• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhoşken söylenenler??

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Kisa bir özet geçeyim. Bahsettiğim çocuk senelerce beni seven, benden başka kimseye sevgi anlamında bağlanmamiş bir delikanlı. 20 yaşinda. Ben de 19 yaşindayim.Bu yaz 2 ay kadar sevgililik dönemimiz oldu ve sonrasinda çok ilgisiz olduğu için ben ayrıldım. Sanırım senelerce elde etmeye uğraşti ve hevesi kaçıp beni sevmediğini farketti. Ağustostan beri ayrıyız ama hala tamamen kopmadık. Saatlerce telefonda konuştuk daha geçen hafta ve bana söylediği şeyler "karim olacaksın, ben sana burada ihanet ettiğimi düşünüyorum, sen benimsin, sana soğuk davrandığım bu süreçte anneme bile böyleyim burada psikolojim bozuldu, annemle seni ayni kefeye koyuyorum" vs vs böyle konuşmalar geçti aramizda. Hemde 3 gece üst üste. Ama alkolün etkisi geçtiği zaman o çocuktan eser yok. Sorduğumdaysa insan alkollüyken doğrulari, içindekileri söyler diyor. Bende alkol kullanıyorum. 5 gün önce alkol alıp ben aradığımda hislerimiz karşılıklı değil, zamanındaki gibi dedi. O zaman neden alkollüyken başka konuşuyorsun dediğimdeyse tek cevap kusura bakma oldu ve bende bakmam deyip sildim, engelledim. Bu ne demek oluyor? Ben anlam veremiyorum, dışardan bir göz olarak bir şeyler söyleyin lütfen hata mı ettim acaba. O senelerce beni kazanmaya çalişti bende mi öyle yapmaliyim? Alkollüyken böyle ayıkken öyle olmasını sindiremiyorum. 3.siniftan beri tanışıyoruz değişik bir bağ var aramizda. Offfff. Kafamda deli sorular.

iyi yapmışsın engellemekle.
zamana bırak daha onun karakteri oturmamış

Alkolluyken pişmanlıklar ve normalde söylenmeyen şeyler ortaya çıkar yani alkolluyken söylenenler doğrudur ama bu çocuğa ben güvenmedim boşver...

Ya yavrum daha 19-20 yaşlarındaki insanların eveliyatı nedir ki senelerdir diyorsun.Kaç yaşında 14-15 te mi başladı.
20 yaşında toy delikanlının benimsin karım olacaksın gibi söylemleri çok itici üzücü.Bu yaşta böyle ne dediğini bilmeyecek kadar alkol almak :KK12:
Boşver önüne bak gençsin.İlerde bunlara gülüp geçeceksin.Ah ne çocuklukmuş diyeceksin

yoluna devam et. çocuk işte. yaşlarınız da küçük daha.
Elinin altinda olduğumu düşünüyor sanırım.
Üstünde düşünme bile.
Silmişsin,öyle kalsın.
Alkollüyken sadece hormonal değişimden oluyor.
Ömür boyu adama alkol içirecek halin yok ya :KK70:
Ayık kafayla dedikleri bağlar seni.
Kesinlikle. Ayıkkende hiç elle tutulur şeyler söylemiyor o yüzden alkollüyken söylediklerinede pek inanmamalıyım herhalde :D
Can sıkıntısını gidermek için arıyor belli ki.

Senelerce her içtiğinde arardi zaten bir ritüel olduysa demek ki :/

Ya yavrum daha 19-20 yaşlarındaki insanların eveliyatı nedir ki senelerdir diyorsun.Kaç yaşında 14-15 te mi başladı.
20 yaşında toy delikanlının benimsin karım olacaksın gibi söylemleri çok itici üzücü.Bu yaşta böyle ne dediğini bilmeyecek kadar alkol almak :KK12:
Boşver önüne bak gençsin.İlerde bunlara gülüp geçeceksin.Ah ne çocuklukmuş diyeceksin
DİPNOT:Her alkollü doğruyu söyler diye bir şey yok.O zaman tüm suçlulara alkol içirip hakikati öğrensin polisler.Var mı öyle bi dünya

Kemal sunalın bir filmi geldi aklıma :KK70:
Hangi filmiiii acaba ben de merak ettim :)
Alkolluyken pişmanlıklar ve normalde söylenmeyen şeyler ortaya çıkar yani alkolluyken söylenenler doğrudur ama bu çocuğa ben güvenmedim boşver...
Biraz gururlu bir çocuk alkollüyken bile sana duvarlarımı yıkmıcam derdi ama bu sefer dayanamamıştı. Ben de pek güvenmiyorum artık.
Alkollü ayağına yatıp kafa karıştırıyor başka bir şey değil.
Hem de ne karıştırmak günlerdir beni sevmiyor diyorum sonra e ama alkollüyken neler dedi diyorum falan hep bir kısır döngü.
Yaaa evet çocukluk aşkı denir ya öyleydi aslında komik ama. Her söylediğinide hatırlıyor aslında ama işine gelmiyor. Bir an önce güldüğüm zamanlara geçsek ya?:((

DİPNOT:Her alkollü doğruyu söyler diye bir şey yok.O zaman tüm suçlulara alkol içirip hakikati öğrensin polisler.Var mı öyle bi dünya
Ya öyle denir ya alkollüyken söylenenler ayıkken düşünülenlerdir diye. Ben de züğürt tesellisi işte :)

O aradaki degisik bi bag dedigin sadece aliskanlik, onlada olmuyor onsuzda olmuyor düsüncesi, dogru kisileri arama pesindesiniz ikinizde bulamadikca birbirinizle tekrar deniyosunuz.

Bir erkek evlencegi kiside karar vermisse bu kadar gel gitleri olmaz, ki saten henüz 20 yasinda.

3. Sınıfta kalmış o canım boşver onu sen.

O aradaki degisik bi bag dedigin sadece aliskanlik, onlada olmuyor onsuzda olmuyor düsüncesi, dogru kisileri arama pesindesiniz ikinizde bulamadikca birbirinizle tekrar deniyosunuz.

Bir erkek evlencegi kiside karar vermisse bu kadar gel gitleri olmaz, ki saten henüz 20 yasinda.
Ne yapmamı önerirsiniz? Böyle kalması en doğrusu mu? Aslında çok istiyorum onunla olmayı ama ne bileyim üstüne düşmeyide çok yediremiyorum kendime.

Back
X