Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

canım ben yaptım o işi. benimde sarı röflelerim var.. yeni röfle attıracak kadar uzamamıştı.. bende gittim nolacaksa olsun dedim 10..00 mı ne bayaa açık bi sarı aldım. bir heves girdim banyoda hepsini boyadım saçımın... yıkadım gözlerimi kapadım aynanın karşısına geçtim. gözlerimi bi açtım ki ne göreyim......
hiç bişey olmamış... evet hiçbişey. hatta sarılarımın rengi koyulmuş gibi olmuş...

Ben dün Kolestonun 12 numarasını gördüm markette. Garnier aradım ama bulamadım :S 10 numara koyu ya. Ki bana 9 yaptı diplerime düşünün ne biçim çiğ sarı oldu. Röflenin üzerine yapılan boya açmıyor, aksine koyulaştırıyor ne yazık ki

sarı bi başka yaaa,,,, bir türlü tam istediğim rengi tuttramadım... tek bildiğim bana en çok sarının gittiği..

Ya kızlar ne var sarı sacta bu kadar
Anlamiyorumhekezin ayrı bir güzelliği vqr bu arada benim kızda sarı
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

banada en giden renk sarı. birde açık kumral. koyular beni mahvediyor. hiç gitmiyor. peruk gibi duruyor.

aynen koyular banada hiç gitmiyor, söndürüyor resmen. bikaç denemem oldu koyudan yana, azcık aksın diiye yapmadığımı bırakmamıştım. aktıkça göüzme güzel gelmeye başladı oky sen de açık tenlisin o zaman kaşlar falanda koyu değildir pek.. peki sana çok açık sarımı gidiyor daha kumralla karışık sarımı gidiyor. Bana pek çok açık sarı gitmiyor mesela... ki çok beğeniyorum ama...

kaşlarım sarıya yakın. açık.ben platinde yaptım.
oda hoştu ama saçı yıpratıyor feci.
şu an röfle var saçımda. ve tonu saman sarısı. sanırım platinden daha çok gidiyor bu ton bana..

sarı bi başka yaaa,,,, bir türlü tam istediğim rengi tuttramadım... tek bildiğim bana en çok sarının gittiği..
Ben sonunda tutturdum =) DAha doğrusu kuaförüm tutturdu. 10.1, 9.1 ve 12.0 ı karıştırmış, geçen sefer fazla memnun kalmadığım çiğ gibi duran kısma ve uzayan diplere sürdü. En azından tek renk görünüyor artık =)

ya ben saçın tamamını tek renge boyamaya korkuyorum... dipten uca aynı resn sarı olursa yakışmazmış gibi geliyor,hiç denemedim gerçi, belki de çok yakışacak bilemiyorum.. o yüzden her defasında röfle yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…