- 2 Nisan 2023
- 126
- 69
- 18
- 28
- Konu Sahibi bekliyorummm
-
Yumurtlamayi catlamayi ve sonraki günleri degerlendirdikMerhaba arkadaşlar, ben 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama bir türlü olmadı. İki aydır soğan kürü ve ovulasyonla deneme yapıyoruz geçen ay çok umitlenmistim ama olmadı nasip degilmis. Bu ay ümidim yok fazla olursa supriz olur. Yarın bat günüm bugün sarı bı akıntı geldi bu regli belirtisi mi hamilelik belirtisi mi acaba yorum yaparsanız çok sevinirim
Sarı akıntı enfeksiyon belirtisidir
Tüh yine mi değil teşekkür ederim cevap icin
Yarın bat günüm ovulasyon testiyle anlayabilir miyim acaba olup olmadiginiUmarım sizde hamilelik belirtisi olur ama
Bende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardırYarın bat günüm ovulasyon testiyle anlayabilir miyim acaba olup olmadigini
Sarı akıntı hamileliğimi öğrenmeden başladı ve bebeğim doğana kadar devam etti hep enfeksiyon mu diye endişe ediyordum ama enfeksiyon yoktu doktorum değişen hormonlardan dolayı sarı akıntı olabileceğini söylediMerhaba arkadaşlar, ben 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama bir türlü olmadı. İki aydır soğan kürü ve ovulasyonla deneme yapıyoruz geçen ay çok umitlenmistim ama olmadı nasip degilmis. Bu ay ümidim yok fazla olursa supriz olur. Yarın bat günüm bugün sarı bı akıntı geldi bu regli belirtisi mi hamilelik belirtisi mi acaba yorum yaparsanız çok sevinirim
Kan testi ver orda çıkar canmYarın bat günüm ovulasyon testiyle anlayabilir miyim acaba olup olmadigini
Kalp atışı duydnzmu ya bende sizinle aynıym ama henüz kalp atışı duyamadkBende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardır
Evet 1 hafta önce pazartesi günü duydum ben çok şükür. Siz kaç haftalıksıniz?Kalp atışı duydnzmu ya bende sizinle aynıym ama henüz kalp atışı duyamadk
7 haftalk bendeEvet 1 hafta önce pazartesi günü duydum ben çok şükür. Siz kaç haftalıksıniz?
Önümüzdeki hafta duyarsınız inşallah7 haftalk bende
İnşallah yaÖnümüzdeki hafta duyarsınız inşallah
AminnBende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardır
Sanırım sürekli olan bir akıntı hamilelerde ki benim bir kere oldu. Enfeksiyon gibi yinede hayırlısı olsun teşekkür ederimHer zaman belirti olmayabilir tabii ama ben öğrenmeden önce sarı akıntım vardı oladabilir yani hayırlısı :)
Amiin inşallah teşekkür ederiiimSarı akıntı hamileliğimi öğrenmeden başladı ve bebeğim doğana kadar devam etti hep enfeksiyon mu diye endişe ediyordum ama enfeksiyon yoktu doktorum değişen hormonlardan dolayı sarı akıntı olabileceğini söyledi
Neyse hayırlısı olsun inşallah
Koydeyim hastane biraz uzak regli gecikmeden gidemem de hastaneye. Bır umut iste elimde ovulasyon var kullanayım dediiim belki çıkarKan testi ver orda çıkar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?