Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

13 şubatta ameliyat oldum b.urun ucumu kaldırttım hafif 3 günde geçti morluk şuan sol gözaltımda tırnak ucu kadar morluk var yarına geçer. simetri deyince dr umdan başkasını tanımıyorum mm i mm ine eşit çok şükür, en kısa zamanda istediğin gibi olur inşşşaaallaahhh:)

bende sargılarımı bugün çıkarttırdım ama burnum resmen öncekinden çok daha büyük, bugün sekizinci günüm eylüle kadar toparlar mı acaba yoksa dügünümde güzel olayım derken daha da kötü olmuş olucam

Burnun şuan ödemli canım ödem azaldıkça burnun olması gereken haline dönecektir Bir iki haftaya daha küçük bir burnun olacaktır.

Selamm kızlar ben 7 gün önce ameliyat oldum bugun alçım çıktı burnumu görebilirmiyim dedim doktoruma gördüm ama acaip cok tuhaf bi burunla karsılastım cok tedirginim işlem görmüş derisi bi tuhaflasmıs yandan çok şiş ve gözlerim ayrıkk ifadem fazla değişmişşi bu durum düzelicekk değilmi???

Evet gercekten cok farkediyor

Bu yazı biraz içimi rahatlattı kızlar benimde bugun 6. Günümm alcıyı değiştirirken bakmak istedim ama pişman oldum pinokyo gibi yapay ve gözlerim cok ayrık

Kızlar selamm. Ben yeni katıldım aranıza bugun burnumun 6. Günü bugün alcım değişirken bakma fırsatım oldu bakıp bakıcagıma pişman oldum burnum kemerli ve ucu düşüktü kemer gitmiş ama ucu şiş ve gözlerim ayrık ayrık bakıyorum oldukca yadırgadım bu flaster burnumdan hiç cıkmasın istıyorummmm aramzda bu durumu yasayanlar varmı? Ne xaman düzelicekk

Benim de gözler ayrık duruyordu ve uzun bir burnum vardı 28.günüm daha iyi şimdi.zamanla çok değişiyor.benim burnumun ucu hala şiş ve sert

Valla Bandaj çıktıktan sonra ki burnumu görünce yaşadığım şoku kimse yaşamamıştir belki de.okadar yani :) ne doktorun dediklerini duydum ne başka bişeyi.çok kötüydü ya.öyle kalacak diye çok korkuyordum.üstelik asimetrik şişlik vardı.şimdi üç haftalik oldu burnum daha iyim en azından dışarı çıkabiliyorum.hoş hala asimetrik şişlik var ama alıştığım için çok garipsemiyorum.zaten sabretmekten başka çare yok.güzel bi burnum olacak diye motive ediyorum kendimi size de tavsiye ederim kızlar.geçecek bu zor günler

Allah Allah bir tek ben şu sargılar açıldığında şok yaşamadım herhalde koca sitede:26: Alçım çıkar çıkmaz koşup hemen doktorun odasındaki aynaya bakmıştım dur dur nereye gidiyorsun daha şiş beğenmeyebilirsin hemen bakma demişti Ama ben görür görmez bayıldım burnuma anneme bol bol resim çektirdimHiç öyle anlatılanlar gibi koca bir burunla karşılaşmadım sanırım bu şiş hali şişler inince dahada kibarlaşıp güzelleşecek

Valla benim değil alçı bi hafta da Bandaj da durduktan sonra gördüm.allahtan alçı sonrası görmemişim intihar edebilirdim :)) ay bildiğin avatar gibiydim :) Hayır arkadaşım ağlamama da izin vermedi.ne çektim be yavrum :)) üç hafta da dışarı çıkabilecek seviyeye anca geldi

ben bir hafta sonra alçı değişip atele geçerken bantlı görebildim.ne kadar da düzgün görünüyodu bantlıyken... :)
iki hafta sonra herşey çıkınca yamuk yumuk, kalkık, şiş aptal bişey görmeme rağmen önce bi gülümsedim. niye öyle bişey yaptıysam... eskisinden kurtulmanın verdiği şapşallıktı sanırım :)) eve gidip biraz inceleyince ve bikaç hafta sonra geçmeyince şişlikler yamukluklar, ağla ağla öldüm... hergün ağlıyodum nerdeyse. dışarı çıkmak istemiyodum, hep bantlı gezmek istiyodum. doktoruma gidip rahatlıyodum sürekli :) sabret diyodu, geçecek... şimdi 2 ay oldu şişlikler biraz indi. sabretmem gerektiğine ikna oldum ve yavaş yavaş alışmaya başladım yeni burnuma...

OrigaMiracle sen Olmasaydın bende çok ağlardım senin konuşmaların çok iyi gelmişti bana.allah senden razi olsun :) sana doktor masaj yapmanı söyledi mi.bana söylemedi herkes yapıyormuş.benim hala sağ taraf daha şiş ve morluk var.acaba masaj yapmadığım için mi kaldı diyorum

Rica ederim canım ne demek. Tabiki yardımcı olucaz birbirimize :) ben de bu forumdaki arkadaşlardan çok yardım aldım, alıyorum da. Birbirimize moral veriyoruz çok iyi geliyo gerçekten...
Bana masaj yap dedi doktorum. Neresini şiş görüyosan oraya daa fazla yap dedi. Bazı doktorlar masaj vermiyo canım. Sakın dokunma burnuna diyenler var. Bence doktorun ne dediyse onu yap. Ya da için rahat etmiyosa telefonla masaj yapmam gerekir mi diye bi sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…