ya canım bana boya numarası önersen oreal numarası felan verirsen daha rahat boyuyucam inşallah tutar canım şebeğe dönmeyeyim de
Arkadaslar ben bu renge bayiliyorum ve gölgelerimi bu renkle yapmak istiyorum. Tam olarak acik altin sarisi mi bu yoksa bej sari mi? Altin yansimalari var ama altin sari gibi simli parlamiyor. Cok yumusak ve parlak bir ton.
Eki Görüntüle 382783 Eki Görüntüle 382784 Eki Görüntüle 382785 Eki Görüntüle 382786
Altın sarısı.
Çünkü Bej sarı daha mat duran bir renk ve ton olarakta epey farklı.
Tam altin sarisi gibi degil ama. :26: Altin sarisi simli simli parliyor, bu hafif bej gibi. Yani tam bej degil altin yansimalari da var ama altin gibi paril paril parlamiyor.
Hadise'nin sac rengi de böyle.
Bak bu konuda paylasilmis onun rengi.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/479321-o-ses-turkiye-hadise-sac-rengi-nedir-5.html
Son koydugun avonun rengi hem küllü hem altin yansima barindiriyor, istedigim renge yakin, begendim onu. Kullanan var mi ki acaba?
Arkadaslar ben bu renge bayiliyorum ve gölgelerimi bu renkle yapmak istiyorum. Tam olarak acik altin sarisi mi bu yoksa bej sari mi? Altin yansimalari var ama altin sari gibi simli parlamiyor. Cok yumusak ve parlak bir ton.
Eki Görüntüle 382783 Eki Görüntüle 382784 Eki Görüntüle 382785 Eki Görüntüle 382786
Aslında eklediğin 4 resimdeki saçların hepsi birbirinden daha farklı.
Aynı ton değil sadece benziyor.
Hadise'nin saç rengini hiç beğenmiyorum, tuhaf bir renk.
Röportajda izlemiştim 4 renk birden karıştırılıp uygulanmış.
Avon'un boyalarından memnun olanlar çok ama yakın çevremde hiç kullanan yok.
Forumda Avon Saç Boyalarını Kullanan Var mı? diye bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Kate Moss ve Emma'nın saç renkleri altın sarısına daha yakın renkler.
Daha ışıl ışıl.
Son resimdeki fotoğraf ise ne beje nede altın sarısına pek benzemiyor.
Çünkü ne yansıma var ne matlık.
Onu çözemedim açıkçası.
İlk fotoğraftaki saç rengide biraz fotoğrafın rengi ile oynandığı için değişik duruyor.
Ama o renkte kesinlikle bejlik yok ve tam altın sarısı değil.
Daha çok açık sarı ve kumral tonları kullanılmış gibi.
Evet ama hepsi de istedigim renge yakin. Yumusak, parlak, dogal sari tonu. Ilk resimdekine bayildim resmen. Bir blogta görmüstüm, o resmin tamami var bende ama sorun cikmasin diye bir kismini koydum. Keske zamaninda blog sahibine sorsaydim simdi bulamiyorum blogu. Diger resimlerinde de pek farkli degildi ama bu resimde daha bir hos cikmis.
Ben Hadise'ye hic yakistiramiyorum o sac rengini.
Tamam canim bakayim o konuya. Sagol yardimin icin...
Genel olarak 10 tonlarinda degil mi hepsi, yoksa 9 mu? O renge acildiktan sonra yansimalarla oynamak kolay olur, cilayla falan halledilir. Benim aslinda saclarima gölge yapmama daha cok var ama ben biraz tez canli oldugum icin rengi hemen bulmak istiyorum.
sarının tonunu yakaladığında herkese yakışıyor aslında ama sarının tonu önemli..genelde buğday ve esmer tenlere sarının daha sıcak tonları uygun düşüyor..ben açık buğday tenli ve siyah gözlüyüm ama sıcak sarı tonlarından ziyade soğuk (küllü) sarı tonlarını daha doğal buluyorum ..direk belki düz sarı yapmak riskli ve yaşça büyük gösteriyor sarı, ama küllü kumral -kumral üzerine uygun tonda sarık balyajlar (krepe) atılabilir.. tenin beyaz olduğu için bence sorun etme aksine açık ten ve koyu gözler süper olur benim sana önerim soğuk sarı tonları..şahsen bende öyle düşünüyorum..küllü orta kumral zemine ,küllü çok açık sarı balyajlar:)
bu ton soğuk sarılar müthiş mesela,yandaki sıcak tonlu bir ton..
saçı fönlü gibi olanın rengini hangi boyayla elde edebilirim yada rengin adı ne yardımcı olabilir misin?
ben renkli gözlü ve beyaz tenli olmayanlara sarı saçı hiç yakıştırmıyorum. beyaz tenliler ise saçlarını sarıya boyayacaklarsa lens takmalarını tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?