Evde yapmam zaten ya. Açıcı dediğim mavi renkli kötü kokan şey, oryal sanırım. İşte onu istemiyorum, çünkü kuaförüm röfleyi onunla yaptı ve tekrar röfle yapacak kadar diplerim uzamadı, üst üste de o şeyi uygulatmak istemiyorum. Amacım aynı rengi verecek boya bulup yazı onunla idare etmek.
Ben dün Kolestonun 12 numarasını gördüm markette. Garnier aradım ama bulamadım :S 10 numara koyu ya. Ki bana 9 yaptı diplerime düşünün ne biçim çiğ sarı oldu. Röflenin üzerine yapılan boya açmıyor, aksine koyulaştırıyor ne yazık kicanım ben yaptım o işi. benimde sarı röflelerim var.. yeni röfle attıracak kadar uzamamıştı.. bende gittim nolacaksa olsun dedim 10..00 mı ne bayaa açık bi sarı aldım. bir heves girdim banyoda hepsini boyadım saçımın... yıkadım gözlerimi kapadım aynanın karşısına geçtim. gözlerimi bi açtım ki ne göreyim......
hiç bişey olmamış... evet hiçbişey. hatta sarılarımın rengi koyulmuş gibi olmuş...
banada en giden renk sarı. birde açık kumral. koyular beni mahvediyor. hiç gitmiyor. peruk gibi duruyor.sarı bi başka yaaa,,,, bir türlü tam istediğim rengi tuttramadım... tek bildiğim bana en çok sarının gittiği..
banada en giden renk sarı. birde açık kumral. koyular beni mahvediyor. hiç gitmiyor. peruk gibi duruyor.
kaşlarım sarıya yakın. açık.ben platinde yaptım.aynen koyular banada hiç gitmiyor, söndürüyor resmen. bikaç denemem oldu koyudan yana, azcık aksın diiye yapmadığımı bırakmamıştım. aktıkça göüzme güzel gelmeye başladı oky sen de açık tenlisin o zaman kaşlar falanda koyu değildir pek.. peki sana çok açık sarımı gidiyor daha kumralla karışık sarımı gidiyor. Bana pek çok açık sarı gitmiyor mesela... ki çok beğeniyorum ama...
Ben sonunda tutturdum =) DAha doğrusu kuaförüm tutturdu. 10.1, 9.1 ve 12.0 ı karıştırmış, geçen sefer fazla memnun kalmadığım çiğ gibi duran kısma ve uzayan diplere sürdü. En azından tek renk görünüyor artık =)sarı bi başka yaaa,,,, bir türlü tam istediğim rengi tuttramadım... tek bildiğim bana en çok sarının gittiği..
Bugün gittim kuaföre. Hem ton farkını düzeltti hem istediğim renge yakın bir şey çıktı ortaya. Uzun zamandan beri ilk defa kuaförden memnun ayrıldım diyebilirim.
Eki Görüntüle 1139898 Eki Görüntüle 1139899 Eki Görüntüle 1139900
Ben sonunda tutturdum =) DAha doğrusu kuaförüm tutturdu. 10.1, 9.1 ve 12.0 ı karıştırmış, geçen sefer fazla memnun kalmadığım çiğ gibi duran kısma ve uzayan diplere sürdü. En azından tek renk görünüyor artık =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?