• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saplantılı aşık, kabus gibi

Konu çok ciddi, eşinize mutlaka anlatmalısınız.
Bu durumu bilmesi gerekli, sonradan başkasından duyarsa sizin aleyhinize olabilir herşey.

Ben bile okurken korktum.5yıl geçmiş halanpesinizde cahil saplantili biri.evliliginizede esinizede size de zarar verebilir.akrabalarının nasıl kankal oluyor.
aklinca aileye kendinimi kabul ettirmeye calisyor.
eşinize anlatın.tekrar şikayet edin.evde yalnızken dikkat edin gelebilir.allhbkorusun.
bu ne cüret okurkeim sistim

Senin akrabalarının da hic arkadasi yok muydu elin delisiyle kanka olana kadar. Tabiki de eşine söylemen lazım diger yapilabilecekleri yapmissin zaten.

Günaydın Hanımlar, Ben yokken durumumla ilgilenmişsiniz teşekkür ederim fikirleriniz için.
Öncelikle aklıma hiç gelmeyip, burada eşimin pskiyatri doktorundan yardım almamı söyleyen arkadaşlar sayesinde doktorundan randevu aldım, pzt günü görüşmeye gideceğim.
İkincisi, akşam bu olay başkasına olmuş gibi biraz değiştirerek eşime çıtlattım.En sonunda da fikrini aldım.
Eşimin tepkisi '' kızcağız ne kadar zor durumdaymış öyle, eşi hırçın biriyse olaylar daha kötü yere gidebilir.Ama en iyisi o eşine bir şekilde söylesin.Arlı mıdır arsız mıdır ne yapacağı da belli olmaz'' dedi.
Ben sanki biraz rahatlamış biraz daha cesaretlenmiş gibi oldum.
Ama yine çok tedirginim.Doktorundan destek alıp durumu izah edicem.Sonrası allah kerim..
Çok olumsuz şeyler düşünüyorum maalesef...

Akrabalarınızn tavrı da tuhafmış.. Bana asılacak bırı olsa bızım aılenın erkeklerı nefes aldırmaz boyle bır adama..

Sosyal medya hesaplarınızı kapatın ve telefon numaranızı degıstırın.. Esınıze ve ailesine de aileniz ile birlikte bu sorununuzdan muhakkak bahsedın.. Baskasından duymalarından ıyıdır.

Adam hakkında mutlaka uzaklastırma kararı cıkması lazımdı.. Nasıl buna ızın verilmiş anlamadım?

Slm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim. :KK61:
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...

Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi. :KK43: Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.

Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor. :KK61: Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum. :KK64:
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
Bu şekil daha ne kadar gidecek bilmiyorum...
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
Şimdiden sağolun kızlar...
owww sımdı durum ne acaba

Brnim anlamadığım bu bir şekilde birlikte olmamissın o kişiyle sana takmis biriymiş esin ne diyebilirim sonuçta yasanmisligin bile yok yani

2 yıl geçmiş siteye girmemiş iyidir umarım:KK17:

Slm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim. :KK61:
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...

Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi. :KK43: Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.

Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor. :KK61: Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum. :KK64:
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
Bu şekil daha ne kadar gidecek bilmiyorum...
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
Şimdiden sağolun kızlar...
Öncelikle eşine anlatman gerektiğini düşünüyorum ben.

Akrabalar ne alaka tanımadıklarını birini sosyal medya hesaplarına ekliyorlar ki bu da ayrı gariplik..

Eşinize anlatmalısınız..sizden duyarsa yanınızda olur güç verir ve manyağın olası iftiralarına karşı önceden önlem almış olursunuz.

akrabalarım degıl kanka oyle bırınden on metre uzaga giderdi...onlar nasıl akraba...siz acıklama yapmalıydınız..boyle bır ruh hastası var..engelleyın diye...bu kısmı hıcccc anlıyamadım...

Back
X