Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar annemde sarı nokta hastalığı var görüşü iyice azaldı çok üzülüyorum veleda tedavisi diye bir şey çıkmış bilgisi olan veya bu tedaviyi uygulayan tanıdığı vs olan varsa yardımcı olabilir misiniz artik annemi o şekilde görmek beni kahrediyor(
merhaba teşekkürler. uzun zamandır var 6 senedir falan. bu son 1 senedir görüşü iyice azaldı hiç işini rahat yapamıyor. vitamin olarak omega 3 vermiş doktoru onu içiyor. o zorlandikca ben de çok üzülüyorum
çok gemiş olsun çok üzüldüm şimdi doktor bize de sarı nokta dedi çok korkuyorum. yaş tip için iğne tedavisi varmış, kuru tip için de lazer varmış sanırım ama çok işe yaramadığını da okudum lazerin. sizin annenize bu tarz bir tedavi önerilmiş miydi?
çok gemiş olsun çok üzüldüm şimdi doktor bize de sarı nokta dedi çok korkuyorum. yaş tip için iğne tedavisi varmış, kuru tip için de lazer varmış sanırım ama çok işe yaramadığını da okudum lazerin. sizin annenize bu tarz bir tedavi önerilmiş mi