Sarılıp yakınlaşırken gaz çıkaran koca

Adamdakide nasıl heyecansa bi sarılmada titresimli vibratör gibi gaz cıkarıyo demek en dogalından titreyerek etkileniyo herhalde.

Kokuyo mu konu sahibi? Çörek otuyla yogrulmus sirkeli kısır gibi kokuyo herhalde bosanmak istedigine göre. Bosan.

Aynenn 8 sene de benden.. karşımda gaz çıkaran birine sevgi saygı da duyamam bu ne aymazlık bu ne rahatlık ya

Bir de şu hakim boşar mı, boşanma sebebi mi konuları çok komik ya. Hakim ne diyecek? Yaz kızım osuruktan sebeplerle boşanılmaz Te Allam.

Sizde salın gitsin bu sebepten boşanılmaz

Ne kadar acayip sorunlar var ve aslında herkesin ortak sorunları
Bendeki ex te salardi ve dehşet bir ses çıkardı. Ki ben rahatsız olurdum demezdim ama anlardı ona rağmen hiç sallamazdi. Ben bir kere yanında kacirsam o...pular gibi gülerdi ben utanirdim...
Bunlar neden böyle. Tamam eşinin yanında rahat olacaksın ama iğrenç olmak farklı birşey... Ve kim ne derse desin insan soğuyor bunlardan dolayı...mesela belki yargılayan olacak ama bendeki bana göre aşırı kiloluydu ve göbeği yüzünden atlet dışarıda gezerdi ki ben nefret ederim bundan. Ne olur az zayiflasaydi. Ki benim zayıfla demem dava konusu oldu...
Neden bu kadar igrenclesiyor bu erkekler. Bakıyorum bayanlar daha usturuplu davalarda. Neden acaba?

Ben sizin yönteminizi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…