Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

Benim 8.günüm çok yüksek yatmıyorum,uyuyamıyorum yoksa,sizin çoğu gitmiş ya,ne güzel,doktor temizlemek için ne önerdi deniz suyu mu?

Ben ilk zamanlarda 3 yastıkla yatıyordum, şimdi 2 yastıkla yatıyorum. Belki çok rahat değil ama şişlik ve ödem kalıplar çıkınca daha çok göze batıyor. Benim burnumda şişlik tek yönlüydü ve burnum yamuk duruyordu. Önüne geçmek için zorladım.
sinomarin adlı deniz suyunu önerdi ve ben onu kullandım. Fakat günde 3 desede, 4-5 kez temizliyordum ve genzimden akıncaya kadar temizledim. ama silikonlar çıkarken çok rahattım ve hiç sorunsuz geçti o süreçler. Hala da günde 2 kere kesin temizliyorum.
Yüzümede ilaç vermişti ama en net kayısı çekirdeği yağını kullanmamı söyledi. Faydasını çok gördüm.

Salı gunu sargılarım cıkacak cok zor nefes aldım ameliyat sonrası agrılı gectı seklını cok merak edıyorum umarım deger

Salı gunu sargılarım cıkacak cok zor nefes aldım ameliyat sonrası agrılı gectı seklını cok merak edıyorum umarım deger

eminim değmiştir ama unutma zamanla güzelleşceksin. Her sabah şiş olsanda, öğlene doğru oturcak ve zamanla harika bir şekil alcak

Ben ağrı sızı yaşamadım,tamponu çıkarırken de acımadı,dikiş alınırken ve bandajlarken biraz acıdı,burnumu içine bastırdı sararken,bende çok şişlik morluk yok,krem verdi kullanmadım bile,burnumu da temizlemiyorum birşey gelmiyor çünkü.

gecmiş olsun..tatlım yanlız dikkat et kaysı yağı tüyleri artırıyor...benmde 26 gunum burnum top gibi uc kısmı

atel cıktıktan sonra yanı bır hafta sonra dus alabılıosun

Arkadaşlar, peki ya koku alma fonksiyonunu ne zaman kazanacağız benim 8. günüm tamponlar 10. günde çıkacak ve zor olmadı ameliyat sürecim, çok az şişlik oldu sadece hiç morarmam da olmadı ama ben koku alamıyorum hemde hiç bi çok başlığı okudum ama kimse yazmamış koku durumunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…