• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac kimlere yakisir?

Burda önemli olan cildin alt tonu. Soğuk alt tonlu bir kadına, beyaz tenli ve renkli gözlü bile olsa yakışmayabiliyor. Öyle eskisi gibi sarı saç için mavi göz gerekmiyor hatta bence daha kötü duruyor. Buğday tenli birine koyu sarı altın renkleri o kadar çok yakışıyor ki.. Önemli olan sarının tonu. Platin sarı tabi ki öyle herkese yakışmaz ama koyu tonlarda bir sarı esmerlere bile yakışıyor. Örneğin çok sarı değil bal tonlarında da tercih edilebilir.

Eki Görüntüle 445537
bence çok beyaz tenlilere sarı yakışmıyor kendi açık saçı açık çok çil oluyor ruh gibi ...
ama normal beyaz tenli,buğday tenli, bronz ,esmer hatta zencilere bile yakışıyor ama tonunu tutturunca tabiki :31:

Çok beyaz olup da sıcak alt ton barındıranlara çok açık sarılar yakışmıyor.
Bir keresinde bahsettiğin tip bir kız görmüştüm. Kız kızılım diye bağırıyordu resmen; bembeyaz bir ten, çilli surat, açık renk kaşlar. Saçları açık sarıya boyalıydı, hoş durmuyordu açıkçası. En azından çilek sarısı denilen kızılımsı sarıyı kullansaydı daha iyi olurdu. En güzeli kendi doğal rengi tabi.

ben sadece bembeyaz tenli, renkli gözlü tiplere yakıştırıyorum,
çocukluğunda sarışın olanlara işte..
sarıya boyalı saçlarıyla esmer ve buğdaylar ise sadece gözümü yoruyor
bence esmer olan esmer kalmalı..
kaş renginden iki ton koyusu ya da açığı şeklinde tercih yapılmalı
ha marilyn monroe bir istisna, o kadar güzel ve alımlı ise kişi hiç düşünmesin :16:

Peki benim gibi koyu kahve gözlü, beyaz tenlilere? :130:
Küçükken saçlarım karamel-altın kumral gibi bir renkti, şimdi hafif sarı yansımaları olan bir kumral.
Biraz sonra bir renk paylaşacağım o nasıl sence?

Yap ne duruyorsun? Saçlarını sarı yapan kapkara kadınlar görüyorum kaşları, gözleri, tenleri simsiyah olan.
Sana gayet yakışır. Çekinme yap. Önemli olan sana yakışacak olan bir tonu bulman. İstersen platin bile yapabilirsin. Saç rengin açık, ten rengin açık. Gözleri araya katma. :D

Di mi ya ben de görüyorum, gayet güzel taşıyanı bile var. :40: O bile yakıştırabiliyorsa bana niye yakışmasın ki diyorum. :1:

Burda önemli olan cildin alt tonu. Soğuk alt tonlu bir kadına, beyaz tenli ve renkli gözlü bile olsa yakışmayabiliyor. Öyle eskisi gibi sarı saç için mavi göz gerekmiyor hatta bence daha kötü duruyor. Buğday tenli birine koyu sarı altın renkleri o kadar çok yakışıyor ki.. Önemli olan sarının tonu. Platin sarı tabi ki öyle herkese yakışmaz ama koyu tonlarda bir sarı esmerlere bile yakışıyor. Örneğin çok sarı değil bal tonlarında da tercih edilebilir.

Evet kesinlikle alt ton önemli.
Alt tonu sıcak olanlara altın yansıma içeren parlak sarılar yakışırken, soğuk olanlara mat olan küllü sarılar yakışıyor.
Ben de koyu sarı tonlarını düşünüyorum.

Kızlar merhaba,
Burda çok bilgili hanımlar olduğu için buraya yazmak istedim :) yardımcı olursanız sevinirim. Ben soluk beyaz tenliyim, yazlarıysa hemen yanıyorum buğday oluyorum. Saçlarımın doğal rengi kahve, gözlerimse siyah(çok çok koyu kahve) ve küçük. yüz hatlarımı da yazmalıyım sanırım önceki postlarda bunun da önemli olduğunu yazmışsınız: gözlerim küçük ve hafif çekik, çizgi şeklinde, burnum küçük kemiksiz kemersiz, ağzım da küçük :), elmacık kemiklerim epey var, çenem de küçük ve çukur ama tüm bunlara rağmen biraz koca kafalıyım :) epey çoçuksu duruyor yüzüm maalesef. Yıllardır saçlarımı açtırmak istiyorum ama bir türlü o cesaret gelmedi, bilgisayarımda bir klasörde yıllardır topladığım fotoğraflar var :) Tamamını boyatmaya cesaret edemiyorum ama son zamanlarda aralara gölgeler(balyaj ya da röfle de olabilir adını tam bilmiyorum bu işlemin) attırmayı düşünüyorum. Ekte bir kendi fotoğrafımı ve birkaç beğendiğim saç rengini gönderiyorum, yakışacağı yakışmayacağı konusunda veya nasıl bir rengin bana yakışabileceği konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim,
Sevgiler
not: fotoğraf gece ekimi olduğu için ten rengim koyu çıkmış ama yazın üç ayı dışında epey beyazım.

foto ben :Eki Görüntüle 458247

foto 1: Eki Görüntüle 458248

foto 2: Eki Görüntüle 458249

Çok açık olmayacak şekilde dore yansımalar içeren krepe balyaj yakışır. Yalnız saçlarına biraz hareket katmanı öneririm, krepe balyaj katlı saçlarda daha iyi duruyor.
Şu tarz bir şey olabilir;

Ombre hair tarzında balyaj da düşünebilirsin. Resmini koyduğun kadının saçlarında ombre hair tarzı krepe balyaj var.

Bunu istiyorum ya! :52: Kaşlar baya koyu olmasına rağmen mükemmel durmuş. Kadın da çok güzel tabi. :69:

cerseilannisterimage.png

cersei2x01b.jpg

tumblrm5n5tiwnqp1ryafbk.jpg

Tenine giden bir sarı tonunu bulduktan sonra sarı saç herkese gider bence...:34:

Kimseye Yakıştıramıyorum..
Hele Genç Kızlara Hiiç..

Kaşlarım kumral. Sapsarı yapsam da saçlarımı açtırmama gerek kalmıyor doğal duruyor. Ancak ben 1 yıldır kaşlarımı koyulaştırıyorum ve o şekilde açık renk saçımı kullanıyorum. Bana nedense daha çekici geliyor. Mesela siyah saç koyu ten renkli göz, sarı saç kahve göz :) Tabiiki zevkler farklıdır ama her zaman alışılmışın dışı çok hoşuma gitmiştir.

bence birazda sima ve secilen tonla alakalı simdi gidipde esmer biri platin yaptırırsa hic yakısmıyor ama koyu tonlarda bir sarı yakısabiliyor ama yası genc olanların daha koyu dogal duran tonları tercih etmesi lazım bide dipler kapkara uclar sapsarı olmuyormu ıykkk:53: o ne oyle ben cakma sarıyım bak der gibi

benim saçlarım şuan açık kumral ama güneşte sarı gibi oluyo ve tenim şuan bronz herkesin beğenisini topluyo kişinin yüz şeklide sarı tonlarından birini kaldırıyorsa herkese yakışabilceğini düsünüyorum ama zencilerde gerçekten güzel duruyo keri hilson gibi

açık kumral gibi duruyo bence :D

Kimseye Yakıştıramıyorum..
Hele Genç Kızlara Hiiç..

Neden canım? :26: Doğal sarılar hakkında ne düşünüyorsun peki? Sapsarı değil de açık kumral gibi.

Ben de bunu arıyorum ya bu ne renk bilen var mı?

Dore yansımalı koyu sarıya benziyor. Numarası 9.3 olabilir. Ama bu renk saça direk uygulanırsa turunculuk yapabilir. Ya zeminin açık olması gerekir ya da boyadaki altın yansımanın küllü veya nötr bir renkle seyreltilmesi gerekir. Mesela 9.3 ile 9.0 karışımı gibi.

açık kumral gibi duruyo bence :D

Evet açık kumral-koyu sarı gibi bir renk. Numarası 8 ya da 9.

Neden canım? :26: Doğal sarılar hakkında ne düşünüyorsun peki? Sapsarı değil de açık kumral gibi.

Yaşlarından Çok Olgun Görünüyorlar..
Dolayısıyla Bir Kadın İmajı Oluşuyor..

Doğal Sarıya İse Bayılırım..
Fakat Türkiye'de Yok Gibi Bir Şey..
Her Zaman Makyaj Yapılmalı..

Sapsarıyı Sevmem..
Ama Açık Kumral Doğal ve Hoş..

Yaşlarından Çok Olgun Görünüyorlar..
Dolayısıyla Bir Kadın İmajı Oluşuyor..

Doğal Sarıya İse Bayılırım..
Fakat Türkiye'de Yok Gibi Bir Şey..
Her Zaman Makyaj Yapılmalı..

Sapsarıyı Sevmem..
Ama Açık Kumral Doğal ve Hoş..

Yaşasın o zaman sarı saç bana olgun görüntü veriyor demektir :29:

Saclarımı kızıldan sarıya çevirmek gibi düşüncem var nasıl olur? Sertap erenerin dım dım klibindeki rengi nedir* çok güzel.. Benim kaşlarım koyu renk ama tenim beyaz..

Bana yakışır mı öyle sarı değil yani aralarda tonlama var açık sarı koyu sarı diyee,merak ettim boya sevmiyorum zaten ama merak :D

Eklentiler

• $Fotoğraf060.webp
    $Fotoğraf060.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 79
Bana yakışır mı öyle sarı değil yani aralarda tonlama var açık sarı koyu sarı diyee,merak ettim boya sevmiyorum zaten ama merak :D

Uçlara krepe balyaj attırabilirsin .

Ben sarı saçı hiç sevmiyorum :50: Eğer yaptırırsam da Nicole Kidman sarısı yaptırırım :56: çünkü sadece bu rengi kaldırabilirim .

0568522100.jpg

Back
X