Kızlar merhaba,
Burda çok bilgili hanımlar olduğu için buraya yazmak istedim :) yardımcı olursanız sevinirim. Ben soluk beyaz tenliyim, yazlarıysa hemen yanıyorum buğday oluyorum. Saçlarımın doğal rengi kahve, gözlerimse siyah(çok çok koyu kahve) ve küçük. yüz hatlarımı da yazmalıyım sanırım önceki postlarda bunun da önemli olduğunu yazmışsınız: gözlerim küçük ve hafif çekik, çizgi şeklinde, burnum küçük kemiksiz kemersiz, ağzım da küçük :), elmacık kemiklerim epey var, çenem de küçük ve çukur ama tüm bunlara rağmen biraz koca kafalıyım :) epey çoçuksu duruyor yüzüm maalesef. Yıllardır saçlarımı açtırmak istiyorum ama bir türlü o cesaret gelmedi, bilgisayarımda bir klasörde yıllardır topladığım fotoğraflar var :) Tamamını boyatmaya cesaret edemiyorum ama son zamanlarda aralara gölgeler(balyaj ya da röfle de olabilir adını tam bilmiyorum bu işlemin) attırmayı düşünüyorum. Ekte bir kendi fotoğrafımı ve birkaç beğendiğim saç rengini gönderiyorum, yakışacağı yakışmayacağı konusunda veya nasıl bir rengin bana yakışabileceği konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim,
Sevgiler
not: fotoğraf gece ekimi olduğu için ten rengim koyu çıkmış ama yazın üç ayı dışında epey beyazım.
foto ben :
Eki Görüntüle 458247
foto 1:
Eki Görüntüle 458248
foto 2:
Eki Görüntüle 458249