Eki Görüntüle 445537
bence çok beyaz tenlilere sarı yakışmıyor kendi açık saçı açık çok çil oluyor ruh gibi ...
ama normal beyaz tenli,buğday tenli, bronz ,esmer hatta zencilere bile yakışıyor ama tonunu tutturunca tabiki
ben sadece bembeyaz tenli, renkli gözlü tiplere yakıştırıyorum,
çocukluğunda sarışın olanlara işte..
sarıya boyalı saçlarıyla esmer ve buğdaylar ise sadece gözümü yoruyor
bence esmer olan esmer kalmalı..
kaş renginden iki ton koyusu ya da açığı şeklinde tercih yapılmalı
ha marilyn monroe bir istisna, o kadar güzel ve alımlı ise kişi hiç düşünmesin
Yap ne duruyorsun? Saçlarını sarı yapan kapkara kadınlar görüyorum kaşları, gözleri, tenleri simsiyah olan.
Sana gayet yakışır. Çekinme yap. Önemli olan sana yakışacak olan bir tonu bulman. İstersen platin bile yapabilirsin. Saç rengin açık, ten rengin açık. Gözleri araya katma.
Burda önemli olan cildin alt tonu. Soğuk alt tonlu bir kadına, beyaz tenli ve renkli gözlü bile olsa yakışmayabiliyor. Öyle eskisi gibi sarı saç için mavi göz gerekmiyor hatta bence daha kötü duruyor. Buğday tenli birine koyu sarı altın renkleri o kadar çok yakışıyor ki.. Önemli olan sarının tonu. Platin sarı tabi ki öyle herkese yakışmaz ama koyu tonlarda bir sarı esmerlere bile yakışıyor. Örneğin çok sarı değil bal tonlarında da tercih edilebilir.
Kızlar merhaba,
Burda çok bilgili hanımlar olduğu için buraya yazmak istedim :) yardımcı olursanız sevinirim. Ben soluk beyaz tenliyim, yazlarıysa hemen yanıyorum buğday oluyorum. Saçlarımın doğal rengi kahve, gözlerimse siyah(çok çok koyu kahve) ve küçük. yüz hatlarımı da yazmalıyım sanırım önceki postlarda bunun da önemli olduğunu yazmışsınız: gözlerim küçük ve hafif çekik, çizgi şeklinde, burnum küçük kemiksiz kemersiz, ağzım da küçük :), elmacık kemiklerim epey var, çenem de küçük ve çukur ama tüm bunlara rağmen biraz koca kafalıyım :) epey çoçuksu duruyor yüzüm maalesef. Yıllardır saçlarımı açtırmak istiyorum ama bir türlü o cesaret gelmedi, bilgisayarımda bir klasörde yıllardır topladığım fotoğraflar var :) Tamamını boyatmaya cesaret edemiyorum ama son zamanlarda aralara gölgeler(balyaj ya da röfle de olabilir adını tam bilmiyorum bu işlemin) attırmayı düşünüyorum. Ekte bir kendi fotoğrafımı ve birkaç beğendiğim saç rengini gönderiyorum, yakışacağı yakışmayacağı konusunda veya nasıl bir rengin bana yakışabileceği konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim,
Sevgiler
not: fotoğraf gece ekimi olduğu için ten rengim koyu çıkmış ama yazın üç ayı dışında epey beyazım.
foto ben :Eki Görüntüle 458247
foto 1: Eki Görüntüle 458248
foto 2: Eki Görüntüle 458249
Bunu istiyorum ya!Kaşlar baya koyu olmasına rağmen mükemmel durmuş. Kadın da çok güzel tabi.
Kimseye Yakıştıramıyorum..
Hele Genç Kızlara Hiiç..
Ben de bunu arıyorum ya bu ne renk bilen var mı?
açık kumral gibi duruyo bence
Neden canım? :26: Doğal sarılar hakkında ne düşünüyorsun peki? Sapsarı değil de açık kumral gibi.
Yaşlarından Çok Olgun Görünüyorlar..
Dolayısıyla Bir Kadın İmajı Oluşuyor..
Doğal Sarıya İse Bayılırım..
Fakat Türkiye'de Yok Gibi Bir Şey..
Her Zaman Makyaj Yapılmalı..
Sapsarıyı Sevmem..
Ama Açık Kumral Doğal ve Hoş..
Yaşasın o zaman sarı saç bana olgun görüntü veriyor demektir
Sen Zaten Olgunsun, Sitenin En Özel Annesi..
Bana yakışır mı öyle sarı değil yani aralarda tonlama var açık sarı koyu sarı diyee,merak ettim boya sevmiyorum zaten ama merak
Bana yakışır mı öyle sarı değil yani aralarda tonlama var açık sarı koyu sarı diyee,merak ettim boya sevmiyorum zaten ama merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?