- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
İşin kötüsü Akrabalarım daha çok anlayışsızlar.Aramızda çok iyi değil zaten hiç biriyle.Herkesin arkadaşlık listesinde.Eşime söylemem gerek ama cesaret edemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gurursuz haysiyetsiz daha çok takılacak sıfat varda neyse resmen adamın tekmeyi basmasını bekliyoişte böyle kadınlara asıl ne denir bilmiyorum?yuh
bence öncelikle senin görüşmen gerek acilen,ne yapman gerek nasıl bir tavır sergilemen gerek öncelikle sen bilmelisin!mutlaka yakın zamanda bir uzmana gitİşin kötüsü Akrabalarım daha çok anlayışsızlar.Aramızda çok iyi değil zaten hiç biriyle.Herkesin arkadaşlık listesinde.Eşime söylemem gerek ama cesaret edemiyorum..
çok sıfat varda işte hey Allahım ya!gurursuz haysiyetsiz daha çok takılacak sıfat varda neyse resmen adamın tekmeyi basmasını bekliyo
bu hiç aklıma gelmemişti.Anlatmadan önce doktoruyla görüşsem daha iyi olacak.Teşekkür ederim sephora.Teşhis konulmuş bir rahatsızlığı varsa tedavi görüyordur mutlaka. Doktoruyla görüşüp durumu anlat, doktorla birlikteyken söyle o zaman. Ne yaparsan yap ama söyle.
söylemen gerek yoksa haklı olduğun halde seni suçlarlar baksana etrafın leş kargalarıyla doluymuş zaten eşinin psikoloğundan destek alİşin kötüsü Akrabalarım daha çok anlayışsızlar.Aramızda çok iyi değil zaten hiç biriyle.Herkesin arkadaşlık listesinde.Eşime söylemem gerek ama cesaret edemiyorum..
bu hiç aklıma gelmemişti.Anlatmadan önce doktoruyla görüşsem daha iyi olacak.Teşekkür ederim sephora.
Haklıyken haksız duruma düşürmeleri en iyi yaptıkları şey.Ailece mesafeliyiz kendilerine.Hadi akraba durumunu kenara bıraktım da Eşime anlatamamam büyük huzursuzluk yapıyor.söylemen gerek yoksa haklı olduğun halde seni suçlarlar baksana etrafın leş kargalarıyla doluymuş zaten eşinin psikoloğundan destek al
akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış sizin ki de o hesap işteHaklıyken haksız duruma düşürmeleri en iyi yaptıkları şey.Ailece mesafeliyiz kendilerine.Hadi akraba durumunu kenara bıraktım da Eşime anlatamamam büyük huzursuzluk yapıyor.
Sanırım en iyi yolu önce eşimin doktoruna danışmak.
O kadın kocasını boşamadı ve boşamıyor.Yaptığı bütün şeyleri içine sindirmiş durumdaydı.Çünkü Çaresizim diyip duruyordu sürekli.gurursuz haysiyetsiz daha çok takılacak sıfat varda neyse resmen adamın tekmeyi basmasını bekliyo
akrabamı aman uzak dursunlar...akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış sizin ki de o hesap işte
Slm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim.
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...
Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi.Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.
Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor.Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum.
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
Bu şekil daha ne kadar gidecek bilmiyorum...
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
Şimdiden sağolun kızlar...
nasıl kadınlar var hadi boşanamadın şartlar şurtlar falan ya 2. çocuk nedir o adamın ona dokunması hiç mi midesini bulandırmamışO kadın kocasını boşamadı ve boşamıyor.Yaptığı bütün şeyleri içine sindirmiş durumdaydı.Çünkü Çaresizim diyip duruyordu sürekli.
direkt başta adamla hiç alakan olmadığını başından beri kaçtığını ama bulaşık olduğunu polise kadar durumun intikal ettiğini söyleyip öyle konuya girerek eşine anlat durumu..şu an için sana zarar vermediğini ama bu saplantılı adamın internet yoluyla akrabalarına bulaştığını yarın bir gün karşımıza çıkarsa psikopatın mektubunun okunmayacağını olay çıkarmamasını da söyleyebilirsin Allahım nasıl bir cümle kurdum bela saniyelik iş ..adı üstünde saplantılı keşke başka birisine musalllat olsa diyeceğim ama başka kadınlarada yazık.Slm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim.
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...
Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi.Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.
Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor.Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum.
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
Bu şekil daha ne kadar gidecek bilmiyorum...
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
Şimdiden sağolun kızlar...
Bende bilmiyorum, demek ki herkes gelen bütün arkadaş teklifini kabul ediyor.Özellikle erkekler.Ne konuşuyor, kendisini nasıl anlatıyor hiç bir fikrim yok.Zor durummus sahiden sonucta sizin yapmis oldugubuz birsey yok ortada hem durumuda bilenler var en mantiklisi esinle paylasmak
Ama anlamadigim kisni akrabalarinla ne diye hangi sifatla arkadas olmus her facede kendikerini ekleyeni kabul mu ediyor bunlar
Niye şaşırdın, burası böyle kadınlarla dolu. Aldatma konularına aç bak. Çocuklar babasız kalmasın diye boşanmayan bir sürü kadın var.nasıl kadınlar var hadi boşanamadın şartlar şurtlar falan ya 2. çocuk nedir o adamın ona dokunması hiç mi midesini bulandırmamış
Başkası bu durumu da yaşamasın, allah korusun.Ama çok beddua ediyorum.direkt başta adamla hiç alakan olmadığını başından beri kaçtığını ama bulaşık olduğunu polise kadar durumun intikal ettiğini söyleyip öyle konuya girerek eşine anlat durumu..şu an için sana zarar vermediğini ama bu saplantılı adamın internet yoluyla akrabalarına bulaştığını yarın bir gün karşımıza çıkarsa psikopatın mektubunun okunmayacağını olay çıkarmamasını da söyleyebilirsin Allahım nasıl bir cümle kurdum bela saniyelik iş ..adı üstünde saplantılı keşke başka birisine musalllat olsa diyeceğim ama başka kadınlarada yazık.
Ailem ne der? çocuklar babasız büyümesin vb. mantıklar...nasıl kadınlar var hadi boşanamadın şartlar şurtlar falan ya 2. çocuk nedir o adamın ona dokunması hiç mi midesini bulandırmamış