Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

o konuda hiç süphe etme cnkü aşagı ınecegıne kalkıo burun fena ://

o konuda hiç süphe etme cnkü aşagı ınecegıne kalkıo burun fena ://

kalkıyo mu :) bandı alınca daha mı kalkık oluyo alcı alınırken gördüm tüm burnu gördüğünde daha bı hos görnüyo...içi çok şiş kuzum burnumun.benm uc kısmıyla çok ugrastı doktor oranın şişi en son ınıyomus..sabır sabır

benm de burun ucum sıs o bandaj cıknca fecı kalkık bı burun gordum eve geldım ertesı gun bı uyandm daha da kalkmıs yok artık lebron james dedm kavıslenms falan gıtgıde petek doncoz oluorm allahm sen koru

benm de burun ucum sıs o bandaj cıknca fecı kalkık bı burun gordum eve geldım ertesı gun bı uyandm daha da kalkmıs yok artık lebron james dedm kavıslenms falan gıtgıde petek doncoz oluorm allahm sen koru

bence ıkımızın de estetikli oldğunu kımse anlamaz biz söylemezsek..ömür boyu bu doğal görünümlü estetıklı burnumuza kımse estetık mı dıye sormaz.sadece ne güzel burnu var denebılr

Yarın alçım alınacak

ameliyathanede doktorum bana hafif kavis yapayım yinede demişti ve bende size bırakıyorum kendimi, doğal dursun yeter demiştim. Memnunumda :) sadece daha çok yeni ve şişlikler var, burun ucum kalkık ama göze batmıyor. Umarım seninkide güzeldir ve memnun olursun...

Bugün gördüm hafif kavisli ama şiş olduğu için belli değildi, sanırım hafif kalkık benim burun ucum çok genişti,küçülmüş hoşuma gitti.gülmek falan sakıncalıymış ilk hafta ben çok güldüm ya,şimdi bandajlı ders çalışmam lazım zarar verir mi acaba, doktora sormayı unuttum,bugün soğukta gezdim bir de

Ben de doğal istedim kimse fark etmesin dedim, iyi memnun olmanız iyi,insan yeniden doğmuş gibi oluyor

Bence çok büyük sorun olmucaktır. Doktor özellikle yapmaman gerekenler için uyarmıştır zaten. Birde soğuk banada hala rahatsızlık veriyor ve şişme yapıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…