Sapıkmıydı neydi bu adam😠😠😠

Sen korkudan dönüp adama bakarken adam anlamak istediği gibi anlamış olabilir. 😄 abartılıcak bişey yok Bencede. Neler neler görüyoruz bu tehlikesiz miş

Kızlar herkese merhaba...
Sabah yaşadığım olayı anlatmak istiyorum hala aklıma geldikçe ellerim titriyor, nasıl yazacağımı inanın, kelimeleri nasıl toparlayacagımı bilemiyorum...
Neyse sabah dısarı çıktım birkaç işim vardı faturalar falan, eşim işte olduğu için bende izinliyim, ben halledeyim dedim.. Neyse taksiden indim faturayı yatırdım o sırada eşimi aradım, ama teli çekmedi bende böyle kenarda durdum ama işlek bir cadde kenara geçtim eşime ulasmaya çalışıyorum. Yanıma Bi adam yaklastı merhaba dedi ama tanımıyorum bile, hiç cevap vermedim. Oanda eşime ulaştım biraz yüksek sesle konusarak hayatım şunu da yatıırıyımmı dedim, maksat adam anlasın evli olduğumu parmağımda yüzükte var, neyse gittim bişeyleri daha ödedim bankada işlerimi hallediyorum ama baktım adam bekliyor dısarda, Allahım dedim sen aklımı koru dışarı çıktım yürüyorım adam peşimde etrafıma bakıyorum bir polis görsem dicem takip ediliyorum, yok arkadaş bir tane polis yok 😭😭😭 markete girdim o hızla, ordan baktım köşede bekliyor, eşimi arayım dedim çıkıp işten gelecek off bilemedim sonra kendimi attım bir dolmusa uzaklaştım ordan ama ellerim titriyor sağolsun şöfor sordu, dedim böyle böyle ah kızım dedi söyleseydin ya binerken kafasını kırardık dedi, vaka kızlar güpe gündüz sokakta işim olmadığı sürece çıkmam ama normal zamandadamı böyle, olacak hiç dısarı çıkamayacakmıyız. Kadın olmak bu kadar zormu... Eşime anlatsammı bunu kesin sinirlencek beni neden çagırmadın yada polise gitmedin diyecek,, ama oanın şokuylada napıcamı bilemedim kızlar çok kötüyüm
Aynısı benim başıma da gelmişti valla bende orda rast gele bı dolmuşa binmistim. Sonra baya eve yürüdüm. Sapıklar heryerde malesef ben baya bı etkisnden cikamamistim ne diyelim geçmiş olsun

Ben sonuna kadar okudum da siz benim ne anlatmak istediğimi anlamamışsınız. Normalde üşenmem Bilal’e anlatır gibi tekrar anlatırım ama şu üslubunuzdan sonra kendimi yormak istemiyorum.

Sen değil siz yazacaksınız öncelikle. İnsanların genel tepkisinin neden istediğiniz doğrultuda olmadığını sorgulamışsınız bende size kendimce yorumlayarak açıkladım.

Empoze etmekle ne alakası var? Anlamını bilmediğiniz bir kelime kullandığınızı varsayıyorum yoksa çok saçma bir anlam çıkıyor çünkü. Ek olarak hakaret etmeden istediğimi yazmakta özgürüm
Sabote etmeyin diyecekti herhalde.

Öncelikle gecmis olsun. Istanbulda hatta Almanyada bile benim basima cok geldi malesef. Bende aynen sizin gibi yaparim hep. Korkmakta haklisiniz ama malesef disarida cikmak zorundayiz. Sakin ve temkinli oldun

yok artık. hiç tanımadığınız insan size niye merhaba der sizce?
hadi dedi. kadının parmağında yüzük varmış. hadi bunu da görmedi.
kadın bucak bucak kaçmaya çalışırken takip etmek nedir?
bu durumda sakin kalmak aşırı anormal olur.
Bence soğukkanlı şekilde yolunu karakola çevirip yürümeye devam etse orada kendini güvene alıp eşini arayıp gelmesini istese bu kadar korku yaşamazdı. Pislik insanların da gözü korkardı biraz. İnsan o panikle düşünemiyor ama önceden böyle a b c planları yapılmalı. Ben yasak olana kadar yanımda biber gazı da taşıyordum ama şimdi arabaya orta boy kamp çakısı koyuyorum. Bir de şu yardım çağırıp haber veren uygulamalardan yükledim.

Geçen aylarda bir dükkandan elbise almış ve kredi kartı kullanmıştım.Satıcı çocuk ertesi gün beni Facebooktan eklemiş ama kendi adıyla değil konuştuk açıkçası hoşuma gitmişti hemen beni ayağına çağırdı ve oynaşalım mı seninle dedi.Tabi benim kan beynime sıçradı belki bende de hata vardı ama boşluğuma geldi onayladım isteği.Biz kadınlara erkekler hep başka gözle bakıyor bu da bir gerçek.

16 yaşında avmde iki erkek takip etmişti beni aynı bu şekilde. Mağazalara giriyorum ya peşimden giriyorlar ya kapıda bekliyorlar 🤦🏼‍♀️ Elim ayağım titreye titreye bodrum kattan 1. kata, peşimde onlarla, annemin olduğu mağazaya gitmiştim. Annemi görünce gitmişti pislikler. İnanılmaz korkmuştum.

Ben bu şekilde tacizlere ses çıkarmaya da çok korkuyorum. Manyak dolu ülke. “Cesaret edemez” diyoruz neler neler yapıyorlar. Cezası zaten yok. Kezzap falan atarsa, bir bıçak çekerse diye korkuyorum ben.

Bu kadar tepki verilecek bir sey goremedim ben. Rahatsiz etmis, sonra da gitmissiniz sanirim. Ilk kez mi boyle bir seyle karsilasiyorsunuz?
Yoooook senede 10 15 kere kenara köşeye sıkıştırılırım genelde ve Buda çok hoşuma gider gördüğüme kırbaçla beni aslanım derim bu nasıl soru ümmeti Muhammet aşkına :bicak:

İlk kez yaşadığınız çok belli. Ben böyle şeyler başıma geldiğinde adamın karşısına dikilip bas git yoksa bir bağırırım meydan dayağı attırırım sana derim. Pislik ayakları bi yerlerine vurarak kaçar.
Aklınızda olsun. Bizim toplum ahlaksızlıkta bir numaraysa ahlak bekçiliğinde de bir numara 🤦🏼‍♀️

Yoooook senede 10 15 kere kenara köşeye sıkıştırılırım genelde ve Buda çok hoşuma gider gördüğüme kırbaçla beni aslanım derim bu nasıl soru ümmeti Muhammet aşkına :bicak:
Soyledikleriniz mantik cercevesinde degil kesinlikle. Konu sahibi, ilk kez boyle bir durumla karsilastigi icin cok panik olmus. Yoksa 20'li yaslarda olup da sokakta sozlu tacize ugramamis bir hanim ben tanimiyorum. Bu, istege bagli birsey degil ama insanin basina geliyor iste ne kadar can slklcl olsa da..
Siz bilmedigim bir gezegende yasiyorsunuz sanirim. Ya da evden hic tek cikmamissiniz.

Back
X