- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
sağol canım ınsallah.tek ıstedıgım asağı doğru ınmesın burnum.yüzüm iyileşti tamamen ama burnum şiş hala doktor şiş dedi..ıncelırse ve kavıslenırse super olur olmasa da bu halı de ıyı :)
o konuda hiç süphe etme cnkü aşagı ınecegıne kalkıo burun fena ://
o konuda hiç süphe etme cnkü aşagı ınecegıne kalkıo burun fena ://
kalkıyo mu :) bandı alınca daha mı kalkık oluyo alcı alınırken gördüm tüm burnu gördüğünde daha bı hos görnüyo...içi çok şiş kuzum burnumun.benm uc kısmıyla çok ugrastı doktor oranın şişi en son ınıyomus..sabır sabır
benm de burun ucum sıs o bandaj cıknca fecı kalkık bı burun gordum eve geldım ertesı gun bı uyandm daha da kalkmıs yok artık lebron james dedm kavıslenms falan gıtgıde petek doncoz oluorm allahm sen koru[ ya canm sana da yakısıyo ama peteklik..benm yüzüm de çok genıs değil benm de hatlarım yumusaktır..o yüzden bana da kavis kalkıklık gidio ama doktor ınanılmaz doğal yapmıs gören bantlı halımle bıle anlamıyo tanıdıklar anlamıyo
benm de burun ucum sıs o bandaj cıknca fecı kalkık bı burun gordum eve geldım ertesı gun bı uyandm daha da kalkmıs yok artık lebron james dedm kavıslenms falan gıtgıde petek doncoz oluorm allahm sen koru[ ya canm sana da yakısıyo ama peteklik..benm yüzüm de çok genıs değil benm de hatlarım yumusaktır..o yüzden bana da kavis kalkıklık gidio ama doktor ınanılmaz doğal yapmıs gören bantlı halımle bıle anlamıyo tanıdıklar anlamıyo
canım benmde bantlı hallerımle kmse anlamıodu komsu geldı 20 senelk komsum anlamadıdusun ama o bant cıktı eve geldım saatler sora aksam bı baktm ki kavıslenıo ucu gıttkce kalkıo gordun zten foto koydum bak bi sarglı halıme bı dıgerlerıne
benm de burun ucum sıs o bandaj cıknca fecı kalkık bı burun gordum eve geldım ertesı gun bı uyandm daha da kalkmıs yok artık lebron james dedm kavıslenms falan gıtgıde petek doncoz oluorm allahm sen koru
ne diyosun yanı lins şu bant cıkınca kavıslencek mı dıosn doktor daha kavislenır ama cok kavıslenmez dedı..çok ıstemıom zaten de hafıf..canım benmde bantlı hallerımle kmse anlamıodu komsu geldı 20 senelk komsum anlamadıdusun ama o bant cıktı eve geldım saatler sora aksam bı baktm ki kavıslenıo ucu gıttkce kalkıo gordun zten foto koydum bak bi sarglı halıme bı dıgerlerıne
canım benmde bantlı hallerımle kmse anlamıodu komsu geldı 20 senelk komsum anlamadıdusun ama o bant cıktı eve geldım saatler sora aksam bı baktm ki kavıslenıo ucu gıttkce kalkıo gordun zten foto koydum bak bi sarglı halıme bı dıgerlerıne
evet kuzum senınkı cok güzel gelişme gösterdi ama doktor bana kendını kımseyle kıyaslama senınkı zamanla oturcak dedı canm benm burnum kemersızdı ucu kötüydü.sende de tam tersı..kemer olayı hemen düzelio da uç olayı oturmuo kolay kolay
ayrıca ben de sımdı kendımı lebron james gibi hissedion enlemesıne şiş
ne diyosun yanı lins şu bant cıkınca kavıslencek mı dıosn doktor daha kavislenır ama cok kavıslenmez dedı..çok ıstemıom zaten de hafıf..
kavislencek eger doktor sana hafif bi kavıs verdım dedıyse dedıgı cıkıo bana da öyle dedı baya baya kavıslı olms benmkısenn de kavslencek bant cknca gorrsn degısım cok oluo
Yarın alçım alınacak
Ben de doğal istedim kimse fark etmesin dedim, iyi memnun olmanız iyi,insan yeniden doğmuş gibi oluyorameliyathanede doktorum bana hafif kavis yapayım yinede demişti ve bende size bırakıyorum kendimi, doğal dursun yeter demiştim. Memnunumda :) sadece daha çok yeni ve şişlikler var, burun ucum kalkık ama göze batmıyor. Umarım seninkide güzeldir ve memnun olursun...
Bugün gördüm hafif kavisli ama şiş olduğu için belli değildi, sanırım hafif kalkık benim burun ucum çok genişti,küçülmüş hoşuma gitti.gülmek falan sakıncalıymış ilk hafta ben çok güldüm ya,şimdi bandajlı ders çalışmam lazım zarar verir mi acaba, doktora sormayı unuttum,bugün soğukta gezdim bir de
Evet şişiyor sanki şuan gergin, sizin kaç gün olduBence çok büyük sorun olmucaktır. Doktor özellikle yapmaman gerekenler için uyarmıştır zaten. Birde soğuk banada hala rahatsızlık veriyor ve şişme yapıyor bence
Evet şişiyor sanki şuan gergin, sizin kaç gün oldu
aaa benım de arada bi şişiyo sonra ınıyo gibi o soğuktanmı acaba..onbirinci günüm ucu ve yanları şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?