Sapıkmıydı neydi bu adam😠😠😠

Kızlar bazılarınız normal karşılıyor ama bu normal bişey değil slm verir merhaba der tamam ama 45 50 yaşında kro tipli Bi adamda sizi takip edip taciz etse bu kadar normal olabilirim ben neden kendimi anlatamıyorum acaba normal bir durmmı polis baktım bulamadım aramak aklıma gelmedi... Esnafa söylesem kimse yardım etmezdi belki ederdi bilemem kadir şekeri hatırlayın artık insanlar birbirlerine yardım etmeye korkar oldu

Sizin anlattığınız olay örgüsünde sorun var aslında daha doğrusu anlatışınızda. İlk adam size merhaba demiş siz cevap vermemiş eşinizi aramışsınız evli olduğunuzu duysun diye. Sadece merhaba demiş, şimdi normal bir şey diyorsunuz. Anlattığınız konuda adam size merhaba bu gece görüşelim mi demiş gibi bir tepkiniz var ilk kısım için söylüyorum. Güpegündüz caddede dahası aranızda mesafe var adam size ne yapabilir? Dolmuşa binip uzaklaşmışsınız zaten. Hala ellerinizin titremesi, dolmuşa binerkenki haliniz bana fazla abartı bir tavır geldi. Olayın sonundaki ruh haliyle yazmışsınız tamamını, sorun yaşadığınızda değil anlatımınızda bence

Sizin anlattığınız olay örgüsünde sorun var aslında daha doğrusu anlatışınızda. İlk adam size merhaba demiş siz cevap vermemiş eşinizi aramışsınız evli olduğunuzu duysun diye. Sadece merhaba demiş, şimdi normal bir şey diyorsunuz. Anlattığınız konuda adam size merhaba bu gece görüşelim mi demiş gibi bir tepkiniz var ilk kısım için söylüyorum. Güpegündüz caddede dahası aranızda mesafe var adam size ne yapabilir? Dolmuşa binip uzaklaşmışsınız zaten. Hala ellerinizin titremesi, dolmuşa binerkenki haliniz bana fazla abartı bir tavır geldi. Olayın sonundaki ruh haliyle yazmışsınız tamamını, sorun yaşadığınızda değil anlatımınızda bence
Düşünce senin ama baştan sona okumadın galiba adam takip etti yaa tanımadığın bir bayana yaklasıp nasıl merhaba der biri benimle yaşıt değil babam yaşında adam lütfen konumu empoze etmeyin düşüncen sana kalsın

Düşünce senin ama baştan sona okumadın galiba adam takip etti yaa tanımadığın bir bayana yaklasıp nasıl merhaba der biri benimle yaşıt değil babam yaşında adam lütfen konumu empoze etmeyin düşüncen sana kalsın

Ben sonuna kadar okudum da siz benim ne anlatmak istediğimi anlamamışsınız. Normalde üşenmem Bilal’e anlatır gibi tekrar anlatırım ama şu üslubunuzdan sonra kendimi yormak istemiyorum.

Sen değil siz yazacaksınız öncelikle. İnsanların genel tepkisinin neden istediğiniz doğrultuda olmadığını sorgulamışsınız bende size kendimce yorumlayarak açıkladım.

Empoze etmekle ne alakası var? Anlamını bilmediğiniz bir kelime kullandığınızı varsayıyorum yoksa çok saçma bir anlam çıkıyor çünkü. Ek olarak hakaret etmeden istediğimi yazmakta özgürüm

Ben sonuna kadar okudum da siz benim ne anlatmak istediğimi anlamamışsınız. Normalde üşenmem Bilal’e anlatır gibi tekrar anlatırım ama şu üslubunuzdan sonra kendimi yormak istemiyorum.

Sen değil siz yazacaksınız öncelikle. İnsanların genel tepkisinin neden istediğiniz doğrultuda olmadığını sorgulamışsınız bende size kendimce yorumlayarak açıkladım.

Empoze etmekle ne alakası var? Anlamını bilmediğiniz bir kelime kullandığınızı varsayıyorum yoksa çok saçma bir anlam çıkıyor çünkü. Ek olarak hakaret etmeden istediğimi yazmakta özgürüm

Evli misin merak ettim ben...Eğer evli isen zeki kadınla evlenenen erkek türleri de var deyip moral bulucam da

Fatura yatırmak için bankaya gitme devri çoktan bitmedi mi ya...Hem de corona varken...İnternet şubesi ile 2 tıkla halledeceğin iş için bisürü riske girmişsin...

Onu da geçtim telefonda hayatım diyerek kocan olduğunu nerden anlasın...Madem öyle düşündün faturalardan konuşmak yerine geldin mi kocacım nerdesin falan deseydin bari...Teldd kocanla konusur gibi de yapabilirdin konusmadan

Kızlar herkese merhaba...
Sabah yaşadığım olayı anlatmak istiyorum hala aklıma geldikçe ellerim titriyor, nasıl yazacağımı inanın, kelimeleri nasıl toparlayacagımı bilemiyorum...
Neyse sabah dısarı çıktım birkaç işim vardı faturalar falan, eşim işte olduğu için bende izinliyim, ben halledeyim dedim.. Neyse taksiden indim faturayı yatırdım o sırada eşimi aradım, ama teli çekmedi bende böyle kenarda durdum ama işlek bir cadde kenara geçtim eşime ulasmaya çalışıyorum. Yanıma Bi adam yaklastı merhaba dedi ama tanımıyorum bile, hiç cevap vermedim. Oanda eşime ulaştım biraz yüksek sesle konusarak hayatım şunu da yatıırıyımmı dedim, maksat adam anlasın evli olduğumu parmağımda yüzükte var, neyse gittim bişeyleri daha ödedim bankada işlerimi hallediyorum ama baktım adam bekliyor dısarda, Allahım dedim sen aklımı koru dışarı çıktım yürüyorım adam peşimde etrafıma bakıyorum bir polis görsem dicem takip ediliyorum, yok arkadaş bir tane polis yok 😭😭😭 markete girdim o hızla, ordan baktım köşede bekliyor, eşimi arayım dedim çıkıp işten gelecek off bilemedim sonra kendimi attım bir dolmusa uzaklaştım ordan ama ellerim titriyor sağolsun şöfor sordu, dedim böyle böyle ah kızım dedi söyleseydin ya binerken kafasını kırardık dedi, vaka kızlar güpe gündüz sokakta işim olmadığı sürece çıkmam ama normal zamandadamı böyle, olacak hiç dısarı çıkamayacakmıyız. Kadın olmak bu kadar zormu... Eşime anlatsammı bunu kesin sinirlencek beni neden çagırmadın yada polise gitmedin diyecek,, ama oanın şokuylada napıcamı bilemedim kızlar çok kötüyüm
Güzellik başa bela gerçekten bi daha olursa markete gir 155i ara yerini bildir bekle tam polisler geldiğinde çık bu diye işaret et. Bak bakalım bi daha yapıyor mu...

Pinkflambe Pinkflambe haklı yalnız, neden sinirleniyorsunuz ki? Adam sadece "merhaba" demiş, belki bir şey soracaktı. Eğer devamında bir şey demiş olsa haklı olurdunuz ama bilip bilmeden böyle davranmanız bana da abes geldi. Yeri geliyor saati soruyorlar, sigaramı yakarken görünce çakmak istiyorlar. Hatta anneme aşırı benzediğim için uzun süre görüşmediği akrabaları "sen x'in kızı mısın" diye soruyorlar yolda karşılaşınca, beni en son ortaokulda falan görmüşlerdir. Velhasıl kelam her şey olabilir yani önce dinlemesini öğrenin, belki çığlık atacaktınız ve adam kötü niyetli değilse boşuna linç edilecekti. Eğer durum dediğiniz gibiyse de o zaman hemen polisi çağıracaktınız ve çevredekiler duysun diye bağıracaktınız. Eşiniz telefonda ne yapabilir ki?

Neden bu kadar korktunuz?
Ben korkunuza anlam veremedim.
Kendinizi savunabilecek yapıda olduğunuzu düşünüyorum.
Eski konularınızı bilmesem.Çok abartı fakr falan derdim de.
Siz öyle biri de değilsiniz.
En kötü bir çığlığa bakar yani
Ya ben de kendimi cok rahat savunabilirim ama insan olayın şokuyla ne yapacağına anlam veremiyor. Bir de bağırınca insanlar etrafına toplanıp sana acıyor. Olay birden büyüyor polislik falan olunuyor.

Direkt polisi arayın bu durumlarda. Zaten kalabalık bir yermiş, market dolmuş durağı falan var. Korkarak ömür geçmez. Bu ülkedeki kadınların çoğu bir şekilde tacize maruz kalmıştır. Sadece o an sakinliğinizi korumaya çalışın. Yoksa mantıklı kararlar veremeyebilirsiniz.

Kızlar herkese merhaba...
Sabah yaşadığım olayı anlatmak istiyorum hala aklıma geldikçe ellerim titriyor, nasıl yazacağımı inanın, kelimeleri nasıl toparlayacagımı bilemiyorum...
Neyse sabah dısarı çıktım birkaç işim vardı faturalar falan, eşim işte olduğu için bende izinliyim, ben halledeyim dedim.. Neyse taksiden indim faturayı yatırdım o sırada eşimi aradım, ama teli çekmedi bende böyle kenarda durdum ama işlek bir cadde kenara geçtim eşime ulasmaya çalışıyorum. Yanıma Bi adam yaklastı merhaba dedi ama tanımıyorum bile, hiç cevap vermedim. Oanda eşime ulaştım biraz yüksek sesle konusarak hayatım şunu da yatıırıyımmı dedim, maksat adam anlasın evli olduğumu parmağımda yüzükte var, neyse gittim bişeyleri daha ödedim bankada işlerimi hallediyorum ama baktım adam bekliyor dısarda, Allahım dedim sen aklımı koru dışarı çıktım yürüyorım adam peşimde etrafıma bakıyorum bir polis görsem dicem takip ediliyorum, yok arkadaş bir tane polis yok 😭😭😭 markete girdim o hızla, ordan baktım köşede bekliyor, eşimi arayım dedim çıkıp işten gelecek off bilemedim sonra kendimi attım bir dolmusa uzaklaştım ordan ama ellerim titriyor sağolsun şöfor sordu, dedim böyle böyle ah kızım dedi söyleseydin ya binerken kafasını kırardık dedi, vaka kızlar güpe gündüz sokakta işim olmadığı sürece çıkmam ama normal zamandadamı böyle, olacak hiç dısarı çıkamayacakmıyız. Kadın olmak bu kadar zormu... Eşime anlatsammı bunu kesin sinirlencek beni neden çagırmadın yada polise gitmedin diyecek,, ama oanın şokuylada napıcamı bilemedim kızlar çok kötüyüm
bende buna benzer olayı birkaç kere yaşadım. yani takip edildim.
tabi bunu benim gibi bir insana hissettirmek de ayrı bir meziyet olmalı adam için.
ve en son baya bir kalabalık ortamda bunu yapıyor adam. bir önüme geçip arkasına dönüp bakıyor. bir yanımdan yürüyor.
en son ben de döndüm buna doğru "noluyo ya noluya ne geliyorsun peşimden" diye bağırdım.
hemen yolunu çevirip başka tarafa gitti.
çok etkili tavsiye ederim :KK70:

Sadece merhaba demiş, sizi tedirgin etmemeli tabiki bu da taciz ama sonrasında bişey yapmamış. Keşke daha sakin kalabilseydiniz
yok artık. hiç tanımadığınız insan size niye merhaba der sizce?
hadi dedi. kadının parmağında yüzük varmış. hadi bunu da görmedi.
kadın bucak bucak kaçmaya çalışırken takip etmek nedir?
bu durumda sakin kalmak aşırı anormal olur.

Benimde başıma gelmişti o zaman kirada oturuyorduk Fsm bulvarında
Neyse otobüs bekliyorum biri geldi merhaba dedi bende bişey sorucak herhalde diye merhaba bişey mi sorucaktınız birazdan 95 gelicek eğer terminale gidecekseniz dedim
Yo hayır yanılabilir miyiz dedi ben şok duraktada ikimizden başka kimse yok bi tedirgin oldum elim ayağım titremeye başladı
Beyefendi evliyim ben birde utanmadan evli bir kadına mi sarkıyorsunuz dedim parmağımdaki alyansı görüyorsunuz ama sanırım yürek yediniz dedim
Çok güzelsin dedi sende çok sapıksın dedim 😡
Daha fazla karşımda küçülmeyin sizi rezil etmeyeyim de dedim
O anda otobüs geldi elim ayağım titriyor hergün o otobüs şoförü beni görürdü noldu kızım dedi arkamdaki manyak taciz etti dedim tam binecekken sapıkları almıyorum otobüse dedi amca da kurtuldum beni baya takip etmiş o farkında olmadan
Eşime söyledim hemen araba alıyorum dedi beni arabayla bıraktı hergün
Biz kadınların en çok çektiği şeyler soğukkanlı gibi gözükmeye çalıştım o zaman şimdi yapar mıyım bilemiyorum
Bu ülkede
Kadın olmak
Çocuk olmak
Masum sokak hayvanları olmak
Ve ağaç olmak kötü hep ezilirsin hep şiddete tecavüze uğrarsın
Ya da kesilirsin

Yıllar once benim de başıma böyle bir şey gelmişti üstelik bırakın yüzüğü kucağımda uyuyan bir bebek vardı.

Bindigim araca binmişti. Evimin olduğu yerde inmemistim, çok tenhaydi o zaman evimin civarı , cadde de indim taksiye binip giderim diye düşündüm.

İndiğimde o da arkamdan indi. Cadde üzerinde biraz yürüdüm ,mağaza önünde güvenlikçi vardı ona seslendim yüksek sesle o da topuklayip kaçmıştı.

Kalbimin sesi hala kulagimda. Üstelik bebek oldugu için daha korumasız oluyor insanın eli kolu.

Kötü bir zamandayiz ama korkmamak lazım. Her kadının yanında bir koruma aleti bulunması gerekiyor maalesef.
...

Konudan bagimsiz ama hala bankaya gidip fatura ödeyen kaldı mı ki diye düşünüyorum yaşlılar dışında.

İnternetten iki dakikalık iş, gitmek işkence o bankalara.

yok artık. hiç tanımadığınız insan size niye merhaba der sizce?
hadi dedi. kadının parmağında yüzük varmış. hadi bunu da görmedi.
kadın bucak bucak kaçmaya çalışırken takip etmek nedir?
bu durumda sakin kalmak aşırı anormal olur.

Çok çok eskiden olsa tanışma amaçlı yaklasirmis insanlar birbirlerine.

Mektup verirlermis , telefon verirlermis v.s bir çeşit flortlesme.

Ama artık öyle bir devirde değiliz ki, resmen taciz bu ve altından çok daha kötü şeyler çıkabilir.

Bazı yorumları anlayamıyorum. Kadının üstüne üstüne gitmişsiniz. Herkes sizin gibi CENGAVER olmayabiliyor. Hırsızın hiç mi suçu yok gibi bişey olmuş. Yahu adam sadece selam vermiyor takip ediyor. Huyunu suyunu bilemezsiniz ki! Kaldı ki kimsenin selamını almak zorunda, tanımadığı insanlarla muhatap olmak zorunda da değil. Hatırlarsanız bir seri katil hiç tanımadığı bir genç kızı takip edip öldürmüştü. Daha sonra başkalarını da bu niyetle takip ettiğini söylemişti. O anın heyecanıyla doğru davranamayabiliyoruz. Herkesin başına gelebilir. Bazılarınız oturduğunuz yerden böyle yapacaktın şöyle yapacaktın yahu bu kadarını yapabilmiş. Teallahım ya sinirlendim yorumlara

Bazı yorumları anlayamıyorum. Kadının üstüne üstüne gitmişsiniz. Herkes sizin gibi CENGAVER olmayabiliyor. Hırsızın hiç mi suçu yok gibi bişey olmuş. Yahu adam sadece selam vermiyor takip ediyor. Huyunu suyunu bilemezsiniz ki! Kaldı ki kimsenin selamını almak zorunda, tanımadığı insanlarla muhatap olmak zorunda da değil. Hatırlarsanız bir seri katil hiç tanımadığı bir genç kızı takip edip öldürmüştü. Daha sonra başkalarını da bu niyetle takip ettiğini söylemişti. O anın heyecanıyla doğru davranamayabiliyoruz. Herkesin başına gelebilir. Bazılarınız oturduğunuz yerden böyle yapacaktın şöyle yapacaktın yahu bu kadarını yapabilmiş. Teallahım ya sinirlendim yorumlara

Sinirlenmeyin yorumlara , bir başkasına örnek olur bu seslenisler.

Hızlı adımlarla kaçar gibi gidince karsidaki pislik daha çok heyecanlanıyor , istediği bu zaten. Bu yaşadığı hazla daha ileriye gidebiliyor.

Dün yapamamis konu sahibi bir dahakinde olmasın inşallah ama olursa yapar.

Kalabalık ortama girip bağırmak gerekiyor. Sessiz kaldıkça daha kötüsü oluyor.

Back
X