Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

Kocası armut mu topluyormuş ? Ne adi bir adammış bu.
Çok etkilendim durumunuzdan. Hiç çözüm önerim yok maalesef. :KK43:
Kocasi ne yapabilir ki bnm exse. Hani olur ya bazi tipler yanliz gezmezler, arkadaslari olunca ulurlar. Hah iste bu da oyle. Bi telefonuna onlarca insan gelir. İpsiz sapsiz. İs gorulunce ya hep beraber raki icerler ya ot. Ne bileyim oyle iste.

Mimoz_a cnm çok üzüldüm. .o_O
umarım herşey düzelir. .:stop:
Allah ıslah etsin o adamı da .
.:KK34:

Ay ne zor.kadinlar zaten bosanmaya 40 kere düşünüp zar zor karar veriyor.yeni bir hayat derken birde böyle bir bela herif.yasamasi herkese zarar tövbe yaa.Allah yardımcınız olsun ne denirki böyle bir durumda.

her yorumu tek tek okudum ve cok yakınımdan bırı yasıyormus gıbı hıssettım .
nefesım kesıldı ıcım acıdı .
her yorumunda , her yoruma verdıgın cevaplarda bol bol dua ettım senın ıcın .
hep kızardım kadınlara eslerınıze karsı dırayetlı olun bıraz dık baslı olun dıye .
ama gelde bu ınsan musvettesıne dırayetlı ol . daha cok bela daha cok acı daha cok sorun .
Allah yardımcın olsun arkadasım . sen herseyı arastırıp ogrenmıssın . cok sukur aklı basındasın .
Tez zamanda kurtulursun bu beladan vardır bı hayır dıyelım .
Rabbım tez zamanda hayırlı kapılarından bırını acsın ıns .

Nerdeyse aynı olayı çok yakın arkadaşım da yaşadı maalesef. Eşi esrar içtikçe dövdü kızı,en sonunda babası geldi kurtardı. Karakola darp raporu almaya gittiklerinde komiser' ne var sanki kızım ben de karımı dövüyorum' diyerek sorun çıkardı. Zar zor alındı rapor boşandılar ama yaklaşık 8bin lira mahkemeye para ödedi eşi. Yani Dayağı yiyen o parayı alan başkası. Yazıklar olsun böyle adalete. Allah yardımcınız olsun, o pisliği de ıslah etsin şu mübarek günlerde.

O polisin kalibina .....
Allah bildigi gibi yapsin, pislik herif, boyu devrilsin.
Ne bicim bir toplumumuz var bizim ya. Resmen canavar yetistirmis analar babalar.

ilk eşiyle de kaç kez kavga etmişler ve evliyken karakolluk olmuşlar. biz evliyken çok güzel tazminatlar ödedi. ordan biliyorum :KK43: ilk eşinin çektikleri yetmezmiş gibi yazık kadını geçen hafta bir daha dövmüş. sırf çocuklarını görmeye gelirken şu anki eşiyle geldi diye. sonra da bana msj attı. onu dövdüm, sıran yaklaşıyo diye.

Cok sorunlu, manyak bir adam. Iyi ki cocuk yapmamissiniz, basiniza ömür billah bela olurdu. Birinci esine Allah'tan sabir diliyorum, o yavrularinda psikolojisini bozmasa bari bu herif. En güzeli bu adamin ortadan yok olmasi olurdu, ama tövbe hasa Allah'in isine karismis gibi olmayalim. Akli basina gelsin bir an önce, islah olsun. Malesef ülkemizde kadin yeterince korunamiyor. Korusalar ne olur, psikopat kocalar laftan anlamiyor iste.

Düsünüyorum sizin icin bir cözüm yolu bulmaya calisiyorum. Ailece tasinin baska yere desem, kurulu bir düzeniniz var, kolay degil sehir degistirmek, hemde sülalece.
Bu adam inanan biri mi? Öyleyse cezaevine dini dergiler gönderin, ama sizden geldigini bilmesin. Söyle evlilikle ilgili nasihatlar felan, erkegin kadina davranislari ile ilgili. Veya ne bileyim inanmakla iligli etkili dergiler. Belki imana gelirde biraz adam olur. Yanlis anlasilmasin inanmayan adam degildir demiyorum, ama bazilarini iman kurtarir, yani esin gibi olanlari. Bagimli bir insan, ve sana olan bagimliligini bile birakamamis. Allah'a baglanirsa en azindan akli basina gelir.

Vallahi aklima tek bu geldi. Ha birde seyde olabilir. Kendi ailesinden söyle akli basinda kimse yok mu bu adamin kulak verdigi, sözünü dinledigi? Anasi, babasi, bir amca bir dayi? En sevdigi insan kim veya? Onunla görüsüp su adama nasihat vermesini söyleseniz. Faydasi olur mu bilmem, cünkü gercekten psikopat cok sorunlu bir adam. Ama bir ümit.

Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin herzaman. Allah ne veriyorsa hayirlisini versin, bir cöp dahi olsa hayirlisi olsun gercekten, yoksa basa bela.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun ve sosyal medyadan destek alın
Eski eşi nasıl kurtulmuş bu manyaktan?

ilk eşiyle de kaç kez kavga etmişler ve evliyken karakolluk olmuşlar. biz evliyken çok güzel tazminatlar ödedi. ordan biliyorum :KK43: ilk eşinin çektikleri yetmezmiş gibi yazık kadını geçen hafta bir daha dövmüş. sırf çocuklarını görmeye gelirken şu anki eşiyle geldi diye. sonra da bana msj attı. onu dövdüm, sıran yaklaşıyo diye.

Bu şekil bir adam olduğunu biliyor muydunuz evlendiğinizde eski eşini dövüp eziyet ediyormuş ki boşanmışlar...eski eş şikayetçi olmuyor mu dövülmüş yani bir de evliymiş kocası bir şey dememiş mi
Terör saçıyor bu adam çocuklarını görmeyi bile hak etmiyor ıssız adaya götürüp bırakmak lazım bütün herkes toptan kurtulsun
Kadınlar kanının son damlasına kadar mücadele ederler boşanmamk için ki çocukları olduğu halde kadın boşamışsa adamdadır sorun yüzde doksan...hep bunu gördüm boşanmış erkekler çoğunlukla leş erkektir...hele de çocuğa rağmen boşanılmışsa.

Daha önce senin evinde yakalandigi kayitlardaysa, kilidi bozup kendi sagini solunu morart, eve girince biri sezsizce gelip bicaklasin, eline de bir çakı tutusturuverin. Sevismeye diye çağır köpeklerini getirmez. Hic yatmazsin vala arkadasim. Insana baska care birakmiyorlar resmen.

:D gülünecek bir konu degil ama gece gece mesajiniz güldürdü beni, Allah'ta sizi güldürsün. Biz kadinlar herseyi yapariz vallahi :D

Saplantılı manyaklar yaaa...inşallah geberir pislik. Allah yardimcin olsun :( Ondan korkmadigini bi sekilde gostersen .sen korktukca üzerine gelmekten zevj aliyordur psikolojilri bozuk ..

Erkek cinsinden tiksiniyorum artık ya. Neden her istediklerini yapabiliyorlar? Kim veriyor onlara bu hakkı?
O kadar sinir bozucu ki, sinirden kuduruyorum şu anda. Eziyorlar, bağırıyorlar, tartaklıyorlar, dövüyorlar, tecavüz ediyorlar, delirtiyorlar ama kimse bir şey yapamıyor. Bir kez bir pisliğe bulaşmak yeterli hayatının mahvolması için. İsteyerek, istemeyerek dikkatini çekmen yeterli sana yapışması için. Ne büyük bir adaletsizliktir, sırf yumruğumla vurup yere seremiyorum diye mi oluyor bunlar cidden? Ya da bir penisim yok diye mi? Neden bunca zarara uğramak zorundayım, incinen ben olmak zorundayım?
Herkes hata yapar diyorlar, sen de bir hata yapıyorsun, gidip bir manyakla evleniyorsun bilmeden. Ama o hatanın telafisi neden olmuyor ki? Hani hatasız kul yoktu, ölüm hariç çare vardı ya? Boşanmak yetmiyor, güvenlik güçleri bile etkisiz kalıyor. Kanser gibi ilerledikçe ilerliyor. Bu adamlar kendini Tanrı mı sanıyor? Tıpkı öyle davranıyorlar da... Sanki hatayı yapınca geri kalan ömrünce fiziken, ruhen alacağın hasarları peşinen kabul etmişsin gibi oluyor. Bu ne büyük adaletsizliktir, sokakta arkana bakarak yürümek, en ufak hareketlilikte başını çevirip, kocaman olmuş gözlerinle Azrailini arar gibi gözlerinin onu araması, nabzının birden yükselip boğazında atması, sonrasında ise o olmadığını görünce, sevinemeyip bir dahaki sefere belki o çıkar deyip, taş yutar gibi yutkunmak... Nasıl bir kabus olduğunu biliyorum. Sokakta kulaklık bile takamazdım, belanın sesini duymam da aniden bastırır diye. Dışarı çok az çıkardım, bir süre sonra sokağa çıkmamak için bahaneler uydurmaya başlamıştım. Hastalık haline gelecekti az kalsın...
Zorba, takıntılı manyaklara sesleniyorum, kadınlar size emanet değil, çiçek de değil! Kadınlar insan, bildiğiniz insan! Tıpkı sizin gibi, onlar da birey, yaşama hakları var. Düşün artık yakamızdan, yeter ya yeter artık!

canım son durum ne acaba
sen ona deliliğe vurarak anlatmaya başlamıştın sonra ne oldu

hemen sikayetci olun ...
Yada tasinin baska bir yere...
ugrasilmaz ya böylelerinle ...
Allah sabir versin canim

Onla
Erkek cinsinden tiksiniyorum artık ya. Neden her istediklerini yapabiliyorlar? Kim veriyor onlara bu hakkı?
O kadar sinir bozucu ki, sinirden kuduruyorum şu anda. Eziyorlar, bağırıyorlar, tartaklıyorlar, dövüyorlar, tecavüz ediyorlar, delirtiyorlar ama kimse bir şey yapamıyor. Bir kez bir pisliğe bulaşmak yeterli hayatının mahvolması için. İsteyerek, istemeyerek dikkatini çekmen yeterli sana yapışması için. Ne büyük bir adaletsizliktir, sırf yumruğumla vurup yere seremiyorum diye mi oluyor bunlar cidden? Ya da bir penisim yok diye mi? Neden bunca zarara uğramak zorundayım, incinen ben olmak zorundayım?
Herkes hata yapar diyorlar, sen de bir hata yapıyorsun, gidip bir manyakla evleniyorsun bilmeden. Ama o hatanın telafisi neden olmuyor ki? Hani hatasız kul yoktu, ölüm hariç çare vardı ya? Boşanmak yetmiyor, güvenlik güçleri bile etkisiz kalıyor. Kanser gibi ilerledikçe ilerliyor. Bu adamlar kendini Tanrı mı sanıyor? Tıpkı öyle davranıyorlar da... Sanki hatayı yapınca geri kalan ömrünce fiziken, ruhen alacağın hasarları peşinen kabul etmişsin gibi oluyor. Bu ne büyük adaletsizliktir, sokakta arkana bakarak yürümek, en ufak hareketlilikte başını çevirip, kocaman olmuş gözlerinle Azrailini arar gibi gözlerinin onu araması, nabzının birden yükselip boğazında atması, sonrasında ise o olmadığını görünce, sevinemeyip bir dahaki sefere belki o çıkar deyip, taş yutar gibi yutkunmak... Nasıl bir kabus olduğunu biliyorum. Sokakta kulaklık bile takamazdım, belanın sesini duymam da aniden bastırır diye. Dışarı çok az çıkardım, bir süre sonra sokağa çıkmamak için bahaneler uydurmaya başlamıştım. Hastalık haline gelecekti az kalsın...
Zorba, takıntılı manyaklara sesleniyorum, kadınlar size emanet değil, çiçek de değil! Kadınlar insan, bildiğiniz insan! Tıpkı sizin gibi, onlar da birey, yaşama hakları var. Düşün artık yakamızdan, yeter ya yeter artık!
Onlar bize bir şey yaptığı zaman adamakıllı bir ceza almıyorlar ama biz onlardan sırf artık canımıza tak edip kurtulmak için bir şey yapsak ya müebbet alırız ya da ağırlaştırılmış...

Onla

Onlar bize bir şey yaptığı zaman adamakıllı bir ceza almıyorlar ama biz onlardan sırf artık canımıza tak edip kurtulmak için bir şey yapsak ya müebbet alırız ya da ağırlaştırılmış...
Kadının biri tecavüzcüsünün başını kesip de meydana atmıştı ya, medya ne kadar didiklemişti olayı. Yok kadının rızası varmışmış da falan da filan da. Hiç mi fikir yok bu insanlarda, kadının rızası olmuş olsa sonradan adamı neden kessin? Öfff Bıktım bu memleketten ya...

Kadının biri tecavüzcüsünün başını kesip de meydana atmıştı ya, medya ne kadar didiklemişti olayı. Yok kadının rızası varmışmış da falan da filan da. Hiç mi fikir yok bu insanlarda, kadının rızası olmuş olsa sonradan adamı neden kessin? Öfff Bıktım bu memleketten ya...

Haklısınız. 14 yaşında kız çocuğunun tecavüzüne, rızası vardır diye göz yuman bir ülkede yaşıyoruz. Kocası tarafından aldatıldığında, suçu diğer kadında bulan bir toplumun mensubuyuz..

yaptığım hiç bir şey yok. karakoldu savcılıktı uğraşamayacağım...

nasipse yakın zamanda taşınıyorum doğup, büyüyüp, aşık olduğum şehirden...

5 yıllık işimi bırakacağıma dair işverenimle görüştüm. gideceğim şehirden tanıdıklara haber verdim ev bakıyorlar. gidince iş de bulurum inşallah.

annem babam ve ben taşınıyoruz. abim ve ailesi bu şehirde. onları yaradana emanet edip gidicem.

umarım her şey çok daha kötü olmaz...

ben o pislikten hala kurtulamadım. 21 ay oldu. düş yakamdan be adam düş.

Ne pislik bi insanmış.. Allah yolunuzu açık etsin bundan sonraki hayatınız hep güzel anılarla dolsun geçmişe inat.

Back
X