Seni inanilmaz rahatlatabilirim

insallah nazar degmez bana da

39. Haftama girmeden 1 gun onceydi. Gece 1 de nisanim geldi. Sabah kontrol vardi, zaten sanci da yok diye gitmedim hastaneye. Sabah kontrole gittim ama nisan gelmeye devam ediyor. Alttan muayene edildim. Dr bana daha rahim agzinda yumusama bile yok 3 4 gunu bile bulabilir dogumun eve git dedi. Okey dedim ve o gun aksama kadar avmdeydim. Baya gezdim,yedim,ictim,alisveris yaptim. Aksam 11 de eve geldim. Sonra boyle sancim var ama oyle aman aman yerde surunmuyorum. Dedim heralde yalanci sancilar basladi. Dr da daha gelmez dedi ya rahatim tabi.

Baktim bu sanci artik sık gelmeye basladi. Anneme diyorum yav bise var ama oyle oldurmuyo bu diyorum. Annem de epey heyecanli tabi bilemedi kadin. Gidelim hastaneye rahatlayalim diyor.

Aradim ablami. 2 tane dogurdu yani biliyordur diye

dakika tut ara dedi. Tuttum tam 5 da bir geliyor ve tam da 1 dakika suruyor. Aradim duzenli dedim ablama. Kalk hastaneye git sen salak misin evde mi doguracaksin dedi

Ben hala bana soylenen acili doguk sancilarinda oldugumdan olayi anlamamisim. Hastane nerdeyse 1 saat uzaklikta arabayla. Apar topar gittim. Acilmam 5 e yaklasmis. Kendimi birden sanci odasinda buldum. 3 saat sonra da dogumhanedeydim. Sadece o suni sanciyi niye bagladiklarini hala cozemedim. Mis gibi aciliyordum

Suni canimi epey acitti

3 ikinmada dogurdum kizimi. Ebe bile ben hayatimda boyle guzel ikinan gebe gormedim dedi

Kronik kabizlik olunca ikinmak konusunda insan ustalasiyor

Velhasil korkma. bende cok korktum sipadanak dogurdum. Bir tane daha dogurabilirim su an