- 17 Ağustos 2016
- 161
- 32
- 98
Kisa bir özet geçeyim. Bahsettiğim çocuk senelerce beni seven, benden başka kimseye sevgi anlamında bağlanmamiş bir delikanlı. 20 yaşinda. Ben de 19 yaşindayim.Bu yaz 2 ay kadar sevgililik dönemimiz oldu ve sonrasinda çok ilgisiz olduğu için ben ayrıldım. Sanırım senelerce elde etmeye uğraşti ve hevesi kaçıp beni sevmediğini farketti. Ağustostan beri ayrıyız ama hala tamamen kopmadık. Saatlerce telefonda konuştuk daha geçen hafta ve bana söylediği şeyler "karim olacaksın, ben sana burada ihanet ettiğimi düşünüyorum, sen benimsin, sana soğuk davrandığım bu süreçte anneme bile böyleyim burada psikolojim bozuldu, annemle seni ayni kefeye koyuyorum" vs vs böyle konuşmalar geçti aramizda. Hemde 3 gece üst üste. Ama alkolün etkisi geçtiği zaman o çocuktan eser yok. Sorduğumdaysa insan alkollüyken doğrulari, içindekileri söyler diyor. Bende alkol kullanıyorum. 5 gün önce alkol alıp ben aradığımda hislerimiz karşılıklı değil, zamanındaki gibi dedi. O zaman neden alkollüyken başka konuşuyorsun dediğimdeyse tek cevap kusura bakma oldu ve bende bakmam deyip sildim, engelledim. Bu ne demek oluyor? Ben anlam veremiyorum, dışardan bir göz olarak bir şeyler söyleyin lütfen hata mı ettim acaba. O senelerce beni kazanmaya çalişti bende mi öyle yapmaliyim? Alkollüyken böyle ayıkken öyle olmasını sindiremiyorum. 3.siniftan beri tanışıyoruz değişik bir bağ var aramizda. Offfff. Kafamda deli sorular.