sacma ve gereksiz senin bu yazdigindir. Bir kadin toplumda rahat etmedigi zaman himalanin tepesinemi cikmasimi gerekir. Sizin mideniz genis laf atmislarsa hosunuza gitmistir zevklenmissinizdir! yada hic bir sekilde hayatinizda laf isitmemissinizdir seviyesi yuksek bir ortamda yasiyorsunuz ve sinirlarini gormemissiniz yada cidden siz himalayadan geldiniz
bence mide sorununuz yok olay budur
B nasıl terbiesizce bir yorum..
Gerçekten inanamıyorum....
Knu sahibi konu açıyor o bana sarktı bı bana sarktı, şikayet için gittim polis de bana sartı diyor.... Oysa ki açık saçık da giyinmiyorum diyor
Bir arkadaşımız da Himalayalara git o zaman, orda açık saçık giyinebilirsin diyor....
Ve gelen yoruma bakın.....
Yanı bu lafı anlamak algılamak bu kadar mı zor....
Arkadaşımız türkiye gerçeğinin farkında cinselliği bastırılmış bir toplumuz... Açık kapalı olmak farketmiyor erkekler illaki birilerine laf atıp sarkıntılık yapıyor. ayy ne güzel laf atıyorlar, ne var bunda niye şikayet ediyorsun dememiş, nasıl midesizlikle laf atılınca zevlenmkle falan itham edebiliyorsunuz.. Hadi bunları düşünebildiniz de nasıl dillendirebiliyorsunuz, ne münasebet, bu ne cüret....
Ne bu sitede ne de herhangi başka biryerde kimsenin kimseye bu derece aşşağılık ve terbiyesizce ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur....
Evet türkiyede yaşıyoruz, türk erkekleri açık saçık da olsa hatta tesettürlü ile olsa (bi arkadaşımın başına geldi çünü) kadınlara laf atabiliyorlar....
Eğer hiç kendnze laf atılmasını istemiyorsanız evet himalayalara yada kutulara gidip yaşamanız gerekiyor... Maalesef bu türkiyenn bi gerçeği....
Ama bunu anlayamayıp da kendi mencinslerinize midesiz laf atılmaktan zev alanlar gibi ithamlarda bulunursanız sizin de o laf atıp sarkıntılık yapan erkeklerden hiçbir farkınız kalmaz....
Her kisi de işilik haklarına saygısızlıktır..
Ha bir erkek bi kadına yavrum hepsi senin mi demiş, ne güzelsin gel yamacıma demiş
Ha bir kadın başka bir kadına midesiz, laf atlmatan zevk alıyorsun demiş...
Benim nezdmde ikisi de kötü, ikisi de terbiyesizlik....