Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

canımtabıkı yasamıs olarak sen daha iyi bılırsın ama sen de sargı cıktıgında farklı bırı gordunmu karssında aynaya baktıgında

canımtabıkı yasamıs olarak sen daha iyi bılırsın ama sen de sargı cıktıgında farklı bırı gordunmu karssında aynaya baktıgında

ben ilk aynaya baktığımda alçım alındıktan sonra kendimden nefret etmiştım kilolu yuze hiç alışkın değildim çok ıtıcı gelmiştim kendime:) ama sonra yawaş yawaş şişliklerim indi we doktorumun bile hayran kaldığı elmacık kemiklerim belirdi şuan eski halimdeyim tabi daha bi çocuksu yüze sahip oldum canım

canım yüzün henüz şiş ise o burun çoook değişecek ve ınecek demektir ama yüzün tamamen ındıyse kı bu kıseden kısıye değişiyo.o kadar kalkık durmycak dıyebılırm..yüzünün şişi indikce de daralmaya ve toparlanmaya baslıyo..yüzündekı sısler ınmısse ana hatlarıyla burnun kendını bellı etmıs demektır.

valla bende yuzume yumruk yemıs gıbıym yonca burnum cok sıstı sargı acldgnda boyle degldı ve kavısım arttı iyimi sok oldm kavisszdi benm burnum yaaa. mhammet dlber daha fazla kavıslenmez korkma dedı ama bakalm

valla bende yuzume yumruk yemıs gıbıym yonca burnum cok sıstı sargı acldgnda boyle degldı ve kavısım arttı iyimi sok oldm kavisszdi benm burnum yaaa. mhammet dlber daha fazla kavıslenmez korkma dedı ama bakalm

canımcım sen hiç kavis istemedin mi? hani doktorlar tatlı bi kavis çok hafif kavis derler ya onu da mı istemedin :))

canımcım sen hiç kavis istemedin mi? hani doktorlar tatlı bi kavis çok hafif kavis derler ya onu da mı istemedin :))

istedm canım cok az bi kavis olsun dedim ama düze yakın olsun burnum dedim mhammet dlberde bana izin veriomusun düzüde kavsliyi de denym dedı tamam dedm kavıslıyı yapms =))

canım yaa sana kavıs cokk yakısır sakın şikayet etme ben sana kızıyorm nıye bu kız kavıs ıstemıo dıe ben de özellkle hafıf tatlı bı kavıs ıstedm ama hala cıkmadı gıbıme gelio bant var doğrusu...yarın bandım cıkcak lindssssssssssss heyecan var yıne

Bende ameliyat olalı 4 ay oldu canım. burnunun şekli değişicek ,şişler inicek ... korku yapma iyi düşün iyi olsunn :)

Bende ameliyat olalı 4 ay oldu canım. burnunun şekli değişicek ,şişler inicek ... korku yapma iyi düşün iyi olsunn :)

sağol canım ınsallah.tek ıstedıgım asağı doğru ınmesın burnum.yüzüm iyileşti tamamen ama burnum şiş hala doktor şiş dedi..ıncelırse ve kavıslenırse super olur olmasa da bu halı de ıyı :)

canım o bantların cıkma anı cok fena agladım o residanstan cıkısta güvenlk bana bakıodu aynaya baktm bi garp oldum sonra neyseki metroport awm ye girince ordaki kadn aay burnun ne kadar guzel dedıııı o zaman rahatladm ıste =)))) sen de bi ugra o kadına cıknca hahahah flormar standına bakıo hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…