Bundan 3 yıl önce cahil aklımla konuştuğum biri vardı. 2-3 aylık bir zaman dilimiydi onunla gecen... Tabi saftım o zamanlar küçüktüm. Tuhaf ve kötü bir insandı o da bu birlikteligin bitmesi taraftarıydı hatta benden daha fazla... Daha sonra ben Üniv. kazandım başka bi şehire gittim. Ama ne ondan kurtulabildim ne de tehditlerinden. Hayatımda ciddi manada olmak isteyen insana karşı da mahçup duruma düştüm. Sürekli bu mevzu söz konusu oluyordu ve ben karışmasını istemiyordum. Numara değiştirmek sosyal medya hesaplarından engellemek onu durdurmaya yetmiyordu. Arkadaşım aracılığıyla bile beni rahatsız etmeye yetiyordu. Nişanlıyım dedim ne dediysem olmadi. Çocuk aklımla zamanında ona duyduğum sevgi yerini büyük bir korku ve nefrete bırakmıştı. Bi ara tam kurtuldum derken yeniden kaldığı yerden devam etti. Bu keyfi tavırları beni hayattan bezdirmeye yetiyor. Muhafazakar bir aileye sahibim böyle bir konuyla babamın karşısına gecemem sağlık problemleri var zaten. Yoksa belki çoktan polise bile vermiştim. Ama yapamam

Şimdi hayatımda kimse yok istemiyorum zaten. Evlensem bile beni rahatsız edebileceği korkusuyla yaşıyorum

ve eşimin karşısında kötü bir duruma düşmek istemiyorum. Şimdi bana ne olur bir akil verin ne olur