Saplantı durumunda olduğunuzu düşünmüyorum, yazdıklarınız kadarıyla..Fakat belliki mutsuzluk çanları çalıyor içinizde.
-Durup kendinize bakmalısınız..ÖNCELİKLERİNİZ NE OLDUĞUNU ölçüp biçmelisiniz.
-Bu ilişkinin sizden götürdükleri çok fazla mı,
- Kendiniz olmaktan vazmıgeçiyorsunuz? v.s
Bunları süzgeçten geçirin.
Evlilik zor değil aslında, sadece dikkat ,özen ve sabır gerektiriyor..
Siz çok yenisiniz.7 ay yuvanızı değerlendirmek kısa bir süre.
Sonuçta altı yıl nasıl bir insanlar birlikte olduğunuzu biliyordunuz ve buna rağmen evlendiniz..Hemen pes etmeyin..Mücadele edin..
Eşinizin negatif yönlerini değiştirebilirsiniz; ama bunu söylemekle, ısrarla yapamazsınız.
Her huyunuda ddeğiştiremezsiniz..Mesela sinirli oluşu hep aynı kalır ama zamanla kontrolunu sağlar..
Sinirli anında asla sinirli olduğunu söylemeyin.ASLA üstüne gitmeyin..
Sakin ve mutlu anlarınızda hep konuşun.. VE lokma lokma konuşun. :)
Her konuyu aynı anda söylemeyin..
Kafanızda negatif yönlerini yoğunlaştırmayın, yüreğinizde büyütmeyin.
Böyle yaparsanız mücadele edemez, zamanla kontrolu elinizden kaçırırsınız.
Fevri davranmaya başlarsınız.
Yazacak çok şey var aslında ama; kısacası sabredin..
Eşinizin '' senin için yapıyorum '' demesi bile evlilik için çabaladığını gösterir..
Evet belki sizin gözünüzde yapılması gerekeni yapıyor zaten ama olaylara kendi gözünüzle değil, çoğu zaman eşinizin gözüyle bakın.
Hayırlısı olsun ve inşaallah huzurunuz ve mutluluğunuz daim olur.
ilk bir iki yıl ne kavgalar etmiştik biz de ohoooo.....cam çerçeve inmişti vs.birbirimize şiddet uygulamadık ama sözlerimizle çok yaktık canımızı.alışma süresi genelede sancılı geçer.
eşinle yalnızken ciddi ciddi konuşmalısın.onu sevdiğini yuvanı korumak istediğini,bunu sadece birlikte yapabileceğinizi anlatmalısın.stres kontrolü konusunda yardım alabilirsiniz.eşini özel anlarınızda ince ince işleyip yumuşatabilirsin.bence sen bunu başarabilirsin.
eğer eşinin beyninde kontrol merkezinde bir özür ya da hasar yoksa sakin uysal biri olabilir.son bir konuşma yapmaya değer.
anlattığın şeyler ayrılık gerektirecek şeyler değil bence.heleki birbirinizi seviyorsanız.belliki karakteri böyle bu adamın.ya böyle kabul edeceksin yada değiştirme yoluna gideceksin.ayrılık en kolayı bi kaçış ama seviyorsan seviliyorsan ayrılığı düşünme derim
canım saol yorumun için..ama bunu cok yaptım ınan..6 yıllık beraberlıgımız hep boyle gectı..neler soyledım neler yaptım bır bılsen...o an tamam dıo bıkac zaman sakın ama yıne aynı yıne aynı..yoruldum bıktım ben artık..bana hep haksızlık yapıo ayrıca..bak en kucuk ornek benım dogum gunumde onun abısı benı aramdı..sımdı abısının dogum gunu yaklasıo bana sımdıden abımı ara mutlaka unutma tarzı konusuo..ya o benı aramadı ama dıorum.o benım yanımda deıldı kı dıo..e arayıp hatrlatsaydın dıorum aynen bana yaptıgın gbı..snırlenıo kırıcı konusuo..sıkıldım artık ama yaa..
saol canım..degısmıo kesınlıkle..once ok haklsın dıo soz werıo ama sora benzerını yıne yapıo yapıo..ama bak yaptın dıyıncede ee soz werdımse noldu sana soz werende kabahat flm bagrıo cagrıo ama bagrmak sadece ses yukselmesı deıl yanı cok sınırlı bagrıo..ama bende sıkıldım artık..
saplantı değil bence belliki eşini seviyorsun. ama bazı huyları gerçekten kötü. daha çok yeni evlisiniz boşanmayı düşünme bence. zamanla değişir evliliğe alışınca dahada farklı olur. tabi burda sen sabırlı olman lazım ona tatlı dille değiştirmeye kötü huylarından vazgeçirmeye çalışmalısın. bol şanslarrrrrr
bende değerlendirme ve sonuca varmak için çok kısa 7 ay.evliliğin flört dönemindesin.sen en baştan boşanmayı koymuşsun kafana.bak zamanla evli çiftler birbirine göre şekil alırlar.her daim gidecek imajı çiziyorsun dikat et evlilikteki güveni sarsıyorsun.yıpratıyorsun.hep senin istedğin gibi olmaz sende onun isteklerine kulak ver.
canım benım saol yorumun için...onun sinirinden bıktım ben.herseyı yaptım..zaten defalarca kawga ettık kapı cam ındı benı kowdu flm bende öle gttım..
ama annemın ewıne donuncede bır sure sonra canım yanmaya baslıo..nasıl kurtulucam ben bundan??bana yaptıklarını bile ble üzülcegmı olmıcagnı bıle bıle onun ıcın uzuluorum..bunu yasamak ıstemıorum..lutfen yardım edın napım bunu yasamamak ıcın;? bı psıkologamı gtsem??
canım 6 yıl sevgili olarak kalmışsınız.6 yıl nasıl geçirebilmişsiniz.hatalarını huyunu görerek evlenmişsin.her insan 4 4 lük değil işte.benimkindede haklı olduğunu hissediyorsa üste çıkma huyu var.inat huyu var.ama yontuyorum odunu mu napcam sevgi var arada
çok konuşma çok sikayetlerde bulunma.tripte yapma.sessiz kal üzüldüğünü belli et.sinirlilik kaba kuvvete dönüşmüyor demi canım
evet canım öle ama onu sewmek ıstemıorum..bana zarar werıo o..yıpratıo benı.sureklı sıinir sinir artık benım psıkolojım bozuldu..
bende değerlendirme ve sonuca varmak için çok kısa 7 ay.evliliğin flört dönemindesin.sen en baştan boşanmayı koymuşsun kafana.bak zamanla evli çiftler birbirine göre şekil alırlar.her daim gidecek imajı çiziyorsun dikat et evlilikteki güveni sarsıyorsun.yıpratıyorsun.hep senin istedğin gibi olmaz sende onun isteklerine kulak ver.
canım benım saol yorumun için...onun sinirinden bıktım ben.herseyı yaptım..zaten defalarca kawga ettık kapı cam ındı benı kowdu flm bende öle gttım..
ama annemın ewıne donuncede bır sure sonra canım yanmaya baslıo..nasıl kurtulucam ben bundan??bana yaptıklarını bile ble üzülcegmı olmıcagnı bıle bıle onun ıcın uzuluorum..bunu yasamak ıstemıorum..lutfen yardım edın napım bunu yasamamak ıcın;? bı psıkologamı gtsem??
bence onu ikna edip onun siniri seninde psikolojin için doktora gitmelisiniz..
hayatım doğum gününde abisinin seni aramaması önemli bişey mi?o an eşin ara abimi dediğinde tamam de sonra arama.eşin sorunca aradın mı diye aaaa unuttum dersin biter.biraz politik olucan
7 ay az bi zaman ama sen bile bile aldes demissin bence biraz daha zaman taniyin kendinize ama sakin cocuk yapma derim mumkun oldugunca kacin bu durumdan cikmak cok farkli sey evlilik cok farkli bazi seyelr insanin gozunde cok buyuyor biraz alttan ala ama kendinden odun vereerek degil insallah duzelirsin
ailen ne diyor bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?