Sapıkmıydı neydi bu adam😠😠😠

Doğru diyorsun canım aklımda olsun ama işte o ana öyle bir panik yaptımki normalde rahat biriyim hakkından gelirim ama diyorum ya bu aralar çok hassas bir dönemdeyim

Geçmiş olsun, kim olsa gerilir panik yapar
Öyle bir devirdeyiz ki altından ne çıkacağını bilmiyor insan

Böyle zamanlarda hele ki kalabalık bi caddeye yüksek sesle tepki verin lütfen. Sessiz kalmanız korkmanız bu tarz insanların daha çok hoşuna gidiyor çünkü.

Ve ayrıca daha şaşırmam diyorum ama yine şaşırıyorum bu forumda. Adamdan korkması da konu sahibinin suçu mu oldu hanımlar? Neden korktunuz adam sadece merhaba demiş falan tarzı yorumlarınızın tacizi savunmaktan farkı yok. Gündüz vakti elinde telefon bi kadının peşinde gezemezsiniz. Varsa eşiniz dostunuz söyleyin yapmasınlar, herkes konu sahibi gibi sakin olmaz gelir emniyetten toplarsınız yakınlarınızı. Lütfen normalleştirmeyin bunları artık.

korkmuşsunuz haklısınızda ama bi dahakine korktugunuzu bu kadar karşı tarafa belli etmesenz daha ii. yani sizin kararlı sert oldugunuzu göstermelisiniz karşı tarafa.. bu türler karsı taraf korkunca daha çok yapışıyolr . köpekler gibi dusunun anlıyor ya köpekler daha saldırgan oluyo öleler..

En sonunda sok tabancasi alacagiz carpa carpa yuruyecegiz 😒

Gecmis olsun kuzum dunyada kotu insanlar var ve senin yuzugune bakmak evli bekar demez bastonla zorla yuruyen dede yanimdan gecerken bacagimi elledi biliyormusun?kime nasil atlaticam kim inanacak bana simdi ama sen kadinsin anliyorsun bakisindan hareketinden ....hemen guvenli bir yere gec 155 i ara sucustu yaparlar bulundugun yerdeki insanlari haberdar et insanlar vok hassas bu konularda korkmamaliyiz Allah hepimizi korusun

kimlik kontrolü falan mı yaptı sizinle konuşabilmek tanışabilmek için
Hayir, arkadasim gorevde oldugu icin gecikti. Ben de tek basima bir kosede onu bekliyordum. Sonra o sahis yanima geldi, tanismak istedigini vs belirtti. Bense istemedigimi soylememe ragmen israrci oldu. Arka sokaklardan dolasip izimi kaybettireyim dedim. Ama yine karsima cikti. Ben de baska arkadasimi (erkek) cagirdim. Sonra o gelince aradik, baktik ki kaybolmus.

yani adam merhaba demiş

ben gayri ihtiyari merhaba der suratına bakardım ne istiyor diye

eğer derdi başka şey ise git işine der yürürdüm ama belki biirne benzetti belki bir şey soracak

sonra peşimden gelirse de bağırır çağırırdım muhtemelen tepki vermeyince şansını denemeye devam edebiliyorlar

madem markettesiniz çıkmayın arayın polisi ya da markettekilere söyleyin

Maalesef ki bunun kalabalığı, tenhası da kalmadı. Yapan adam kalabalıkta da yapıyor yapacağını kimse de dönüp bakmıyor kolay kolay artık öyle iğrenç bir çağda yaşıyoruz ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında insanlar. Halâ insanlığı ölmemiş çok güzel insanlar var evet ama denk gelebilirsek ne alâ :işsiz: Kendimizi korumayı öğrenmeliyiz ve susmamalıyız eğer susarsak gerçekten daha da çirkinleşiyor bu leş insanlar. O yüzden ben olsaydım korksam bile hayırdır diye bir sorardım rahatsız olduğumu belli ederdim. Sizde bir daha ki sefere korkmayın lütfen susarak kurtulamayız böylelerinden :KK43:

Çok geçmiş olsun bende bu tarz bir olay yaşadım üstelik daha lise öğrencisi iken okuyunca kendi yaşadığım geldi aklıma. Sabah staja gitmek için evden çıkmıştım sokaklarda kimse yok ve biri arkamdan yaklaşıp bana sürekli seni kaçıracam sana şöyle yapacam böyle yapacam diyerek hatta küfürlü şekilde sözlü tacizde bulunmuştu. Ta ki ana caddeye çıkıp insanların arasına girene kadar arkamı bile dönemeden sözlü tacizlerine maruz kalmıştım. Sanki arkamı dönsem beni tutup götürecek dediklerini yapacak diye korkmuştum. Bir de çok tenha bir yerdi zaten cesaret edememiştim. Sonra kendimi otobüse attığımla ağlamam bir olmuştu. Ama o zaman küçüktüm çok korkmuştum. Allah korusun şimdi yaşasam adamı rezil rüsva ederim avazım çıktığınca bağırır elime ne geçerse onunla döverdim sanırım:sinirli:
Taciz olayları her yerde her zaman olabiliyor maalesef ama kendimizi güçsüz korkak hissettirirsek daha da cesaretleniyorlar ve ileri gidebiliyorlar. O yüzden ne olursa olsun korkmamak ve mantıklı davranmak gerekiyor. Üstelik insan içinde yaşanıyorsa bu olay yaptığına yapacağına pişman etmek lazım.

Merhaba demiş sadece
Belki bi yol falan soracaktı diye düşünürdüm ben olsam
Sonra takip etti diyorsunuz o çok kötü keşke deseydiniz orada bankada vs birilerine

Geçmiş olsun

Gecmis olsun. Abartacak bir sey yok diyenleri anlayabiliyorum ama ben abarttiginizi dusunmuyorum. Manyaklar cogaldi. Daha birkac ay once evinin kapisinin onunde sebepsiz yere bicaklanan o guzeller guzeli gencecik kizcagizi unutamiyorum. Allah hepimizi bu manyaklardan korusun.

Kızlar hamileyim ve oan aklıma hiçbirsey gelmedi yoksa normalde kendimi korurum pabuç bırakmam ama bilmiyorum hormonlardan dolayı oldu galiba oan elim ayağıma dolastı bişey diyemedim.. Normalde olsa döverdim ama işte malum durumdan oanki panikle kaçtım salak gibi

Evli bekar olmanız farketmiyor bu tarz insanlar hasta zihniyetli oldukları için, biz de oğlumla halk otobüsü ile gidiyoruz bir gün adam ayakta duruyor otobüs baya kalabalık biz oturuyoruz, oğlum anne bu ne şu ne diye soruyor ben de cevaplıyorum bu da lafa karışıyor ne tatlı çocuksun gibisinden neyse kız kardeşimin evinin durağında indik Bi baktım adam da aynı durakta inmiş bu kadarı da tesadüf olamaz herhalde dedim ve adam yanımıza gelip kağıt uzattı cep telefonunu yazmış müsait olunca arar mısınız dedi o an napıcağımı şaşırdım yanımda oğlum olmasa tabi ki yerinde Bi tepki verirdim ama hemen uzaklaştık Allah korusun böylelerinden.

Kızlar bazılarınız normal karşılıyor ama bu normal bişey değil slm verir merhaba der tamam ama 45 50 yaşında kro tipli Bi adamda sizi takip edip taciz etse bu kadar normal olabilirim ben neden kendimi anlatamıyorum acaba normal bir durmmı polis baktım bulamadım aramak aklıma gelmedi... Esnafa söylesem kimse yardım etmezdi belki ederdi bilemem kadir şekeri hatırlayın artık insanlar birbirlerine yardım etmeye korkar oldu

Kızlar bazılarınız normal karşılıyor ama bu normal bişey değil slm verir merhaba der tamam ama 45 50 yaşında kro tipli Bi adamda sizi takip edip taciz etse bu kadar normal olabilirim ben neden kendimi anlatamıyorum acaba normal bir durmmı polis baktım bulamadım aramak aklıma gelmedi... Esnafa söylesem kimse yardım etmezdi belki ederdi bilemem kadir şekeri hatırlayın artık insanlar birbirlerine yardım etmeye korkar oldu
Malesef, o kadar yayginlasti ki normal geliyor artik insanlara. Ama normal degil. Tepki vermeliyiz ki boyle supheli davranislara bile tesebbus edemesinler.

Kızlar herkese merhaba...
Sabah yaşadığım olayı anlatmak istiyorum hala aklıma geldikçe ellerim titriyor, nasıl yazacağımı inanın, kelimeleri nasıl toparlayacagımı bilemiyorum...
Neyse sabah dısarı çıktım birkaç işim vardı faturalar falan, eşim işte olduğu için bende izinliyim, ben halledeyim dedim.. Neyse taksiden indim faturayı yatırdım o sırada eşimi aradım, ama teli çekmedi bende böyle kenarda durdum ama işlek bir cadde kenara geçtim eşime ulasmaya çalışıyorum. Yanıma Bi adam yaklastı merhaba dedi ama tanımıyorum bile, hiç cevap vermedim. Oanda eşime ulaştım biraz yüksek sesle konusarak hayatım şunu da yatıırıyımmı dedim, maksat adam anlasın evli olduğumu parmağımda yüzükte var, neyse gittim bişeyleri daha ödedim bankada işlerimi hallediyorum ama baktım adam bekliyor dısarda, Allahım dedim sen aklımı koru dışarı çıktım yürüyorım adam peşimde etrafıma bakıyorum bir polis görsem dicem takip ediliyorum, yok arkadaş bir tane polis yok 😭😭😭 markete girdim o hızla, ordan baktım köşede bekliyor, eşimi arayım dedim çıkıp işten gelecek off bilemedim sonra kendimi attım bir dolmusa uzaklaştım ordan ama ellerim titriyor sağolsun şöfor sordu, dedim böyle böyle ah kızım dedi söyleseydin ya binerken kafasını kırardık dedi, vaka kızlar güpe gündüz sokakta işim olmadığı sürece çıkmam ama normal zamandadamı böyle, olacak hiç dısarı çıkamayacakmıyız. Kadın olmak bu kadar zormu... Eşime anlatsammı bunu kesin sinirlencek beni neden çagırmadın yada polise gitmedin diyecek,, ama oanın şokuylada napıcamı bilemedim kızlar çok kötüyüm
Ben direkt ufacik bir sezmede bile polisi ariyorum. Ailemden birini arayip soylesem arastirir zaten bulurlar. Böyle olaylarda polisi arayin sizde lutfen size yapan baskasina da yapacaktır.

Benimde başıma gelmişti o zaman kirada oturuyorduk Fsm bulvarında
Neyse otobüs bekliyorum biri geldi merhaba dedi bende bişey sorucak herhalde diye merhaba bişey mi sorucaktınız birazdan 95 gelicek eğer terminale gidecekseniz dedim
Yo hayır yanılabilir miyiz dedi ben şok duraktada ikimizden başka kimse yok bi tedirgin oldum elim ayağım titremeye başladı
Beyefendi evliyim ben birde utanmadan evli bir kadına mi sarkıyorsunuz dedim parmağımdaki alyansı görüyorsunuz ama sanırım yürek yediniz dedim
Çok güzelsin dedi sende çok sapıksın dedim 😡
Daha fazla karşımda küçülmeyin sizi rezil etmeyeyim de dedim
O anda otobüs geldi elim ayağım titriyor hergün o otobüs şoförü beni görürdü noldu kızım dedi arkamdaki manyak taciz etti dedim tam binecekken sapıkları almıyorum otobüse dedi amca da kurtuldum beni baya takip etmiş o farkında olmadan
Eşime söyledim hemen araba alıyorum dedi beni arabayla bıraktı hergün
Biz kadınların en çok çektiği şeyler soğukkanlı gibi gözükmeye çalıştım o zaman şimdi yapar mıyım bilemiyorum
Bu ülkede
Kadın olmak
Çocuk olmak
Masum sokak hayvanları olmak
Ve ağaç olmak kötü hep ezilirsin hep şiddete tecavüze uğrarsın
Ya da kesilirsin

Back
X