Bunuuuuuu bunu istiyorum. Bu sık röfle mi, boya mı? Boyaysa kaç numara ve açıcı var mı? Bilen varsa söylesin lütfen.
Son alttaki. .
İkinci de güzel bir renk. Öyle bir şey de olabilir.
şu uzun saçmı.Son alttaki. .
Peki o dalga dalga olan, ikinci gösterdiğim? Ona daha çok benziyor benim saç uçlarım. Dip rengi krizi yaşıyorum da =) Yeni kuaförüm diplerime sık röfle yapamadı, rengini kıracağım diye boyadı üstüne filan, ne yapacağımı bilemez haldeyim =)şu uzun saçmı.
platin tek renk. açıcı vardır.
Evet güzel renk bu da. Tam da benim sevdiğim renklerin konusu olmuş bu =)güzelliğe bak sen
Peki o dalga dalga olan, ikinci gösterdiğim? Ona daha çok benziyor benim saç uçlarım. Dip rengi krizi yaşıyorum da =) Yeni kuaförüm diplerime sık röfle yapamadı, rengini kıracağım diye boyadı üstüne filan, ne yapacağımı bilemez haldeyim =)
Açık kumral çiğ sarı gibi oluyor bende. Denedim :Sdip boyada açık kumral boyatırım ben. aynı ton olunca tek renk oluyor saçla. bende röfle var çünkü..
Açık kumral bende sonuncu resim gibi oluyor.
Benim derdim açıcının olmaması =)
Geçen seneki saçım böyleydi.
Eki Görüntüle 1134885
Buna yakın olsun yeter. =)
Benim derdim açıcının olmaması =)
Geçen seneki saçım böyleydi.
Eki Görüntüle 1134885
Buna yakın olsun yeter. =)
Evde yapmam zaten ya. Açıcı dediğim mavi renkli kötü kokan şey, oryal sanırım. İşte onu istemiyorum, çünkü kuaförüm röfleyi onunla yaptı ve tekrar röfle yapacak kadar diplerim uzamadı, üst üste de o şeyi uygulatmak istemiyorum. Amacım aynı rengi verecek boya bulup yazı onunla idare etmek.aslında bu açıcı değil. boya açıcı diye geçmiyor ki canım.. ama güzelmiş saçın evde yapmak zor olur çok denemediysen evde boyayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?