Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

esmeri de sarışını da kumralı da saçını sarıya boyattığı için bir çekiciliği kalmadı bence doğal sarışınlar dışında hiçkimseye yakıştıramıyorum ben sarıyı hele de esmer olanlara hiç bir de bu beyaza yakın olanlar var inanılmaz yapay görüntüler

bu sarılar çok güzel ama, boyamayla elde edilemiyo ne acı. anca kumral olacaksınız da sarıya boyatacaksınız, o zaman çok doğal oluyor.

ya da gerçekten sarışın olacaksınız

Bu egitimli kuaforlerin boyadigi saclaraaldanipta birden sari yaptirmayin sacinizi valla tepecikli sabayata benzersiniz:) benim arkadasim esmer ve sari yapti sacini ama kendi sacini her boyada bir ton aca aca yapti birden sari yapmadi bu yuzden.herkesin gozu alisti ve gozumuze batmadi buda tavsiyem ilk koyu snra acik yapin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu egitimli kuaforlerin boyadigi saclaraaldanipta birden sari yaptirmayin sacinizi valla tepecikli sabayata benzersiniz:) benim arkadasim esmer ve sari yapti sacini ama kendi sacini her boyada bir ton aca aca yapti birden sari yapmadi bu yuzden.herkesin gozu alisti ve gozumuze batmadi buda tavsiyem ilk koyu snra acik yapin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…