne hakla hangı hak ve hukukla sıgındım polıs tacızıne ugrıycakmısım..bı defa basım derde gırdı oda polısle aldı cezasını oturdu yerıne..
gherekırse emnıyet amırlıklerını ılce emnıyete ankaraya dılekce yazın..
sıgındınız bı polıs nasıl sızı tacız eder..

kulitta ve mydecember size teşekkür ederim hemen yargılamadığınız için , ayrıca sokaktaki herkes beni taciz ediyo demedim başıma geldiği için korkuyorum şüpheleniyorum dedim ,helenic böyle saygısızca yorum yaptığınız için himalayanın tepesinde yaşamayı hakedenin siz olduğunuda görmüş oldum ben buradayım konu açıp kaçmadım sadece nasıl davranmam gerektiği konusunda tavsiye istemiştim ama daha kendini bilmeyen insanlardan bu nasıl istenirki ...

Ben sadece biraz abartı buldum,biraz değil bayağı bi..Sanki can sıkılmış ve topik açılmış...Ama sen "suratım asık..hep..." dersen,kusura bakma ama burada uçluk görülüyor.
Ayrıca saygısızlık değil,mecazi yazdım biraz...Bu hergün herkesin başına geliyor,bunu çok sosyal dışı hiç görülmeyen ve sadece siz karşılaştığınız için bunu kendinize sorun haline getiren birey gibi görünüyorsunuz dışardan bakıldığında..
Dediğim gibi,öylesine topik açılmış gibi...

Ayrıca ben himalayalarda yaşasam keşke,hiç sorun değil,seve seve...

"himalayanın tepesinde yaşamayı hakedenin siz olduğunuda görmüş oldum" demişsiniz...
Yazdığım şeyi tekrar dikkatli ve kasıtsız okumanızı öneririm...sadece biraz iğneleme dışında başka hiçbirşey olmadığını görürsünüz

açık giyinen bütün kadınlara ahlakı bozuk erkekler bakar.

valla ben küçük bi şehirde okuyorum ilk geldiğimde -izmir'den geldim- bana neler neler söylemişlerdi öyle korkuttular ki...ilk yılım o korkuyla geçti nerdeyse ki kimse beni rahatsız etmemişti ama sonra baktım hiç de öyle bişey yok 3 yıldır 1 kişi bile beni rahatsız etmedi tamam çok ciddi ve ağır duruyorum bundanda kaynaklı olabilir ama biraz abartı gibi geliyor bana ki ciddi anlamda doğunun erkeklerinde batıya oranla açlık var ona rağmen böyle bi konu açıldığında diyorlar yok bize laf atıyorlar o bu.. ve ciddi anlamda bakımsız ve dış görünüşü hoş olmayan kızlar ben izmir'den geldim gayet hoş biriyim bakımlıyım ve diyorum uydurmayın susuyorlar ve abartılı bi tepki olduğunu görüyorum o yüzden sen biraz paranoya yapmışsın takma kafana geçer...

açık giyinen bütün kadınlara ahlakı bozuk erkekler bakar.

haklısın sadece açık giyinenlere laf atılırlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bunun giyimle tavırla alakası yok, bu tamamen karşıdan gelen erkeğin niyetinin bozuk, hasta ruhlu olmasıyla alakalı

Son düzenleme:
haklısın sadece açık giyinenlere laf atılırlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bunun giyimle tavırla alakası yok, bu tamamen karşıdan gelen erkeğin niyetinin bozuk, hasta ruhlu olmasıyla alakalı

sen giy bakalım mini bir eteği bir de dekolteli bir bluzu.nasıl bakmıyorlar?
en sıradan insan bile bakar.

sen giy bakalım mini bir eteği bir de dekolteli bir bluzu.nasıl bakmıyorlar?
en sıradan insan bile bakar.

mini etek giyiyorum -hatta halihazırda üzerimde, dekolteli bluzdan kasıt meme çatalının görünmesiyse onu da giyiyorum yazın.

iki tane gözü bacak görünce dönecek herif laf atmasın diye hoşlanmadığım tarzda giyinemem ben.
o konuşurken benim elim ağzım armut toplamıyor.

zaten ağızlarından çıkan iki kelimeyle kendilerini tatmin ettiklerini sanan bu zavallı erkek müsfetteleri için mini eteğe dekolteye gerek yok.
kıyafetin içinde iki meme olduğunu bilsinler gene laf atarlar.

mini etek giyiyorum -hatta halihazırda üzerimde, dekolteli bluzdan kasıt meme çatalının görünmesiyse onu da giyiyorum yazın.

iki tane gözü bacak görünce dönecek herif laf atmasın diye hoşlanmadığım tarzda giyinemem ben.
o konuşurken benim elim ağzım armut toplamıyor.

zaten ağızlarından çıkan iki kelimeyle kendilerini tatmin ettiklerini sanan bu zavallı erkek müsfetteleri için mini eteğe dekolteye gerek yok.
kıyafetin içinde iki meme olduğunu bilsinler gene laf atarlar.

alkisalkisalkis

evet kesinlikle haklısınn..ben istanbul dayım mesela ve bu tip şeylerin çok yaşandığı bir yer..sabah iş için otobüse binersin manyağın biri denk gelir,yolda yürürsün keza aynı şey...örnekler o kadar çok kii...ama bunlar var diye de kendimi çevreden soyutlamıyorum..evet çok sinir bozucu,benim de başıma hoş olmayan şeyler denk geldi,acayipte korkuyorsun hatta o an..ama herşeye rağmen insan kendini korumasını öğrenmeli..kimseye papuç bırakmıycaksın bu devirde,erkekler,taciz ediyor diye meydanı onlara bırakmıycaksın..valla yakışmıyor hoşda olmuyor biliyorum ama yeri gelince ağzımı bi açıyorum neye uğradıklarını şaşırıyorlarbilmiyorumkismile..o an korkmadığımızı gösterip hadlerini bildirmek en güzelii.korkarak yaşanmıyor,hele bu şehirde..

Ben hiç mini etek giymedim,göğüs çatalım da görükmemiştir(çünkü yoksempatiksalakcinni) suratımda gülücüklerle de gezmiyorum amma ve lakin sözlü tacizlere uğruyorum.On -Off hiç ilgisi yok...

Evet benimde başımdan böyle talihsiz bie olay geçti ve ben kapalıyım evliyim ve çocuk sahibiyim ki yapan kişide bunları biliyor ama ne zaman karşılaşsak mutlaka rahatsız edici bişey söylerdi ve belediye görevlisi idi önce belediyeye şikayet ettim uyarı almış ve aradan biraz zaman geçince eskiye döndü bende bir güzel toplum içinde bağırdım utanmıyormusun diye sonra olduğum tarafa bakamadı haddini bildirmek gerekiyo bu insanların.....Polis de olsa farklı bi meslek mutlaka şikayet edilmeli diye düşünüyorum kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı

Yahu ben 43 yaşında tonton bir kadın olduğum halde bana bile laf atıyor geri zekalılar. Yani illaki mini etek mi giymek lazım. Yapan her halükarda yapıyor.
İşyerindeki bir erkek arkadaşımın lafı geldi aklıma, şöyle demişti "sokakta baldır bacak görmekten öğğğkkk geldi" Evet erkeklerin laf atması veya taciz etmesi için açık saçık olmaya gerek yok.

Yahu ben 43 yaşında tonton bir kadın olduğum halde bana bile laf atıyor geri zekalılar. Yani illaki mini etek mi giymek lazım. Yapan her halükarda yapıyor.
İşyerindeki bir erkek arkadaşımın lafı geldi aklıma, şöyle demişti "sokakta baldır bacak görmekten öğğğkkk geldi" Evet erkeklerin laf atması veya taciz etmesi için açık saçık olmaya gerek yok.

burda önemli olan "kadın" olmak...açık,kapalı,güzel,çirkin farketmiyor...bazıları için farklı cinsiyetten olduğumuzu bilmeleri yetiyor...çünkü adamlar sapık ruhluuu...:oklava:

valla ist.da olsa bişey diyemeyeceğim ama samsun da da oluyorsa bilemem,ama ben bilmediğim adresleri hep polise sorarım...

benim bir arkadaşım babasının işi sebebiyle uzun yıllar arabistanda yaşamak durumunda kalmıştı. dışarıda her kadının çarşafla dolaştığını, buna rağmen adamların kadınlara aç aç baktığını söylemişti.

yani açsan da kapasan da karşındaki adamla alakalı. Açanı görüp de bakmayan erkekler de var.

Back
X