Sapıklardan bıktım artık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 tane mesaj yazıp gitmiş konu sahibi arkadaş... üzgünüm ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu !!

bende aynı şeyi başından beri dedim...
yapılacak tek şey var,polisi ilgili mercilere şikayet etmek...bunun nesi soruluyor anlamadım...diyelimki travma geçirdi,gidersin bir uzmana...
ben başından beri can sıkılıp konu açıldığının kanaatindeydim...neyse,uzatmayalım bari ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
sacma ve gereksiz senin bu yazdigindir. Bir kadin toplumda rahat etmedigi zaman himalanin tepesinemi cikmasimi gerekir. Sizin mideniz genis laf atmislarsa hosunuza gitmistir zevklenmissinizdir! yada hic bir sekilde hayatinizda laf isitmemissinizdir seviyesi yuksek bir ortamda yasiyorsunuz ve sinirlarini gormemissiniz yada cidden siz himalayadan geldiniz
bence mide sorununuz yok olay budur

Özür diliyerek söylüyorum, edepsiz bir kadınsınız. Ellerini beline atmış lak lak konuşuyor gibisiniz...
Birincisi,benim bu olayı kabul edilebilir bir yazımı mı okudunuz? Ben kadın örgüt derneklerine üye olan ve ciddi çalışmalar ve araştırmalar yapan biriyim. Bu konunun öylesine açıldığı kanaatindeydim ve ben onu konu sahibine mecazi olarak yazdım..Ayrıca bunun açıklamasını kendisine, yani konu sahibine yaptım.

Kaldı ki bu lafı ben konu sahibine ettim,size ne oluyor? Nerden bu kadar samimi ve edepsizce muhattap oluyorsunuz benimle? Ne cürretle benimle küfür eder gibi konuşuyorsunuz?

Diyelim ki bir hata yaptım,saygısızlık yaptım,düşünmeden bir laf ettim,olabilir..(ki böyle birşey değil) Bunu neden uygun bir dille eleştirmiyorsunuz ya da uyarmıyorsunuz? Madem ben terbiyesizin biriyim sizin bu bana saydırdıklarınızdan sonra benden ne farkınız var?

"midesiz..laf atılmak hoşunuza gitmiştir..zevklenmişsinizdir..mide sorununuz yok..." bu lafları bir bayanın ağzına yakıştırmak bir tarafa,bir başka kadına denmesini kınıyorum! Bu nasıl laflardır böyle,siz kim oluyorsunuz?

Bu laflarınıza karşılık hiç cevap vermiyorum size...
Kaldı ki ben halen terbiyesizce birşey yazdığımı düşünmüyorum. Anlayan anlar,anlayamıyorsanda sorarsın...

Eleştircekseniz saygı çerçevesinde eleştirin..Gördüğünüz gibi bana o kadar hakaret ettiniz ve halen SIZ diye size hitap ediyorum.
Yaptığınız ayıp! Cidden size yakıştıramadım. Sizede başka cevap vermeyeceğim...

sacma ve gereksiz senin bu yazdigindir. Bir kadin toplumda rahat etmedigi zaman himalanin tepesinemi cikmasimi gerekir. Sizin mideniz genis laf atmislarsa hosunuza gitmistir zevklenmissinizdir! yada hic bir sekilde hayatinizda laf isitmemissinizdir seviyesi yuksek bir ortamda yasiyorsunuz ve sinirlarini gormemissiniz yada cidden siz himalayadan geldiniz

arkadaşim dogru taciz heryerde vardır..a.s
ama çok şükğr böyle bii sorunum olmadııalkisalkisalkis

lütfen sözlerimize dikkat edelim,
hakaret saygısızlık dışlama ötekileştirme aşağılama içermeyen sözler kullanalım...

helenic kullanıcısından alıntı
saçma ve gereksiz bir konu olmuş bence...abartınında ötesi...
Bence gidin siz himalayarın tepesinde yaşayın...
hem orda açık saçık(!) giyinerekte yaşayabilirsiniz...

Ya da takacak şey bulamadınız bugünlerde...hayırlısı diyeyim

..
bakın bu olmadı işte.
himalayalar her mevsim çok soğuktur..hele en tepesi everestte açık saçık gezerlerse, .amanınnakannehir
orada ısı,bazen eksi 40ları bulur.
açık saçık dolaşırlarsa birer buz kadın olurlarve ruhlarına fatiha okunur ancak.
aman insanları yanlış yönlendirmeyelim.
alimallah inanırlar falan,ölümlerine sebep olursunuz sonra neme lazım:))

:delphin::delphin:

Ya da takacak şey bulamadınız bugünlerde...hayırlısı diyeyim

..
bakın bu olmadı işte.
himalayalar her mevsim çok soğuktur..hele en tepesi everestte açık saçık gezerlerse, .amanınnakannehir
açık saçık dolaşırlarsa birer buz kadın olurlarve ruhlarına fatiha okunur ancak.

katılıyırumm sizee:1hug:

Ya da takacak şey bulamadınız bugünlerde...hayırlısı diyeyim...

Böyle küstah bir yorum yazarsaniz bende size o sekil cevap veririm! kufur etmedim ellerim belimde konusur gibi mahalle agziylada satasmadim. Tamamen size uygun bir cevap olmus!

Bir genc kiz yada kadin gelmis "derdim var" bolumunde icini acitan yada kendisini etkileyen bir sorun anlatiyor'ki o sorun siradanlasmis dahi olsa her daim bir kadini rahatsiz edecek bir sorun bunu en iyi bizim anlamamiz gerekirken siz Himalayalari oneriyorsunuz. Bu laf atma cirkinligini bu kadar normal ve sorun degil gibi gormenize "midesiz" dedim ve iyikide dedim. O son yazdiginiz terbiyesizlikleride size iade ediyorum cok genis hanim

Yoldan geçenlerin hepsi, hatta sığındığınız polis bile sizi taciz etmeye mi kalktı?
Yok artık diyesim geldi birden. Cidden inanmadım. Hadi diğerleri neyse de, hiçbir polis sığındığınız zaman sizi taciz etmez. O kadarda değil yani.
Biraz yok yok biraz değil fazlasıyla atmışsınız.

bence hıc sasırmayın.buna benzer durum benım basımada geldı.bır adam benı tacız etmıstı pesımden gelıp takıp edıyordu neyse baska seyler oldu.polise gittim komse demesınmıkı sizde dikkat cekıcı olmasaydınz dıye.bende dedımkı sapığı sapığa şikayet edıyorum .tabıkı onuda şikayet etmıstım.bu tür ınsanlar yok degıl yanı.....

ve yine kadin suclu! sikayet edilen polis "sizde bu kadar cekici olmasaydiniz" deme rezaletinde bulunuyor ve yine kadin suclu bulunuyor
biriler tecavuze ugruyor bir bina bosluguna atiliyor "o saate ne isi vardi, kendi aradi" diye yorum dahi yapilabiliyor
kadin sustukca rezil etmedikce bu erkek bozuntularini bu hep boyle devam eder

Böyle küstah bir yorum yazarsaniz bende size o sekil cevap veririm! kufur etmedim ellerim belimde konusur gibi mahalle agziylada satasmadim. Tamamen size uygun bir cevap olmus!

Bir genc kiz yada kadin gelmis "derdim var" bolumunde icini acitan yada kendisini etkileyen bir sorun anlatiyor'ki o sorun siradanlasmis dahi olsa her daim bir kadini rahatsiz edecek bir sorun bunu en iyi bizim anlamamiz gerekirken siz Himalayalari oneriyorsunuz. Bu laf atma cirkinligini bu kadar normal ve sorun degil gibi gormenize "midesiz" dedim ve iyikide dedim. O son yazdiginiz terbiyesizlikleride size iade ediyorum cok genis hanim

Dediğim gibi sizin gibi edepsiz edepsiz cevap vermeyeceğim...
Ve AN-LA-YA-MA-DIĞINIZ için tekrar söylüyorum; BEN KONU SAHİBİNE GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTIM...

Ayrıca beni sorgulayacak ya da hakkımda hüküm verecek olan KK Yönetimidir...Siz en son kişi bile değilsiniz...
Burda yorumları okuyan herkes görüyor kimin daha saygı ve seviye sınırları içinde yazdığını...

O laflarla daha kendinizin nerelerde olduğunu görüyoruz. Ağzınız ne kadar küfürlü ve hakaret eden bir kadınsınız şok içinde okuyorum yazdıklarınızı... Son sözüm benle artık muhattap olmayın.:olmaz:

..
bakın bu olmadı işte.

kaydirigubbakcemile5 Kimi kafalar oradaki yazdığım şeyi bir türlü anlayamıyor,o değil birde küfür ede ede cevap veriyor..ben orda açık derken,"ASLINDA AÇIK SAÇIK DEĞıLıM" lafına gönderme yaptım,ama işte anlattığın sadece karşındakinin kapasitesi kadar anlaşılır!

Neyseki anlattığım şeyi anlayan bir insanı bulmak, güzel birşey :) olumlu olumsuz cevap versede..

Neyse efendim,konu sahibi gitmiş zaten,biz neyin tartışmasını yapıyoruz...:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ve yine kadin suclu! sikayet edilen polis "sizde bu kadar cekici olmasaydiniz" deme rezaletinde bulunuyor ve yine kadin suclu bulunuyor
biriler tecavuze ugruyor bir bina bosluguna atiliyor "o saate ne isi vardi, kendi aradi" diye yorum dahi yapilabiliyor
kadin sustukca rezil etmedikce bu erkek bozuntularini bu hep boyle devam eder

evet arkadaşım kesinlikle katılıyorum yorumuna.
yıllar önce iki arkadşımla beraber akşam 7 civarı para çekmek için dışarı çıkmştım.o sıralarda üniversitede okuyordk ve gündüz hiç fırsat bulamamıştık.Allah ın bikaç öküzü peşimize takılıp lafla taciz etmişti bizi.bizde korkup yakınımızda bulunan adliyeye sığınmıştık.orda nöbette bulunan polislerde kızım ne işiniz var bu saatte dışarda, siz buraya okumaya geldiniz demesin mi...:oklava: çok sinirlenmiştik çoook.polis devriyesiyle bizi evimize bırakmak istediler kabul etmedik.taksiye atlayıp evimize gelmiştik.kabus gibi...kötükedihüso

bence iki tür kızlar veya kadınlar vardır laf atıldığında hoşlanan ve hoşlanmayan alsanaalsanasmile

birinin hormonları azgındır her daim laf atılmasını sever kendini daha kadınca hisseder
diğeride aşağılanmış hisseder sanki sadece etten ibaret görüldüğü için açaip piskolojisi bozulur bundan dolayı bu söz sataşmaları sanırım
boshayallersmile:umursamaz:

lütfen sözlerimize dikkat edelim,
hakaret saygısızlık dışlama ötekileştirme aşağılama içermeyen sözler kullanalım...

Katılıyorum... Edepsizlik,küfür,hakaret diz boyu,bu sadece bu başlık altında değil,başka forum başlıklarında da böyle üyeler var...kaldı ki hukuki olarak bu tip vakalarda dava açma gibi bir hakkımız bile varken,bu şahıslara site yönetimince filtreleme-uyarı yapamazmıyız?

Hımm pardon,siz zaten şimdi uyardınız opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn

tam bi felaket

ben istanbul 'da yaşıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
neden kaynakladıgını bi düşün istersen ilginc bir yaklaşım etrafındakilerin davranışı

bence iki tür kızlar veya kadınlar vardır laf atıldığında hoşlanan ve hoşlanmayan alsanaalsanasmile

birinin hormonları azgındır her daim laf atılmasını sever kendini daha kadınca hisseder
diğeride aşağılanmış hisseder sanki sadece etten ibaret görüldüğü için açaip piskolojisi bozulur bundan dolayı bu söz sataşmaları sanırım
boshayallersmile:umursamaz:

Şu güne kadar ilk defa sizden duydum laf atılmasından hoşlanan olduğu konusunda..

Ayrıca sanıyorum burda yine size özet geçmem gerekecek,ben konu sahibinin bir kaç yazısını okuduğum için bu konuyu öylesine açtığının kanaatindeydim,ve ona gönderme yaptım...
Nitekim bu fikrimde de yalnız değildim!

Üslubum belki yanlıştı... Olabilir. Ama ben konu sahibine gerekli açıklamayı yaptım,o da bana gereken şeyi söyledi. Yani bir tartışma falan olayı olmadı. Zaten bu benim ve onun arasında olan birşeydi...

Ama işte bazı anlayamayan insanlar,neyin ne olduğunu öğrenmek yerine,hakaretlerle güya kendilerince bana ahlak dersi vermeye çalışıyorlar;hemde küfür ve hakaretle!!!

Zaten bunu yapanda gördüğünüz gibi,tek 1 kişi çıktı...Zaten o kişinin başkalarına da yazdıklarını gördüğümden,ve onlarada buna benzer saldırıları yaptığından çokta tartışma yoluna girmemeye çalışıyorum.
Girmeyeceğimde...

Ama sizn gibi eleştirmeyi,konuşmayı bilen üyelerle tabiki her türlü olumlu olumsuz fikir alışverişini,muhabbeti yaparım...

Söz sataşmaları bundan yani arkadaşım! yerimseniben Hormonal bozukluklardan yada anormallikten değil! :delphin:

Neyse cici,öyle yani...

tam bi felaket

ben istanbul 'da yaşıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
neden kaynakladıgını bi düşün istersen ilginc bir yaklaşım etrafındakilerin davranışı

Bende istanbulda yaşıyordum,ta ki 3 ay öncesine kadar..evet,dediğinize katılıyorum.

Bu arada küçük Kaan beyi Allah bağışlasın :)) :emir_bebek:

B nasıl terbiesizce bir yorum..
Gerçekten inanamıyorum....
Knu sahibi konu açıyor o bana sarktı bı bana sarktı, şikayet için gittim polis de bana sartı diyor.... Oysa ki açık saçık da giyinmiyorum diyor
Bir arkadaşımız da Himalayalara git o zaman, orda açık saçık giyinebilirsin diyor....
Ve gelen yoruma bakın.....

Yanı bu lafı anlamak algılamak bu kadar mı zor....
Arkadaşımız türkiye gerçeğinin farkında cinselliği bastırılmış bir toplumuz... Açık kapalı olmak farketmiyor erkekler illaki birilerine laf atıp sarkıntılık yapıyor. ayy ne güzel laf atıyorlar, ne var bunda niye şikayet ediyorsun dememiş, nasıl midesizlikle laf atılınca zevlenmkle falan itham edebiliyorsunuz.. Hadi bunları düşünebildiniz de nasıl dillendirebiliyorsunuz, ne münasebet, bu ne cüret....
Ne bu sitede ne de herhangi başka biryerde kimsenin kimseye bu derece aşşağılık ve terbiyesizce ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur....

Evet türkiyede yaşıyoruz, türk erkekleri açık saçık da olsa hatta tesettürlü ile olsa (bi arkadaşımın başına geldi çünü) kadınlara laf atabiliyorlar....
Eğer hiç kendnze laf atılmasını istemiyorsanız evet himalayalara yada kutulara gidip yaşamanız gerekiyor... Maalesef bu türkiyenn bi gerçeği....

Ama bunu anlayamayıp da kendi mencinslerinize midesiz laf atılmaktan zev alanlar gibi ithamlarda bulunursanız sizin de o laf atıp sarkıntılık yapan erkeklerden hiçbir farkınız kalmaz....
Her kisi de işilik haklarına saygısızlıktır..
Ha bir erkek bi kadına yavrum hepsi senin mi demiş, ne güzelsin gel yamacıma demiş
Ha bir kadın başka bir kadına midesiz, laf atlmatan zevk alıyorsun demiş...
Benim nezdmde ikisi de kötü, ikisi de terbiyesizlik....

B nasıl terbiesizce bir yorum..
Gerçekten inanamıyorum....
Knu sahibi konu açıyor o bana sarktı bı bana sarktı, şikayet için gittim polis de bana sartı diyor.... Oysa ki açık saçık da giyinmiyorum diyor
Bir arkadaşımız da Himalayalara git o zaman, orda açık saçık giyinebilirsin diyor....
Ve gelen yoruma bakın.....

Yanı bu lafı anlamak algılamak bu kadar mı zor....
Arkadaşımız türkiye gerçeğinin farkında cinselliği bastırılmış bir toplumuz... Açık kapalı olmak farketmiyor erkekler illaki birilerine laf atıp sarkıntılık yapıyor. ayy ne güzel laf atıyorlar, ne var bunda niye şikayet ediyorsun dememiş, nasıl midesizlikle laf atılınca zevlenmkle falan itham edebiliyorsunuz.. Hadi bunları düşünebildiniz de nasıl dillendirebiliyorsunuz, ne münasebet, bu ne cüret....
Ne bu sitede ne de herhangi başka biryerde kimsenin kimseye bu derece aşşağılık ve terbiyesizce ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur....

Evet türkiyede yaşıyoruz, türk erkekleri açık saçık da olsa hatta tesettürlü ile olsa (bi arkadaşımın başına geldi çünü) kadınlara laf atabiliyorlar....
Eğer hiç kendnze laf atılmasını istemiyorsanız evet himalayalara yada kutulara gidip yaşamanız gerekiyor... Maalesef bu türkiyenn bi gerçeği....

Ama bunu anlayamayıp da kendi mencinslerinize midesiz laf atılmaktan zev alanlar gibi ithamlarda bulunursanız sizin de o laf atıp sarkıntılık yapan erkeklerden hiçbir farkınız kalmaz....
Her kisi de işilik haklarına saygısızlıktır..
Ha bir erkek bi kadına yavrum hepsi senin mi demiş, ne güzelsin gel yamacıma demiş
Ha bir kadın başka bir kadına midesiz, laf atlmatan zevk alıyorsun demiş...
Benim nezdmde ikisi de kötü, ikisi de terbiyesizlik....

Teşekkür ederim yorumunuz için...Son derece iyi şekilde yazmışsınız...

Ama sanırım bu tip insanlara ne söylersek söyleyelim,(ki foruma bir göz atarsanız görürsünüz)
bu kadar laftan sonra yüzleri kızarcaklarına,oh iyiki midesiz dedim öylesin, demeyi sürdürebiliyor! Hemde bir kadın başka kadına!

Ben dün hanfendiye-ki halen hanfendi diye hitap ediyorum- cevap verdiğim için,sonradan düşündüm çokmu ağır yazdım falan diye düşündüm.Ki okudunuz zaten kim ne şekilde ne yazdı...Sonra ben kendi yazdığım için keşke hiç yazmasaydım dedim.

Ama aynı sağduyuyu karşı taraftan biraz olsun beklerken görüyorum ki,biraz yumuşama olması gerekirken mahalle kavgası edasıyla daha da üstüme geliniyor,birde dediklerini iyi ki dedim diye onaylıyor.

Bunun üstüne ne denir ki? Siz olsaydınız böyle birine ne diyebilirdiniz ki?

Eğitim ve öğretim farklı şeylerdir ya,işte bu da buna bir örnek...

Daha konuşmayı,tartışmayı,eleştirmeyi bile bilmeyen insanlar var ne yazık ki...Ama gerçekten yazık! O lafları bir adamın ağzına bile yakıştıramıyorken bir kadından bir kadına denmesi...(!) Bence düşünülecek bir durum.

Sevgi ve saygılarımla...vereliniortak

hahahahah Yoo Dalga geçmiyorum yanlış anlama.. komk geldi.. Bütün herkez sizinle olmak istiyo işte ne güzel bi koruma tutun bence

Back
X