Saraçoğlu kürlerini deneyip şifa bulanlar

icimizdenikimiz

Çok şükür 🤲🏼
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
2.924
1.400
83
Merhaba bayanlar ben yaklaşık 6 ay kadar Saraçoğlu kürleri uyguladım ve hala daha araştırıp ne gibi rahatsızlığım varsa onun hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum sizinde bir rahatsızlığınız var ise yazın şifa bulalım inşallah:super:

Hahahaha 🤗🤗 benim baya hormonlarım da sıkıntı vardı canım çok şükür ben düzeldim çok okudum çoğu kişinin de sıkıntısı var belki düzelmesine vesile olurum dedim 🤗🤗
Size iyi gelen şey başkasına iyi gelmeyebilir veya ters etki yaratabilir bu tarz şeyler kişiseldir şahsen ben çok çekinirim soğan kürü kimine iyi gelirken kimine kist yapmış mesela o yüzden tavsiye verirken dikkatli olun

Size iyi gelen şey başkasına iyi gelmeyebilir veya ters etki yaratabilir bu tarz şeyler kişiseldir şahsen ben çok çekinirim soğan kürü kimine iyi gelirken kimine kist yapmış mesela o yüzden tavsiye verirken dikkatli olun
Yok canım o şekilde değil çok araştırdım bende zaten kafama göre o kürleri uygulamadım. Testlerimi yaptırıp Saraçoğlu müşteri hizmetlerini arıyorsun onlar sana yol gösteriyorlar

Back
X