- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
bnm de ilk başlarda kemer gibi görünüyordu, ama günden güne iniyor sanki, başlarda hep böyle kalacak diye korkuyordum çünkü elime kemik gibi geliyordu. bnm 28. günüm. her gün milimlik de olsa küçülme ve şişlikte hisseder oldum. moralinizi bozmayın..
içini rahatlatmak açısından git istersen fakat bana yapılan açıklama mantıklı geldi. geçici bir doku oluştuğunu, kemik gibi hissedilebileceğini söyledi doktorum. ufak da olsa küçülmeler görüyorum. ayrıca kemerim daha aşağıdaydı şimdiki kemiksi sertlik daha yukarıda. ödemdir senin ki de içini rahat tut.
Ya oynadığımda büyüdü sanırım ödem heralde, bazen küçülüyor gibi. Sağlık memuru bir arkadaşa gösterdim dokun yıpranmış dedi,acaba çok mu büyütüyorum. Bilmiyorum çok stres oldum ya. Ama elime kemik gibi sanki burnumun sol tarafındaki kemik bütün halinde kaymış gibi üst tarafta boşluk var zaten
Ben çok korktum, doktora mail attım gel derse, demezse bile de gideceğim ya
içini rahatlatmak açısından git istersen fakat bana yapılan açıklama mantıklı geldi. geçici bir doku oluştuğunu, kemik gibi hissedilebileceğini söyledi doktorum. ufak da olsa küçülmeler görüyorum. ayrıca kemerim daha aşağıdaydı şimdiki kemiksi sertlik daha yukarıda. ödemdir senin ki de içini rahat tut.
bende de var kucuk bsey gdıp doktra gsterdım bana da kemk gbı gelmstı.doktr bastrdı ıyıce meger odemmiş masaj yap dedı
Anladım ya ben boşluk olunca yanında kaymış gibi durduğundan tırstım açıkçasıBenim burnum ciddi düzeyde yamuktu mesela. O kadar sorun etmiştim ki. Kemik yamuk kaldı diye gergindim.
25. Gün kontrole gittim doktorum ödem dedi ve kendisi masaj yaptı. 5 dakikanın sonunda bile düzelme oldu. Bence bölgesel ödemlerden dolayı endişeleniyorsunuz. Ama gidip gösterme şansınız varsada gidin çünkü doktor söyleyene kadar bende rahatlamamıştım
arkadaşlar burnum kemerli gibi duruyor ddemeyin çübkü burun ameliyatı olduktan 2 ay sonra bile burunda bazı şişlikler olur o yuzden 5 yada 6 aya kadar pek bir şey beklemeyin zaten burun şeklini tam o zaman alıyor burun estetiği oldugunuzda alçı çıktıgında burun fotoğrafınız varsa bakın bırde sımdı çekın bakın arasında fark goreceksınız o yuzden ben uzulmemenızı tavsıye edıyorum Allah yardımcımız olsun.
İnşallah öyledir çok korkuyorum
Alçıdandır benimki de öyleydi. İlk başta çok kalkıktı şimdi indi.Benim burnum daha alçılı ve tamponlarım da çıkmadı ama şu haliyle çok kalkık görünüyor. Sizce alçıdan mıdır? Ya da zamanla düzelir mi?
Bende burun ameliyatı olucam ama korkuorum özellikle cilt yapımın bozulmasından sargılar cıktıktan snra temizlik için ne tür ürünler kullandınız şimdiden bilgim olsun biras teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?