- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
eskı yuzume donecek mıyım gercektenn
canımtabıkı yasamıs olarak sen daha iyi bılırsın ama sen de sargı cıktıgında farklı bırı gordunmu karssında aynaya baktıgında
umarım benımde oyle olur canım
burda takılıyorum bde aynaya bakıyorum:)
canım neden dönmeyesin tabıkı dönceksin hepımız yaşadık bunu:)takma kafana daha guzel olcak guwen bana
neden kimse sesimi duymuyooo
Merhaba arkadaşlar, sargılarım ve alçım dün çıktı. Ameliyat olalı 9. günüm. Biliyorum şiş olması normal (vampir gibi gözüküyorum zaten) ancak önden şekli harika görünmesine rağmen yandan yukarı doğru bir pinokyo vari (ya da kaydırak deyin) bir durum var ve moralimi bozmamak için çok çaba harcıyorum. Kaş arası şişlik inince burnumun daha da uzun görünmesinden korkmaya başladım. Sargıları işk açılınca yandan harika görünüyor diyen arkadaşlar var, bu şekil hemen kendini belli etmiyor mu? Yoksa baya değişebilir mi??
Acaba normal mi?Burun ucu inince dengelenir mi?? ....
Yardımcı olursanız sevinirim..
canım yüzün henüz şiş ise o burun çoook değişecek ve ınecek demektir ama yüzün tamamen ındıyse kı bu kıseden kısıye değişiyo.o kadar kalkık durmycak dıyebılırm..yüzünün şişi indikce de daralmaya ve toparlanmaya baslıyo..yüzündekı sısler ınmısse ana hatlarıyla burnun kendını bellı etmıs demektır.
valla bende yuzume yumruk yemıs gıbıym yonca burnum cok sıstı sargı acldgnda boyle degldı ve kavısım arttı iyimisok oldm kavisszdi benm burnum yaaa. mhammet dlber daha fazla kavıslenmez korkma dedı ama bakalm
canımcım sen hiç kavis istemedin mi? hani doktorlar tatlı bi kavis çok hafif kavis derler ya onu da mı istemedin :))
valla bende yuzume yumruk yemıs gıbıym yonca burnum cok sıstı sargı acldgnda boyle degldı ve kavısım arttı iyimisok oldm kavisszdi benm burnum yaaa. mhammet dlber daha fazla kavıslenmez korkma dedı ama bakalm
Bende ameliyat olalı 4 ay oldu canım. burnunun şekli değişicek ,şişler inicek ... korku yapma iyi düşün iyi olsunn :)
canım yaa sana kavıs cokk yakısır sakın şikayet etme ben sana kızıyorm nıye bu kız kavıs ıstemıo dıe ben de özellkle hafıf tatlı bı kavıs ıstedm ama hala cıkmadı gıbıme gelio bant var doğrusu...yarın bandım cıkcak lindssssssssssss heyecan var yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?