- 11 Eylül 2015
- 60
- 7
- 16
- Konu Sahibi aklakaragibi
-
Onlar hep öyle görünür ama bişey yapamazlar emin olun. Bişey yapacak adam hiç ses çıkarmaz birden yapar ne yapacaksa. Siz belli ki korktuğunuzu belli etmişsiniz o da bundan zevk alıyor.Bende bunları düşünüyorum sürekli inanın. Ama normal biri değil bu yapacaklarım onu daha fazla cezbeder diye korkuyorum. Gelen her mesaj haber beni çileden çıkarıyor. 3 ayın hesabını 3 yılımla ödetti ve de ödetiyor.Sorsan seviyordur. (!)
haklı olabilirsiniz ama hiçbir tepki de bulunmuyorum su an. Görmezden geliyorum mesajları ulasmaya çalıştığını falan. Sadece hala bunun devam etmesi beni gerçekten zorluyor. Nereye kadar gider ki böyleOnlar hep öyle görünür ama bişey yapamazlar emin olun. Bişey yapacak adam hiç ses çıkarmaz birden yapar ne yapacaksa. Siz belli ki korktuğunuzu belli etmişsiniz o da bundan zevk alıyor.
Koz vermek değil. Dediğim gibi uzun bir yaşantı yok ortada. Ama tehditleri şöyle;Neyle tehdit edebilir ki? Nedir yani? Adamin eline koz vermediysen salla gitsin. Cevap verme.
Git otede öldür de. Sanane yani. Kendi hayati. Bu tehdit degil ki. Babana da soylesin ama ben sevmiyorum dersin biter gider.Koz vermek değil. Dediğim gibi uzun bir yaşantı yok ortada. Ama tehditleri şöyle;
Ne bilim kendimi öldürürm, ailene söyleyecm seni sevdiğimi falan, okudugn ile gelicem, gibi salakca şeyler. Ya bunlara tahammül edemiyorum.
Bende böyle bişey düşündümOnun böyle rahat davranması senin yanlız olman ailene söyleyemeyeceğini bildiği için geniş geniş davranıyor ondan bu kadar ustune geliyor die düşünüyorum. Bi büyüğünü baban gibi konustur yada karakola git anlat derdini onlar arasın korkutsun
EvetGit otede öldür de. Sanane yani. Kendi hayati. Bu tehdit degil ki. Babana da soylesin ama ben sevmiyorum dersin biter gider.
Yahu tamam canim cevap vermiyosan sorun yoktur. Sen hic iletisime gecme. Sen cevap verdikce o daha da azar cunku. Kendi calip kendi oynasin. Ustune bulastirma.Evetgecen yıl yaptığı şeylerdi bunlar bana çok fos geliyor. Su an hiçbir şekilde cevap vermedim konuşmadım. Ama İnanın benim yerimde kim olsa kendinden veya ondan korkmaktan ziyade onun bu şekilde rahat rahat istediği her an rahatsız etme şerefsizliğine dayanamaz.
Hiçbir koz yok bekaretime dokundurtmadım çok şükür. Ben tek kendimi düşünemem bu olay karşısında ailemi de düşünmek zorundayım.onların gözünde ne hale geleceğim kim bilir. Hiçbir koz olmasa bile soyleyegi herhangi bir yanlış kelime beni yaralar. Bana ciddi zararlar verir. Gerek dini yaşantım ve duygusal yapım bunu kolay kaldıramaz.Bukadar korktuğuna göre elinde koz var demekki.yoksa seni rahatsız ettiğini ailene söyleyebilirdin ya da polise şikayet edebilirdin...bu adam başına daha büyük işler açmadan aileni bilgilendirmen gerek
Bana da olmuştu bide evdeki telesekretere mesaj bırakmış şu kıza sahip çıkın vs abim bizle yaşamıyodu babam da 2 aydır yoktu nasıl olsa annem dinler diye düşünmüş ama tesadüfen abim gelmişti o gün o dinlemiş. Çocuğu bulup dövmüştü. Cami duvarına işemişti salak.Kuru kuru tehdit ediyor seni korktuğunu hissediyordur ondan. Kendini öldürcek adam öldürür, ailene söyleyecek adam durmaz söyler.Üç sene tehdit etmez emin ol.
nereden biliyorum çünkü öyle sapıklarım oldu
Lisede bir tane vardı, ben ozamanlar ergenus kafasıyla kendimden 10 yaş büyük biriyle görüşüyordum. Bununla bir kavgamız oldu ve haberim olmadan evimin numarasını bulup annemle "kızınız kötü yolda ona sahip çıkın" şeklinde konuşmuştu. Tabi ben şok
O yüzden korkma ve ver savcılığa. Ailene de peşimde sapık var diye anlat.
Hatta adres olarak bi arkadaşının, ablasının vs adresini verebilirPolise gitmekten başka çare yok ancak böyle kurtulabilirsin emin ol eve sadece mahkeme celbi gelir saklayabilirsin belki
İletişime geçmiyorum zaten ama kendince bulup milletten sorusturuyor beni. Samimi olmayan arkadaşınızdan bile " bilmem falanca seni bana sordu ne diyeyim" diye karşına geliyorlar. Sen istediğin kadar muhabbeti kes farketmiyor. Ben istiyorum ki adımı dahi agzina almasin. Ama mümkün olmuyor malesefYahu tamam canim cevap vermiyosan sorun yoktur. Sen hic iletisime gecme. Sen cevap verdikce o daha da azar cunku. Kendi calip kendi oynasin. Ustune bulastirma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?