- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi bayanbelemir
-
Ölçü yokharika.. çok teşekkür ederim bilgi için. peki bir kaç soru daha sorabilirmiyim?
ölçüler ne kadar olmalı? yani alkol ile yağını çıkaracağımız bitkinin ölçüsü. ve alkolün içinde kaç gün bekletip süzebiliriz?
Ölçü yokkullanacağın bitki her ne ise alkol üzerine kadar çıksın yeter. 5 gün kadar güneş ışığı görmeyen yerde bekletip aklına geldikçe çalkala. Sonra karışımı süz bitkilerden ayır yani. Süzdükten sonra da dinlendir iki gün çalkalama sakın ki homojen karışım kaybolsun yağ yüzeye çıksın. Onu da buzluğa koy yağ donsun Gerisi sana kalmış
Basit ölçüsüz zahmetsiz ve en sağlamı budur. Zeytin yağı güneş ışıği v.s. bunlar tehlikeli şeyler kızlarcım
Eh kolay gele çabuk bite ovakit
Deneyip kesin sonuç alan var kızlar aranızda var nasıl kullandı yazarsa sevinirim...
Işe yaramasına çok sevindim.hangi marka kantaron yağı kullanıyorsun?4 aydan beri organik kantaron kullanıyorum belirgin mimik çizgilerim farkedilir bicimde yumuşadı. 2-3 damla kadar yağı pamuğa damlatıp yüzüme sürüyorum. Mutlaka cildin temiz olması lazım. Ben cildimi hindistan cevizi yağı ve sekerle peeling yaparak temizliyorum bunun da çok faydasını gördüm. Bu islemleri yazın nadiren ve sadece bazı aksamlar yapıyorum. Genelde kıs aylarında yağları kullanmak yazın ise sadece güneş koruyucu kremlerle cildi korumak gerektigini dusunuyorum. Yaz aylarinda kullanılan herseyin cildi incelttiği ve kızarıklar, lekeler bıraktığı kanaatindeyim. Son olarak benim cildim normal ayrıca akneye yatkın degil. Bu tur uygulamaların her ciltte farklı reaksiyon verdigini dusunuyorum bu yüzden sınırlı bir alanda bir süre alerji yağlanma gibi etkiler oluşturcak mı diye deneyip sonra rutin kullanıma gecmek lazım bence
Işe yaramasına çok sevindim.hangi marka kantaron yağı kullanıyorsun?
Hic duymadım.nerden temin ediyorsun?Organik olan herhangi biri kullanilabilir aslında ben the premium organics kullaniyorum wort oil olarak geciyor
Hic duymadım.nerden temin ediyorsun?
4 aydan beri organik kantaron kullanıyorum belirgin mimik çizgilerim farkedilir bicimde yumuşadı. 2-3 damla kadar yağı pamuğa damlatıp yüzüme sürüyorum. Mutlaka cildin temiz olması lazım. Ben cildimi hindistan cevizi yağı ve sekerle peeling yaparak temizliyorum bunun da çok faydasını gördüm. Bu islemleri yazın nadiren ve sadece bazı aksamlar yapıyorum. Genelde kıs aylarında yağları kullanmak yazın ise sadece güneş koruyucu kremlerle cildi korumak gerektigini dusunuyorum. Yaz aylarinda kullanılan herseyin cildi incelttiği ve kızarıklar, lekeler bıraktığı kanaatindeyim. Son olarak benim cildim normal ayrıca akneye yatkın degil. Bu tur uygulamaların her ciltte farklı reaksiyon verdigini dusunuyorum bu yüzden sınırlı bir alanda bir süre alerji yağlanma gibi etkiler oluşturcak mı diye deneyip sonra rutin kullanıma gecmek lazım bence
Maşallah canım sevindim faydasını görmene.
Yazın bende güneş kremi kullanıyorum.
Siyah nokta genişlemiş gözenekler için faydası olur mu ki
Siyah nokta ve gözenek problemini hindistan cevizi yağı ve sekerle yaptıgım peelingle çözdüm ben. Daha önce dermalogica daily microfilant kullaniyordum ondanda memnundum. Fakat hindistan cevizi ve seker peelingi muhtesem sonuc verdi bende. Peelingden sonra cildimi birde doktorumun önerisiyle başladıgım bioderma H2O ile siliyorum. Artik gunes kremi ve sensibio H2O dışında kozmetik masrafım neredeyse sıfır. Tekrar belirteyim yazın gündüz gunese cikacagimda hicbirini yapmiyorum. Sadece H2o ile silip gunes kremi sürüyorum. Umarım sizde de faydalı olur
Tamam canım.bekliyorum.Online satışı var bulabilirsiniz. Aldıgım yeri isterseniz özelden yazayım buraya yazmak site kurallarına uygun olmayabilir belki
Nasıl yapılıyor canım bu birde biodermanın toniği mi bahsettiğin şey.?
Bir de ciddi derecede siyah nokta var belirgin halde benimkiler seninde öyle miydi?
Teşekkür ederim canım şu ramazanı atlatıp başlayacağım kısmetse.Evet biodermanin pembe olan H2O sensibio kullaniyorum. Benim cildim normal, gözeneklerim hicbir zaman çok belirgin degildi ama siyah noktalarım vardi tabi Ama artık yok cildimde daha sıkı eskisine göre. Organik hindistan cevizi yağı katı beyaz lifeco urununu kullaniyorum cildime sürüp birkaç dakika bekliyorum sonrasinda esmer yada bilgimiz beyaz sekeri avucuma alıp yuvarlak hareketlerle yüzümü masaj yapar gibi ovalıyorum. Ilık su ile temizleyip kuruluyor ardindan bioderma ile bir kere daha siliyorum hepsi bu kadar
Her gun mü yapıyorsun bunu ?Evet biodermanin pembe olan H2O sensibio kullaniyorum. Benim cildim normal, gözeneklerim hicbir zaman çok belirgin degildi ama siyah noktalarım vardi tabi Ama artık yok cildimde daha sıkı eskisine göre. Organik hindistan cevizi yağı katı beyaz lifeco urununu kullaniyorum cildime sürüp birkaç dakika bekliyorum sonrasinda esmer yada bilgimiz beyaz sekeri avucuma alıp yuvarlak hareketlerle yüzümü masaj yapar gibi ovalıyorum. Ilık su ile temizleyip kuruluyor ardindan bioderma ile bir kere daha siliyorum hepsi bu kadar
Teşekkür ederim canım şu ramazanı atlatıp başlayacağım kısmetse.
Her gun mü yapıyorsun bunu ?
Çok teşekkür ederim canım.ben de öyle tahmin etmiştim.Yaz ayları hariç hindistan cevizi ile olan peelingi haftada 2-3 defa yapıyorum. Yazın çok nadir ve sadece aksamları yaparım. Kantaronu 4 aydır kullanıyorum ve sonbahara kadar kullanmayacağım muhtemelen. Bioderma H2O yu ise yaz kış sürekli kullanıyorum. Güneş koruyucu yaz kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?