Genelde =) Ama ateş kızılı ukranyalı arkadaşım da var =)rus bayanlar çok açık sarı seviyor :)
Genelde =) Ama ateş kızılı ukranyalı arkadaşım da var =)
Evde yapmam zaten ya. Açıcı dediğim mavi renkli kötü kokan şey, oryal sanırım. İşte onu istemiyorum, çünkü kuaförüm röfleyi onunla yaptı ve tekrar röfle yapacak kadar diplerim uzamadı, üst üste de o şeyi uygulatmak istemiyorum. Amacım aynı rengi verecek boya bulup yazı onunla idare etmek.
Teşekkür ederim =) Karalıyorum, çünkü site herkese açık sonuçta =)evet kızıl ve sarı açık renkleri seviyorlar :) yakışana sarı çok yakışıyor. sana da yakışmış yüzünü karalassanda :)
Teşekkür ederim =) Karalıyorum, çünkü site herkese açık sonuçta =)
Eki Görüntüle 1134908
Bu, acı deneyimimin sonucu, gördüğünüz gibi diplerden bi 10-15 cm kadar çiğlik var. Doğru dürüst sık röfle yapılmayıp, diplerin güya rengi kırılması gerekiyor diye 9 numara boya sürüldüğünden.
Alt tarafı baya sık röfle yapacaktı, nesi zor. Kuaförsün, işin bu, kaç tel ayırırsan rengi tutturursun bilmen lazım. Çok kızdım ona. Ama çok da iyi birisi, kırmak da istemedim.kuaförler bu hatayı yapıyor geçen kuzenimin dibide böyle turuncu bir sarı olmuştu açıkcası zor iş küllü gümüş tonlarda çiy olmayan sarı yapmak
Alt tarafı baya sık röfle yapacaktı, nesi zor. Kuaförsün, işin bu, kaç tel ayırırsan rengi tutturursun bilmen lazım. Çok kızdım ona. Ama çok da iyi birisi, kırmak da istemedim.
Aynen öyle. Bir dahaki röfleyi daha profesyonel birine yaptıracağım. Şimdilik o gösterdiğiniz boyayı arayacağım, yazın koyu diplerle dolaşamam=)iştee herkes işin ehli değil ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?