- Konu Sahibi yemanjainrain
-
merhaba kızlar,
saçlarım orta kumral boyasız seyrek röfleleri var ama çok az saçımı doğal ve güzel bir sarı yapmak istiyorum öneriniz var mı varsa fotoğraf atarsanız çok sevinirim çok kararsızım :)
Bir iki ton açtırsam bile dediğin gibi mi olur çünkü bıktım röfledenTek renk sarı ile uğraşmak biraz zor, her seferinde aynı renk çıkmayabiliyor saçlar yanıyor sağlığını kaybediyor vs. Bence röfleleri sıklaştır ve doğal saçına dokunma canım.Hem sürekli dip boya yapmak zorunda da kalmazsın.
Bir iki ton açtırsam bile dediğin gibi mi olur çünkü bıktım röfleden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım neticede alttan çıkan saçla renk farkı olacak zaten, hiç boya işine girme dediğim gibi sık röfle attır ama renk için sun in diye bir sprey var saç rengini açıyor güneş veya saç kurutma makinesi ile, o daha doğal bir ton verir. Zaten kumralsın güneşte 3 ay dursan olacak olan rengi bir kaç uygulamada alırsın.
Lee Stafford Sun Kissed Lightening Spray 'de başarılıymış gratislerde var...
O daha mantıklı gibi görünüyo öneriniz var mı hiç resim olarak?Canım neticede alttan çıkan saçla renk farkı olacak zaten, hiç boya işine girme dediğim gibi sık röfle attır ama renk için sun in diye bir sprey var saç rengini açıyor güneş veya saç kurutma makinesi ile, o daha doğal bir ton verir. Zaten kumralsın güneşte 3 ay dursan olacak olan rengi bir kaç uygulamada alırsın.
O daha mantıklı gibi görünüyo öneriniz var mı hiç resim olarak?
Eki Görüntüle 1168027 Eki Görüntüle 1168026
Burada lee stafford sun kissed kullanılmış mesela...İkinci fotoğraftaki kullandıktan sonra çekilmiş ve renk çok doğal...
çok teşekkür ederim gerçekten ilk gratis gördüğüm yerde saldırıcam ben bu ürüne çok yıpratmaz umarım
Ç
bu spreyler baya yıpratıyor aslında boyadan çok farklı değil yapabilirsen alttan veya aralardan garnier 110 veya 111 ile açman kolay olacak .
Boya kadar yıpranma olmaz kuzum kendim de kullandım ordan biliyorum...
ama senin saçın baya açık canım koyu da olmaz değil mi kumral mış ya saçı
Açık koyu farkı yok kuzum beni de 2-3 ton açar onu da yıpranma payı da aynı olur yalnız ben sun in kullandım o daha başarılı ve güvenli bir ürün lakin fiyatları burada yüksek. Ben 6$ a aldım burda 40 civarı insaf!
çok teşekkür ederim gerçekten ilk gratis gördüğüm yerde saldırıcam ben bu ürüne çok yıpratmaz umarım
Ç
Canım neticede alttan çıkan saçla renk farkı olacak zaten, hiç boya işine girme dediğim gibi sık röfle attır ama renk için sun in diye bir sprey var saç rengini açıyor güneş veya saç kurutma makinesi ile, o daha doğal bir ton verir. Zaten kumralsın güneşte 3 ay dursan olacak olan rengi bir kaç uygulamada alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?