Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

kendi ailesine hem çok kızıyorum hemde hak veriyorum. 30 yaşındaki adama söz geçiremiyorlar tamam haklılar ama kayınvalideme beni dövüyor diye ağladığımda babanda ( kayınpederim) beni çok dövdü. sonraları aklı başına gelir dövmez kızım diyordu. bana akıl vereceğine oğlum yazıktır günahtır seninde kız kardeşin var dövme diyebilirdi...

rezillik yaşamak istemiyorum artık. evlilik hayatım boyunca konuya komşuya yaşadığım rezillik son olsun. başım öne eğilmesin benimde :KK43:

abimin daha 16 aylık oğlu var. karısı var. ona bulaşmasın :KK43:

walla her yandan bana zarar ne diyeyim...
Zaten öyle yetiştiği için doğru sanıyor
Ama bu bi gerekçe olamaz, ne insanlar var annem çekti ben ilerde hiç bi kadına çektirmem diyen babasına kafa tutan hatta

Mümkün olsa abinler de sizinle aynı şehire taşınsa
Değil sanırım

Bunlar Ali kıran baş kesen mi ya biri çıkıp benzetse keşke

Zaten öyle yetiştiği için doğru sanıyor
Ama bu bi gerekçe olamaz, ne insanlar var annem çekti ben ilerde hiç bi kadına çektirmem diyen babasına kafa tutan hatta

Mümkün olsa abinler de sizinle aynı şehire taşınsa
Değil sanırım

Bunlar Ali kıran baş kesen mi ya biri çıkıp benzetse keşke
abim mesleği gereği egede çalışabilir. artı kendi işi bırakıp gelmesi çok zor. ayrıca yengem asla ama asla buradan başka bir yere taşınmayı kabul etmez. babamın aldığı, tadilatını yaptırıp onlara hediye ettiği evi bile sattırıp annesinin yan binasından aldı :))
böyle insanların çok dostu olduğu gibi düşmanı da çok oluyor. ya düşmanlarından bulsun inşallah ya da mutlu bir evlilik yapsın inşallah. yinede 1. yi yazarken ellerim titriyor. eski eşimin 2 tane çocuğu var. onlara da kıyamıyorum. ne bileyim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı...

ne zormuş ele karışmak...

abim mesleği gereği egede çalışabilir. artı kendi işi bırakıp gelmesi çok zor. ayrıca yengem asla ama asla buradan başka bir yere taşınmayı kabul etmez. babamın aldığı, tadilatını yaptırıp onlara hediye ettiği evi bile sattırıp annesinin yan binasından aldı :))
böyle insanların çok dostu olduğu gibi düşmanı da çok oluyor. ya düşmanlarından bulsun inşallah ya da mutlu bir evlilik yapsın inşallah. yinede 1. yi yazarken ellerim titriyor. eski eşimin 2 tane çocuğu var. onlara da kıyamıyorum. ne bileyim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı...

ne zormuş ele karışmak...
Hemde ne zor...

Sen bi de onun çocuklarına ablalık yaptın dimi
İşte nankörlüğün dibine vurmuş

artı abim benim yüzümden neden düzenini bozsun ki? onunda bir ailesi var. eşi çocuğu... hadi annem babam evlatlarıyım diye katlanıyor ama yengeme karşı çok mahçubum :(

Hemde ne zor...

Sen bi de onun çocuklarına ablalık yaptın dimi
İşte nankörlüğün dibine vurmuş
bana mimoza anne diyorlardı. ablalık annelik arasıydı... hele o küçük. çok bağlıydık birbirimize. :( çocukları özlediğimde doğru. hep olan çocuklara oluyor. ne bileyim çok zor...

bana mimoza anne diyorlardı. ablalık annelik arasıydı... hele o küçük. çok bağlıydık birbirimize. :KK43: çocukları özlediğimde doğru. hep olan çocuklara oluyor. ne bileyim çok zor...
O psikopatla tek kalmıyordur inşallah çocuklar
Anneleri nasıl bırakmış bilmem ama babaanneleri sahip çıksın bari
Bunla yetişkin insan yapamıyo, çocuk nasıl dursun

O psikopatla tek kalmıyordur inşallah çocuklar
Anneleri nasıl bırakmış bilmem ama babaanneleri sahip çıksın bari
Bunla yetişkin insan yapamıyo, çocuk nasıl dursun
anneleri o zaman için istememiş. çocuklar babaanne dede gözetimindeler. büyüdüler bile. resmen arada büyüyüp gittiler

Konuyu haziranda acmissiniz ama daha yaşıyorsunuz bakın. Demek ki bu adam birsey yapamazmış. Pislik herif kendini nimetten saydiriyor.

Back
X