Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

Bu arada burnun çok güzel olmuş origaMiracle.maşallah nazar değmesin.seninkini görünce belki benimki de seninki gibi olur diye umutlandim :) doktora Sordum çok elzem değil ama yap istersen yukarı doğru dedi.ama bi tekniği var mı.bastırarak mi yapıyoruz yoksa hafif mi onu bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun canım

Canım masajı biraz bastırarak yapmak lazım. Ama ne kadar olduğunu yine doktorun göstersin bence, yanlış bişey yapma. Bana doktorum göstermiş olmasına rağmen başlarda yanlış yapıyomuşum, doğrusunu gösterdi sonra.

Doktorgull teşekkür ederim bu arada. Seninki de guzel olur merak etme. Benim de içime sinmiyo zaten henüz. Senin fotolarını görmüş müydük canım?

Doktorum farklı şehirde.görüşmemiz bi ayı bulur.o saatten sonrada iki aylık buruna da masajin faydası olur mu bilmem ( nasıl resim konulduğunu bilmiyorum ki

Doktorun şart değil dediyse boşver bence masajı. Ezbere yapmak zarar verebilir.
Foto koymak için sayfanın üstlerine doğru biyerde albümler kısmı var oraya tıklıyosun. Açılan sayfanın sağında yeni albüm oluştura tıklıyosun. Sonra albümü tüm üyeler mi sadece arkadaşların mı görsün ona karar veriyosun. Değişiklikleri kaydet diyosun. Sonra resim yükleye tıkla. Açılan sayfada dosya ekle diyip devam ediyosun.

kusura bakmayin henuz tam olarak forumu kullanmayi ogrenemedim..bi yerden dalmis oldum :) ben de burun ameliyati olmak istiyorum ancak butun forumu okuduktan sonra anladigim dogru doktor tercihi cok onemli..bir de sanirim sabirli olmak gerekiyor..nasil karar verdiniz? yakinlariniz tepkileri nasil oldu ameliyat oncesi ve ozellikle sonrasi?

Selam karariniz simdiden hayirli olsun. En onemli karar kesinlikle doktor. birbirinizi dogru anlayip guvenmek cok onemli. Sabir ise kesinlikle sart. ben ameiyat sonrasi bunalma girmistim nerdeyse. evden diisari cikmak istemiyodum tanidik kimseyi gormek istemiyodum.istedigim gibi olmamisti cunku.yandan mukemmel ama onden fazla kalkik gibiydi. simdi 6 ayi gecti biraz degisti ama hala istedigim gibi degil. belki bir yil tamamlaninca icime siner. doktorunla tum ayrintilari konus. kavisi, kalkikligi, kanatlarin genisligi vs vs. hatta fotolarla ornek goster burdaki gibi olsun ya da olmasin diye. doktorun gosterdigi fotolarla yetinme sakin. hastalariyla bizzat gorus konus. ben yillardir istiyodum zaten. toplam 3 doktorla gorustum. sonuncusu daha guvenilir geldi. oldum. asla pisman degilim. eskisinden cok daha guzel ve en onemlisi ben ameliyatliyim diye bagirmiyor. kimse anlamadi simdiye kadar :) klasik ameliyatli mukemmel bi burnum yok cunku :)) yakinlarim da basta benim gibi tepki verdi. inecek di mi biraz dediler dudagim yukari cektigi icin. ben de umarim dedim.indi su anda baya. yandan zaten herkes ve ben cok begeniyorum. yuz ifaden biraz degistigi icin basta ilginc tepkiler gelebiliyor. neyse kisiden kisiye degisiyor aslinda. herkese giden burun tipi farkli. sormak istedigin bi sey olursa yine cevaplarim seve seve.

cok saol cevap verdigin icin..diger yorumları da okudum..dogru doktoru bulmak cok onemli..hangi doktorlarla gorusmustun? dedigin gibi tam olarak ne istedigini doktora anlatmak lazım..bu sitedeki fotograflara giremedim bir turlu sanırım mesaj sayım yetmiyor..sizin sayfada yandan görüntü gayet iyi cok belli olmuyor hakikaten estetik oldugu..önceki hali nasıldı? nasıl görebilirim fotolarını? estetik olmus unlulere baktım da..genel itibariyle estetik oldukları belli oluyor gibi..deniz akkaya da hic belli olmadıgını farkettim..ama o da sanırım birden fazla ameliyat olmak zorunda kalmıs..aıkcası birden fazla ameliyat olmaktan korkarım..diger insanların ne düsündügü cok onemli degil onemli olan benim nasıl hissettigim ama dogrusu esimin ne dusundugu cok onemli..burnumu yaptırdıktan sonra bana olan sevgisinde bir azalma olmasından endise ediyorum..cok seviyorum onu boyle birsey yasamak hic istemiyorum..belki de o yuzden cok bisey demese de tereddutlu biraz..ben seni böyle sevdim gerek yok diyor..siz böyle birsey yasadınız mı? nasıl astınız bunu?

soyledigin gibi kimsenin ne dusundugunun onemi yok, onemli olan senin begenmen. butun dunya mukemmel olmus dese bile sen begenmiyorsan olmamistir o :) eski fotolar da var canim. bikac tanesini gorebildiysen hepsini gorebilirsin benim fotolarin. genelde belli oluyor estetikli burunlar. fotolarda pek belli olmasa da gercek hayatta degisik bi acidan isik geldiginde belli olabiliyor. herkes icin demiyorm tabiki. artik cok basarili dogal burun yapan doktorlar var. ben onepten hifzi velidedeoglu ve zuhtu demirle gorusmustum. ikisi de islerinde cok iyiler. ama elektrigimiz tutmadi sanirim tam guvenemedim. iki yil sonra serdar beyle gorustum. daha onceden taniyordum zaten. guvendim ve oldum. seni seven her halinle sever, dusunme bence bunlari :)

Merhaba,

2 yıl omuş siz yazalı. Nasıl oldu burunuuz. yazdıklarınızın aynısını hissdediyorum

Resnmi göremiyourm

Sizin nasıl oldu. 5 yıl olmuş memnunmusunuz?

Resimleri nasıl göreceğiz

Bir yıl olmuş nasıl oldu burnunuz.

Bir yıl omuş nasıl oldu burnunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…