Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç konusunda bilgili olan var mı? (resimli)

röflede platin sarısı kullanıyorlar benim bildiğimde
birde folyo ile sarınca sıcka bi ortamda durması gerekiyor,ben son röflemi yaptırdığımda saçımda paketler varken tel görüşmesi için dışarı çıkmıştım,kuaförüm paketleri açınca kızıl olmuş,keşke dışarı çıkmasaydınız dedi,istenilen rengin tutabilmesi için belli bi ısıda olması gerekiyormuş,ben dışarı çıkınca rüzgarın etkisiyle kızıllık olmuştu,tekrar bişeyleri kattı karıştırdı,o arada izliyordum kendilerini:)kalem ucu kadar gümüş gri yazıyordu boyada ondan kattı saçıma süreceği boyaya ,kızıllığı alması için yani..
bundan yola çıkarak diyeceğim şuki,saçınızı boyadınız paketlediniz folyoyla ,birincisi kafa derisi ısısını sabitleyeceksiniz ,açık hava ile temasını keseceksiniz,ikincisi kızıllığı alan boya malzemeleri var anladığım kadarıyla ,hani cila atalım kızıllığı alalım diyorlarya ,aslında bu rütuşlamadır.
gümüşgri diye bi boya malzemesini saçınıza süreceği diğer boyayla karıştırıyorlar az miktarda ,saçtaki çiğliği alıyormuş.
okadar saç boyatıyorum ilk kez dikkatle izlediğim oldu ,iyikide olmuş,size tüyoları verebilmiş oldum bu sayede:)))
umarım işinize yarar.
hemde çokkk yaradı teşekkürlerrrrr:46::16::71:

Biz istediğimiz saça ulaştık herkese yardımları için teşekkürleeerr

Çok memnunuz harika bi renk oldu :) Fotoğrafta bakırlık var gibi duruyo ama aslında hiç yok gayet güzel bi sarı oldu :)

Son düzenleme:
lifegeosan harika olmuş cidden:nazar::65:

beason canım,gümüş gri tonları sarı saçta oluşan yeşillenmeyi almak için kullanıyor sadece diye biliyorum:26: 0.22 turunculuğu 0.33 kızıllığı almak için saçlardan çok az miktarda leblebi büyüklüğünde kullanınılıyor:23:

Bu soruyu merak ettiğiniz saç renklerinde kaç kere sordum hatırlamıyorum :) yine cevap gelmiycek biliyorum ne zaman bişey sorsam havada kalıyo cevap gelmiyo.
neyse arkadaşım saçını sarı yapmak için bikaç deneme yaptı ama başarılı olamadı. Şu anki saçı böyle:

Eki Görüntüle 149097

Şimdi tekrar boyayıp artık rengi tutturmak istiyo. Saçında bi önceki boyamasından açıcı var. Şu alttaki renkleri istiyo neyle boyamamız gerek? Özellikle 2. resimdekini istiyoruz, ilkiyle çok fark yok ama.

Eki Görüntüle 149068 Eki Görüntüle 149069

Edit:

Saçları bi kaç kez papatya sarısıyla boyadık, 31 mayıs 2011 itibariyle şu anda sonuç böyle;

Çok memnunuz harika bi renk oldu :) Fotoğrafta bakırlık var gibi duruyo ama aslında hiç yok gayet güzel bi sarı oldu :)

hangi markanın papatya sarısı oksidanı kaçlık bunuda yazarmısın.......:40:

hangi markanın papatya sarısı oksidanı kaçlık bunuda yazarmısın.......:40:

palette papatya 10.4
oksidanı hatırlamıyorum 0.6 galiba. bikaç boyamayla güzel oluyo :)
$381_kucuk.webp

bu şimdiki saçının üzerine paket yapıp platin renk atarsanız olsen ikizleriinin saçı gibi olur.arkadaşının saçını sarı boyaylamı boyadınız?sarılar hep bu renk yapıyo çünkü.siz aralara paltin renk sarı atmak istiyosunuz,paleette yada koleston röfle seti alıp ara ara alıp boyicaksınız folyoya sarcaksınız en az 15 dk sonra açıp bakcaksınız eğer çok sarı yani platin gibi istiyosanız daha çok durdurcaksınz ama çok yıpratıyo altını çizerek söylüyorum.yani istediğiniz platin sarısını ancak açarak paketleyerek tutturabilirsiniz.normal sarı boyalarla turuncu oluyo.ben saçıma palettenin röfle setini kullanıp bazı yerlerini boyuyodum platin sarı oluyodu.eğer uçlarını sarı istiyosanız uçlarını açın ara ara istiyosanız aralarına boya yapın.ama yakmamaya çok dikkat edin.üzerinden de bi cila yapabilirsiniz isterseniz.cila işlemide yazıyodu bu sitede.benim bildiklerim ve uyguladıklarımda bu kadar.

ben yoğun açıcıyı aldım kumral rengi saçlarıma balyaj yapacağım..eğer bi turunculaşma olursa yıkamadan üzerinden boyasam renginde farklılık olur mu??:26:

Biz istediğimiz saça ulaştık herkese yardımları için teşekkürleeerr

işte bende bu fotoğrafta öyle duruyo dediğin gibi istiyorum canım hatta şu perçem bölgesi gibi sırf hafif bakır yansımalı sarı
tutturucam inşallah bakalım =)
ve müthiş olmuş saçın canım çoook güzel güle güle kullan =)

Back
X