Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sarılarak ağlayarak insan ayrılır mı seve seve ayrılık olur mu insan hiç yere sevdiğinden vazgeçer mi kaç yıllık bi ilişki bir anda biter mi nasıl geçer bu acılar hiç geçmeyecek gibi hissediyorum yeniden birini sevmek nasıl mümkün olur..
Ne ilksiniz ne de son olacaksınız. Dünyada milyarlarca ayrılık yaşandı bu zamana kadar. Hepsi geçti, geçiyor. Acı çekeceksiniz elbet ama bi gün ayağa kalkacaksınız tabi ki.
İnsanı en çok acıtan yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır demiş başka bir şair gerçekçi bi insanım normalde elbet geçicek diyorum ama şuan çok dayanılmaz geliyo tam 42 gün geçti
Ne ilksiniz ne de son olacaksınız. Dünyada milyarlarca ayrılık yaşandı bu zamana kadar. Hepsi geçti, geçiyor. Acı çekeceksiniz elbet ama bi gün ayağa kalkacaksınız tabi ki.
Değişti herşey problem olur oldu ben çözüm bulmak için konuşmak istediğimde falan pek oralı olmadı beraber sorunlarımızı aşamıyoruz diyerek ayrıldık isterdim ki böyle vazgeçmesin
Zor bir durum aynı şeyleri bende yaşadım ona hislerim vardı beni kendinden soğuttu birdaha görüşmek istemediğini söyledi tamam dedim sarıldım vedalaştık gözüm doldu ama o buz gibiydi duygusuz adamdı
Bende ilk aşkım olan sevgilimle bu şekilde ayrıldım 2 senelik bi ilşkiydi ama sarılarak ağlayarak ikimizde bu şekilde ayrıldık şuan saçma gelen o zaman bize mantıklı gelen sebeplerden dolayı ayrılmıştık.üzerinden 8 sene geçti unutuluyor mu dersen asla unutulmuyor ilk başlarda evet çöküş yaşıyorsun ama hayat devam ediyor zamanla bu duruma alışıyorsun ve KADER diyorsun ...
Değişti herşey problem olur oldu ben çözüm bulmak için konuşmak istediğimde falan pek oralı olmadı beraber sorunlarımızı aşamıyoruz diyerek ayrıldık isterdim ki böyle vazgeçmesin