- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
Biraz rahatladım, sürekli değişiyor. Gitmedim doktora, aynaya bakmıyorum kafama takmayayım diyeCanım bir burnun oturması en az 6 ay sürüyorki o süre bile çoğu zaman yetrsiz oluyo. Bu süre zarfında burnun en az 4-5 kez şekil değiştiriyor. Bence doktorunla göüş rahatlamak için ama çokta korkma..
canım benimde bugün çıktı ve 5 saat önceye göre bile fark var burnumda. Duş alınca biraz daha indi ödemlerim. Sakin ol ve takmamaya çalış.
şuan benimde sağ kanatta hiç şişlik yok ve olması gerektiği gibi çukurluk var ama sol taraf o kadar şişki kütük gibi duruyor. Aynadaki kızda bana benzemiyor zaten ama takmıyorum. Doktorum harika göründüğünü söyledi ve aynada bana gösterirken işiyle gurur duyarak davrandı.
zammanla şekli oturcak bu bir gerçek, burun ucu için 1 yıl içinde diyorlar unutma. ve şöyle düşün herşey berbat bile olsa şuan birşey yapamazsın en az 6 ay bekliceksin demi? o yüzden endişelenmeden burnunun tadını çıkar. kötü değil, güzel yerlerine bak. Kötü sandığın kısımlar zamanla toparlıcak kendisini
canım benimde bugün çıktı ve 5 saat önceye göre bile fark var burnumda. Duş alınca biraz daha indi ödemlerim. Sakin ol ve takmamaya çalış.
şuan benimde sağ kanatta hiç şişlik yok ve olması gerektiği gibi çukurluk var ama sol taraf o kadar şişki kütük gibi duruyor. Aynadaki kızda bana benzemiyor zaten ama takmıyorum. Doktorum harika göründüğünü söyledi ve aynada bana gösterirken işiyle gurur duyarak davrandı.
zammanla şekli oturcak bu bir gerçek, burun ucu için 1 yıl içinde diyorlar unutma. ve şöyle düşün herşey berbat bile olsa şuan birşey yapamazsın en az 6 ay bekliceksin demi? o yüzden endişelenmeden burnunun tadını çıkar. kötü değil, güzel yerlerine bak. Kötü sandığın kısımlar zamanla toparlıcak kendisini
Evet gercekten cok farkediyor
fotoları görmek için 25 yorum olayına sinir oluyormmmmmmmmm
kusura bakmayın 25 olmak için yazıyorum
umarım benımde oyle olur canım
şişlikler geçsin normale dönersin :))
OrigaMiracle sen Olmasaydın bende çok ağlardım senin konuşmaların çok iyi gelmişti bana.allah senden razi olsun :) sana doktor masaj yapmanı söyledi mi.bana söylemedi herkes yapıyormuş.benim hala sağ taraf daha şiş ve morluk var.acaba masaj yapmadığım için mi kaldı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?