- 2 Ekim 2008
- 301
- 2
- 116
- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
Evet şişiyor sanki şuan gergin, sizin kaç gün oldu
Benim 8.günüm çok yüksek yatmıyorum,uyuyamıyorum yoksa,sizin çoğu gitmiş ya,ne güzel,doktor temizlemek için ne önerdi deniz suyu mu?Ben 2 yastıkla yatmaya devam ediyorum ve şuan 18. Günüm
Benim 8.günüm çok yüksek yatmıyorum,uyuyamıyorum yoksa,sizin çoğu gitmiş ya,ne güzel,doktor temizlemek için ne önerdi deniz suyu mu?
Salı gununu beklıyorum benmde cıkacak kızlar korkuyorumkavislencek eger doktor sana hafif bi kavıs verdım dedıyse dedıgı cıkıo bana da öyle dedı baya baya kavıslı olms benmkısenn de kavslencek bant cknca gorrsn degısım cok oluo
Salı gunu sargılarım cıkacak cok zor nefes aldım ameliyat sonrası agrılı gectı seklını cok merak edıyorum umarım deger
Sanırım benimki anormal bi durum
O zaman benimde kuru ve ben bu duruma alıştım, o yüzden hissetmiyorumBurun akıntısı bende de olmuyordu. Hatta hala burnum akmıyor ama içerde kuruluk oluyor ve ben onun için temizliyorum. O zaman nefes yolum %100e yakın açılıyor ve iyi hissediyorum
O zaman benimde kuru ve ben bu duruma alıştım, o yüzden hissetmiyorum
Kalıp çıktı sargı var şimdiBence bol bol temizle yinede. Kalıp çıkmıştı senin demi?
Ben ilk zamanlarda 3 yastıkla yatıyordum, şimdi 2 yastıkla yatıyorum. Belki çok rahat değil ama şişlik ve ödem kalıplar çıkınca daha çok göze batıyor. Benim burnumda şişlik tek yönlüydü ve burnum yamuk duruyordu. Önüne geçmek için zorladım.
sinomarin adlı deniz suyunu önerdi ve ben onu kullandım. Fakat günde 3 desede, 4-5 kez temizliyordum ve genzimden akıncaya kadar temizledim. ama silikonlar çıkarken çok rahattım ve hiç sorunsuz geçti o süreçler. Hala da günde 2 kere kesin temizliyorum.
Yüzümede ilaç vermişti ama en net kayısı çekirdeği yağını kullanmamı söyledi. Faydasını çok gördüm.
Sizinde mi öyle, burnumun ucu çok büyük, ve kemik çıkıntısı var gibi sol üst tarafta acaba sadece şişlik mi ya zormuş süreç.gecmiş olsun..tatlım yanlız dikkat et kaysı yağı tüyleri artırıyor...benmde 26 gunum burnum top gibi uc kısmı
atel cıktıktan sonra yanı bır hafta sonra dus alabılıosun
atel cıktıktan sonra yanı bır hafta sonra dus alabılıosun
offf hadi ya :/ sağol tatlım cevabın için :) dr'a sormayı unuttum da
ben sargılıyken saclarımı yıkadım vucudumuda yıkadımm ..yuzune su degdrmeden yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?