• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac kimlere yakisir?

ya canım bana boya numarası önersen oreal numarası felan verirsen daha rahat boyuyucam inşallah tutar canım şebeğe dönmeyeyim de:32:

Küllü sari tonlari; 9.1 ve 10.1. Yalniz kizil saci evde acmak riskli ve acilan sactan küllü sarilara dönmek zor. Bence bir kuaföre danis.

Shakira'nin sac rengi tam istedigim dogal sari. :31: Ama tamamini boyatma imkanim yok malesef.. Ilk olarak krepe balyajla baslamaliyim, onun icin de dogal saclarimin uzamasini beklemem gerekecek...

$13285333581.webp$shakira-smile.webp$shakira-photo.webp$1331041135.webp$shakira-dance-photo.webp$shakira-in-the-sea-photo.webp

Arkadaslar ben bu renge bayiliyorum ve gölgelerimi bu renkle yapmak istiyorum. Tam olarak acik altin sarisi mi bu yoksa bej sari mi? Altin yansimalari var ama altin sari gibi simli parlamiyor. Cok yumusak ve parlak bir ton. :69:

$foto5.webp$kate-moss.webp$emma watson.webp$Mia-Wasikowska-Alice-in-Wonderland-6-12-09-kc.webp

Altın sarısı.
Çünkü Bej sarı daha mat duran bir renk ve ton olarakta epey farklı.

bej-sar%C4%B1s%C4%B1-500x500.jpg

4130206862.jpg

Tam altin sarisi gibi degil ama. :26: Altin sarisi simli simli parliyor, bu hafif bej gibi. Yani tam bej degil altin yansimalari da var ama altin gibi paril paril parlamiyor.
Hadise'nin sac rengi de böyle.

ah-hadise-ah-odu-mu-%C5%9Fimdi-Nurullah-%C3%87ukan-%C4%B1-elemek.jpg

50526v201112260055310690151.flv.jpg

Bak bu konuda paylasilmis onun rengi.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/479321-o-ses-turkiye-hadise-sac-rengi-nedir-5.html

Son koydugun avonun rengi hem küllü hem altin yansima barindiriyor, istedigim renge yakin, begendim onu. Kullanan var mi ki acaba?

Tam altin sarisi gibi degil ama. :26: Altin sarisi simli simli parliyor, bu hafif bej gibi. Yani tam bej degil altin yansimalari da var ama altin gibi paril paril parlamiyor.
Hadise'nin sac rengi de böyle.

ah-hadise-ah-odu-mu-%C5%9Fimdi-Nurullah-%C3%87ukan-%C4%B1-elemek.jpg

50526v201112260055310690151.flv.jpg

Bak bu konuda paylasilmis onun rengi.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/479321-o-ses-turkiye-hadise-sac-rengi-nedir-5.html

Son koydugun avonun rengi hem küllü hem altin yansima barindiriyor, istedigim renge yakin, begendim onu. Kullanan var mi ki acaba?

Aslında eklediğin 4 resimdeki saçların hepsi birbirinden daha farklı.
Aynı ton değil sadece benziyor.
Hadise'nin saç rengini hiç beğenmiyorum, tuhaf bir renk.
Röportajda izlemiştim 4 renk birden karıştırılıp uygulanmış.
Avon'un boyalarından memnun olanlar çok ama yakın çevremde hiç kullanan yok.
Forumda Avon Saç Boyalarını Kullanan Var mı? diye bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Arkadaslar ben bu renge bayiliyorum ve gölgelerimi bu renkle yapmak istiyorum. Tam olarak acik altin sarisi mi bu yoksa bej sari mi? Altin yansimalari var ama altin sari gibi simli parlamiyor. Cok yumusak ve parlak bir ton. :69:

Eki Görüntüle 382783 Eki Görüntüle 382784 Eki Görüntüle 382785 Eki Görüntüle 382786

Kate Moss ve Emma'nın saç renkleri altın sarısına daha yakın renkler.
Daha ışıl ışıl.
Son resimdeki fotoğraf ise ne beje nede altın sarısına pek benzemiyor.
Çünkü ne yansıma var ne matlık.
Onu çözemedim açıkçası.
İlk fotoğraftaki saç rengide biraz fotoğrafın rengi ile oynandığı için değişik duruyor.
Ama o renkte kesinlikle bejlik yok ve tam altın sarısı değil.
Daha çok açık sarı ve kumral tonları kullanılmış gibi.

Aslında eklediğin 4 resimdeki saçların hepsi birbirinden daha farklı.
Aynı ton değil sadece benziyor.
Hadise'nin saç rengini hiç beğenmiyorum, tuhaf bir renk.
Röportajda izlemiştim 4 renk birden karıştırılıp uygulanmış.
Avon'un boyalarından memnun olanlar çok ama yakın çevremde hiç kullanan yok.
Forumda Avon Saç Boyalarını Kullanan Var mı? diye bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Evet ama hepsi de istedigim renge yakin. Yumusak, parlak, dogal sari tonu. Ilk resimdekine bayildim resmen. Bir blogta görmüstüm, o resmin tamami var bende ama sorun cikmasin diye bir kismini koydum. Keske zamaninda blog sahibine sorsaydim simdi bulamiyorum blogu. Diger resimlerinde de pek farkli degildi ama bu resimde daha bir hos cikmis.
Ben Hadise'ye hic yakistiramiyorum o sac rengini.
Tamam canim bakayim o konuya. Sagol yardimin icin... :54:

Kate Moss ve Emma'nın saç renkleri altın sarısına daha yakın renkler.
Daha ışıl ışıl.
Son resimdeki fotoğraf ise ne beje nede altın sarısına pek benzemiyor.
Çünkü ne yansıma var ne matlık.
Onu çözemedim açıkçası.
İlk fotoğraftaki saç rengide biraz fotoğrafın rengi ile oynandığı için değişik duruyor.
Ama o renkte kesinlikle bejlik yok ve tam altın sarısı değil.
Daha çok açık sarı ve kumral tonları kullanılmış gibi.

Genel olarak 10 tonlarinda degil mi hepsi, yoksa 9 mu? O renge acildiktan sonra yansimalarla oynamak kolay olur, cilayla falan halledilir. Benim aslinda saclarima gölge yapmama daha cok var ama ben biraz tez canli oldugum icin rengi hemen bulmak istiyorum. :52:

Evet ama hepsi de istedigim renge yakin. Yumusak, parlak, dogal sari tonu. Ilk resimdekine bayildim resmen. Bir blogta görmüstüm, o resmin tamami var bende ama sorun cikmasin diye bir kismini koydum. Keske zamaninda blog sahibine sorsaydim simdi bulamiyorum blogu. Diger resimlerinde de pek farkli degildi ama bu resimde daha bir hos cikmis.
Ben Hadise'ye hic yakistiramiyorum o sac rengini.
Tamam canim bakayim o konuya. Sagol yardimin icin... :54:

Genel olarak 10 tonlarinda degil mi hepsi, yoksa 9 mu? O renge acildiktan sonra yansimalarla oynamak kolay olur, cilayla falan halledilir. Benim aslinda saclarima gölge yapmama daha cok var ama ben biraz tez canli oldugum icin rengi hemen bulmak istiyorum. :52:

10 ve 9 numara karışık gibime geldi.

sarının tonunu yakaladığında herkese yakışıyor aslında ama sarının tonu önemli..genelde buğday ve esmer tenlere sarının daha sıcak tonları uygun düşüyor..ben açık buğday tenli ve siyah gözlüyüm ama sıcak sarı tonlarından ziyade soğuk (küllü) sarı tonlarını daha doğal buluyorum ..direk belki düz sarı yapmak riskli ve yaşça büyük gösteriyor sarı, ama küllü kumral -kumral üzerine uygun tonda sarık balyajlar (krepe) atılabilir.. tenin beyaz olduğu için bence sorun etme aksine açık ten ve koyu gözler süper olur benim sana önerim soğuk sarı tonları..şahsen bende öyle düşünüyorum..küllü orta kumral zemine ,küllü çok açık sarı balyajlar:)

bu ton soğuk sarılar müthiş mesela,yandaki sıcak tonlu bir ton..
25s8jmc.jpg

saçı fönlü gibi olanın rengini hangi boyayla elde edebilirim yada rengin adı ne yardımcı olabilir misin?

ben renkli gözlü ve beyaz tenli olmayanlara sarı saçı hiç yakıştırmıyorum. beyaz tenliler ise saçlarını sarıya boyayacaklarsa lens takmalarını tercih ederim

ben renkli gözlü ve beyaz tenli olmayanlara sarı saçı hiç yakıştırmıyorum. beyaz tenliler ise saçlarını sarıya boyayacaklarsa lens takmalarını tercih ederim

Saçlarımı sarıya boyayıp, lens takıp yapay görünmektense, tenime uygun sarı tonunu bulup 'kahverengi gözlü sarışın' imajını vermeyi tercih ederim.

Benim göz rengim çok koyu olmasa da koyu bir kahve ve saçlarıma boya değmediği zamanlar yazın güneş ve deniz etkisiyle baya açılıp koyu sarıya dönerdi. Yazın tanıştığım insanlarla sanal ortamda muhabbet ettiğim zaman onları kumral olduğuma inandıramazdım. Kaşlarım orta koyulukta, onlar da açılır iyice sarışın olurdum.
Artık eskisi kadar tatil yapamadığım için o saç rengini doğal yollarla elde edemiyorum, o yüzden boya veya doğal yöntemler ile en doğal şekilde sarışın olmaya çalışıyorum.

Anlatmaya çalıştığım doğada her sarışın renkli gözlü değildir, bal rengi, açık kahve veya kahverengi gözlü sıcak alt tonlu sarışınlar da var. Örnek, son koyduğum resimlerdeki kız.
Soğuk alt tonlu sarışınlara göre biraz daha soluk görünüyorlar ama yine de doğallar ve kendilerine has bir güzellikleri var.
Sonuçta ben de bir bakıma doğal bir sarışındım bir zamanlar, hiç de lens takılacak kadar kötü bir görüntü oluşturduğumu hatırlamıyorum.

Fikir alışverişi için açtım bu konuyu, herkesin beğenisi farklıdır. Mesela ben açık renk gözlülere koyu renk saçı, koyu renk gözlülere açık renk saçları yakıştırıyorum. Oluşan kontrast dikkat çekici ve güzel geliyor gözüme. Ama kimseye de diyemem 'bu kontrastı yakalamak için lens tak' diye. :34:

ten rengine ve göz rengine uygun tonu tutturduktan sonra, sarı saç herkese yakışabilir...balyajlı,gölgeli vs..:34:

$4520528_full.webp
bence çok beyaz tenlilere sarı yakışmıyor kendi açık saçı açık çok çil oluyor ruh gibi ...
ama normal beyaz tenli,buğday tenli, bronz ,esmer hatta zencilere bile yakışıyor ama tonunu tutturunca tabiki :31:

ben sadece bembeyaz tenli, renkli gözlü tiplere yakıştırıyorum,
çocukluğunda sarışın olanlara işte..
sarıya boyalı saçlarıyla esmer ve buğdaylar ise sadece gözümü yoruyor
bence esmer olan esmer kalmalı..
kaş renginden iki ton koyusu ya da açığı şeklinde tercih yapılmalı
ha marilyn monroe bir istisna, o kadar güzel ve alımlı ise kişi hiç düşünmesin :16:

Yap ne duruyorsun? Saçlarını sarı yapan kapkara kadınlar görüyorum kaşları, gözleri, tenleri simsiyah olan.
Sana gayet yakışır. Çekinme yap. Önemli olan sana yakışacak olan bir tonu bulman. İstersen platin bile yapabilirsin. Saç rengin açık, ten rengin açık. Gözleri araya katma. :D

Kızlar merhaba,
Burda çok bilgili hanımlar olduğu için buraya yazmak istedim :) yardımcı olursanız sevinirim. Ben soluk beyaz tenliyim, yazlarıysa hemen yanıyorum buğday oluyorum. Saçlarımın doğal rengi kahve, gözlerimse siyah(çok çok koyu kahve) ve küçük. yüz hatlarımı da yazmalıyım sanırım önceki postlarda bunun da önemli olduğunu yazmışsınız: gözlerim küçük ve hafif çekik, çizgi şeklinde, burnum küçük kemiksiz kemersiz, ağzım da küçük :), elmacık kemiklerim epey var, çenem de küçük ve çukur ama tüm bunlara rağmen biraz koca kafalıyım :) epey çoçuksu duruyor yüzüm maalesef. Yıllardır saçlarımı açtırmak istiyorum ama bir türlü o cesaret gelmedi, bilgisayarımda bir klasörde yıllardır topladığım fotoğraflar var :) Tamamını boyatmaya cesaret edemiyorum ama son zamanlarda aralara gölgeler(balyaj ya da röfle de olabilir adını tam bilmiyorum bu işlemin) attırmayı düşünüyorum. Ekte bir kendi fotoğrafımı ve birkaç beğendiğim saç rengini gönderiyorum, yakışacağı yakışmayacağı konusunda veya nasıl bir rengin bana yakışabileceği konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim,
Sevgiler
not: fotoğraf gece ekimi olduğu için ten rengim koyu çıkmış ama yazın üç ayı dışında epey beyazım.

foto ben :$adsız.webp

foto 1: $2.webp

foto 2: $4.webp

Back
X