Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

ben hiç açıcı kullanmadım ben yavaş açmaktan yanayım o iğrenc tozla yapsan hem homojen olmaz hem turuncu olur amman bulaşma bencede

evet kızıl ve sarı açık renkleri seviyorlar :) yakışana sarı çok yakışıyor. sana da yakışmış yüzünü karalassanda :)
Teşekkür ederim =) Karalıyorum, çünkü site herkese açık sonuçta =)

Bu, acı deneyimimin sonucu, gördüğünüz gibi diplerden bi 10-15 cm kadar çiğlik var. Doğru dürüst sık röfle yapılmayıp, diplerin güya rengi kırılması gerekiyor diye 9 numara boya sürüldüğünden.

kuaförler bu hatayı yapıyor geçen kuzenimin dibide böyle turuncu bir sarı olmuştu açıkcası zor iş küllü gümüş tonlarda çiy olmayan sarı yapmak

kuaförler bu hatayı yapıyor geçen kuzenimin dibide böyle turuncu bir sarı olmuştu açıkcası zor iş küllü gümüş tonlarda çiy olmayan sarı yapmak
Alt tarafı baya sık röfle yapacaktı, nesi zor. Kuaförsün, işin bu, kaç tel ayırırsan rengi tutturursun bilmen lazım. Çok kızdım ona. Ama çok da iyi birisi, kırmak da istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…