- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
noldu ki..
geçmiş sayfalara okumadan yazdım yorumumu.
sadece konuyu okudum yazdımda
Herkesin düşündüğü nedenler farklı olabilir engellememekteki he ben çok görüşmek istiyorum ondan engelleyemedim işte Özür dilerim sizden çok ama çok nolur affedin beni.....hemen hemen herkes konu sahibine aynı şeyi dedi neden engellemedin yada neden evli olduğun halde muhabbete girdin diye
bende kendisini hatalı buldum
konu sahibi bana derdin ne senin dedi...ve beni eşim bilirde birine benzetti vb...
insanlar hatalarını görmekten çok hoşlanmıyorlar maalesef
konu sahibi kivikivi,ben de olsam senin gibi davranırdım.yapmak istediğin taktiği anladım.
defalarca sebebini açıklamana rağmen aynı soruyu sorup durmuşlar.
ayrıca diyelim yaptığın hataydı,olmuş bir kere olaya çözüm bulmak lazım.sen bu konuyu bu yüzden açtın.
ama genellikle buradaki bayanlar konu sahiplerini yargılamaktan ve egolarını bu şekilde tatmin etmekten çözüm düşünemiyorlar.
sana tavsiyem,akıllıca bu işin üstesinden gel,artık eklemişsin,senin o kişi olmadığına ikna et.ama bunu yaparken de fazla yüz verme sakın dikkat et.çok sıkışırsan da eşine anlat.
Öyle yaptım zaten tşk ederim umarım başka şekilde ulasamaz...Sıkıntılı bi durum.Demek o zamandan beri çıkaramamış aklından.Engelle bence bidaha muhattap olma.
Sen evli barklı, mutlu bir insan olarak
niye tanımadığın birini ekleme talebini kabul ediyorsun ki
Konu sahibi eklememiş adam eklemis ve bayan profiliyle eklemis. Konu sahibi de kabul etmis. Sonra adam demis, 17 yil once bulustugum kişi misiniz falan diye. Oyle olunca konu sahibi de bunca sene sonra neden beni buldu manyak mi psikopat mi bana bir sey yapar mi diye korkmus ve adam ona musallat olmasin diye o kisi olmadigina ikna etmek icin ugrasmis.Söylediklerinizde tutarsızlıklar gördüm. Ürün satmak için eklediğiniz bayanla neden 17 yıl öncesini konuşma gereği duydunuz? Hadi konuştunuz ve erkek olduğunu anladınız (ki 17 yıl önceki adamı nasıl hatırladınız?) neden iletişime devam ettiniz? Yaptığınız açıklamaları okudum bana mantıklı gelmedi. Diyelim ki o kadın olduğunuzu anladı ne var bu kadar korkacak? Engelleyin eşinize de söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?