Öncelikle herkese merhabalar. Benim birbuçuk senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin benden önce takıldığı bir kız varmış, sevgililik olmamış hiç yani. Bu kız ilişkinin başından beri sürekli bizimkini arıyordu, mesajlar atıyordu. Cevap vermeyerek önemsemeyerek geçiştiriyorduk. En son bir ay kadar önce seni çok seviyorum inşallah salak sevgilin bu mesajı görür ve ayrılırsınız, ben yaz okulunda istediğin şehirde ders alayım yanıma gel sonra kime gidersen git gibi bir sürü mesaj attı. Sonunda yeter dedik ve erkek arkadaşım arayıp biz senle dalga geçmekten yorulduk sen yorulmadın mesaj atmaktan s...r git artık dedi kapattı. Bir daha ses çıkmadı. Bugün birisi tabi ki fake hesaptan erkek Arkadaşıma mesaj atmış, nasıl yaptıysa kız beni bulmuş profil fotomu çalıp adımla facebook açmış ve hayali bir konuşma yaratmış. Adam doktormuş ben de aşk dolu bir şekilde konuşmuşum. Tam bir senaryo. Bunun fotoğrafını yollamış altına da siz beni mi kandırıyorsunuz gibi bişey yazmış. Yani mesajı atan benim güya ikinci sevgilim be aramızdaki konuşmayı yollamış. ama yazılanlar falan o kadar ucuz bir dille yazılmış ki allahtan ben olmadığım çok belli.Biz direk engelledik, ben sosyal medya hesaplarımı da kapattım ama korktum açıkçası. Sizce bu kız daha ileriye gider mi yoksa acınacak kadar salak olduğu için mi böyle bir şey yaptı? İnanılmaz huzursuzum saatlerdir..