- 7 Aralık 2018
- 7.319
- 18.861
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Böyle bir ayrıntı vermenize gerek yoktu. Ayrıştırmak hoş olmamış.Bir fabrikada üst düzey çalışıyor ama yemekhaneleri ortak ordaki adamlara özenip huy edindi heralde.
Bu bir hastalık aslında misofonia idi yanlış yazmadıysam ben de de mevcut ne yazik ki ve o sekilde yiyen birinin yanında asla duramam durmak zorundaysam da söylerim kim olursa farketmez öyle bise ki onu yapanın boğazına çatalı geçiresim geliyor bunu yapmamak için söylüyorum direkİyi akşamlar hanımlar. Son günlerde babamla yaşıyorum ve garip bir huy edinmiş çorbayı aşırı sesli bir şekilde höpürdeterek içiyor. O esnada asla yemeğime odaklanamıyorum adeta kan beynime sıçrıyor ve içim bir garip oluyor. Diğer yemekleri de o şekilde yemeye çalışıyor. Önceden böyle yapmazdı. Bir fabrikada üst düzey çalışıyor ama yemekhaneleri ortak ordaki adamlara özenip huy edindi heralde. Kalbi kırılmasın diye de bir şey diyemiyorum ama kalkıp gidesim geliyor öyle böyle değil çok ses çıkıyor. Bi de çorbayı hüpletirken havayı içine çekme sesi de geliyor o çok irrite edici sinir stres sahibi oldum. Nasıl çözebilirim bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?