• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı nokta hastalığına tedavi

beyzaxxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
4
0
1
25
merhaba hanımlar annemde sarı nokta hastalığı var görüşü iyice azaldı çok üzülüyorum:( veleda tedavisi diye bir şey çıkmış bilgisi olan veya bu tedaviyi uygulayan tanıdığı vs olan varsa yardımcı olabilir misiniz artik annemi o şekilde görmek beni kahrediyor:((

Merhaba çok geçmiş olsun ne zaman çıktı? Vitamin vs. kullandı mı ne kadar sürede görüşü azaldı?

Merhaba çok geçmiş olsun ne zaman çıktı? Vitamin vs. kullandı mı ne kadar sürede görüşü azaldı?
merhaba teşekkürler. uzun zamandır var 6 senedir falan. bu son 1 senedir görüşü iyice azaldı hiç işini rahat yapamıyor. vitamin olarak omega 3 vermiş doktoru onu içiyor. o zorlandikca ben de çok üzülüyorum

çok gemiş olsun çok üzüldüm şimdi doktor bize de sarı nokta dedi çok korkuyorum. yaş tip için iğne tedavisi varmış, kuru tip için de lazer varmış sanırım ama çok işe yaramadığını da okudum lazerin. sizin annenize bu tarz bir tedavi önerilmiş miydi?

çok gemiş olsun çok üzüldüm şimdi doktor bize de sarı nokta dedi çok korkuyorum. yaş tip için iğne tedavisi varmış, kuru tip için de lazer varmış sanırım ama çok işe yaramadığını da okudum lazerin. sizin annenize bu tarz bir tedavi önerilmiş mi
annem de lazer tedavisi gördü geçen aylarda faydasını görmedi hiç. ben de araştırıyorum bazı tedaviler çıkmış ama hiçbiri net sonuç vermiyor

Back
X