- 7 Ocak 2016
- 10.352
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Kızlar bazılarınız normal karşılıyor ama bu normal bişey değil slm verir merhaba der tamam ama 45 50 yaşında kro tipli Bi adamda sizi takip edip taciz etse bu kadar normal olabilirim ben neden kendimi anlatamıyorum acaba normal bir durmmı polis baktım bulamadım aramak aklıma gelmedi... Esnafa söylesem kimse yardım etmezdi belki ederdi bilemem kadir şekeri hatırlayın artık insanlar birbirlerine yardım etmeye korkar oldu
Sizin anlattığınız olay örgüsünde sorun var aslında daha doğrusu anlatışınızda. İlk adam size merhaba demiş siz cevap vermemiş eşinizi aramışsınız evli olduğunuzu duysun diye. Sadece merhaba demiş, şimdi normal bir şey diyorsunuz. Anlattığınız konuda adam size merhaba bu gece görüşelim mi demiş gibi bir tepkiniz var ilk kısım için söylüyorum. Güpegündüz caddede dahası aranızda mesafe var adam size ne yapabilir? Dolmuşa binip uzaklaşmışsınız zaten. Hala ellerinizin titremesi, dolmuşa binerkenki haliniz bana fazla abartı bir tavır geldi. Olayın sonundaki ruh haliyle yazmışsınız tamamını, sorun yaşadığınızda değil anlatımınızda bence