Sarılma mevzu

El mahkum alışılıyor hele bebekten uykusuz gecelerden sonra otururken için geciyor ilk zamanlar gece emzirirken çocuğu düşürürüm diye çok korkuyordum . Bekarken ki uykularimı çok özlüyorum yorgana sarılıp yayıla yayıla sabaha kadar deliksiz uyumak ne güzel şeysin sen öyle :KK61::uykucu:
Zaten evlenme fikrine soğuktum şuan buz gibiyim 😂 ama her şeye rağmen anne olmak çok güzeldir eminim.

Kızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)

Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.

Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.

Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.

Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.

Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.

Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Okurken bile bi daralma geldi.nefret ediyorum.allahtan eşim bi tarafta ben bitarafta yatıyorum vallaa

Ben bunları filmlerde oluyor sanıyordum tek djdjdj sevgilim de bende o halde uyuyamıyoruz. Teması çok seviyoruz uyumadan sarılıyoruz yatıyoruz birşeyler izliyoruz sonra sarılıp yatıyoruz. 5-10 dkka sonra çoğu zaman kolu uyuşuyor zaten skdjdjdj bir de yorganlarımız da ayrı ayrı o yorgana sarılıp arasında kaybolup uyumayı seviyor :D sabah uyanınca onun yorganına girip sarılıyorum ya da o açıyor yorganı vs vs :)
Sizin durum zor ama yenisiniz diye sanırım mecbur alışmanız gerekiyor gibi duruyor zaten uykusunda yapıyorsa yapacak birşey yok :))

Konu eskimiş biraz ama ben yeni gördüm. Yazayım dedim Ben de sarılarak uyumayı çok severim, isterim ama uyuyamam. Bence siz dürüstçe anlatın. "Sarılarak uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum" deyin. Uykunuz gelene kadar ya da siz rahatsız olmaya başlayana kadar sarılırsınız sonra çekilirsiniz. Uykusunda yine sarılırsa ayırırsınız kendinizi. Önceden söylediğiniz için de alınmaz bence.

Aynı dertten muzdarip im. İlk evlenince geceyi uyanık geçirdim bi süre. Bide bazen bi kol alttan bi kol üstten sarılma olayı olurdu. Allah ım sana geliyorum derdim. Neyse ki uyuyor gibi yapıp dönüp durunca o kol çekiliyor. Bir de acaba canı acımıyor mu diye çok da koluna kafa ağırlığımı vermeme durumu olurdu bende. Boynum tutukluk yapardı artık:KK20::KK59:

Aynı dertten muzdarip im. İlk evlenince geceyi uyanık geçirdim bi süre. Bide bazen bi kol alttan bi kol üstten sarılma olayı olurdu. Allah ım sana geliyorum derdim. Neyse ki uyuyor gibi yapıp dönüp durunca o kol çekiliyor. Bir de acaba canı acımıyor mu diye çok da koluna kafa ağırlığımı vermeme durumu olurdu bende. Boynum tutukluk yapardı artık:KK20::KK59:
Çözdünüz mi bari yoksa siz mi pes ettiniz artık? :D

Yazin sicaginda tuylu kedisine bile sarilarak uyumayi seven bir ahtapot olarak yaziyorum; ilk 15 dk sonrasi uykudaymis da farketmeden dönmüş gibi yapabilirsin. Soyle saat 4 yönüne doğru kivir kendini (yatak da buyukse) soyle yan dur yani,uyku sersemi dondun sanar ve pozisyon itibariyle sarilamaz.

Eşim bu yüzden bana çok alınıyor.Ama ölsem de sarılarak uyuyamam nefes sesinden uyuyamam hele horluyorsa geberirim sinirden.Neyse ki evimiz sobalı oturma odasında yatıyoruz ikimiz tek çekyata sığmıyoruz diye ayrı yatıyoruz yazları daha zor oluyor benim için.İşini görürken görüyorsun sonra hadi git yatağına diyorsun zoruma gidiyor dedi kaç kere ama elimde değil faltaşı gibi gözlerim açılıyor uyku hak getire boynum ağrıyor kaşıntı tutuyor ne bileyim kıpır kıpır ediyorum yatamıyorum

ironideki mesajı almış olmanin dayanılmaz rahatsızlığı da denilebilir..
Yoo, direkt kaale almadığım. Rahatsız olacak kadar umursamıyorum bu mesajları inanın.

Benim kaale almadığım, yanıt vermediğim dolayısıyla polemik çıkmayan, kaç sayfa öncede kalmış, insanların sonrasında güzel güzel yazıştığı bir mesaj sizi niye bu kadar ilgilendirdi de gecenin bir vakti kalkıp polemik çıkartmaya çalışıyorsunuz bilemiyorum ama aradığınız cevap benden gelmeyecek, zira sizi de pek umursamıyorum. Size daha fazla bir şey yazma gereği görmüyorum, iyi geceler.

Yoo, direkt kaale almadığım. Rahatsız olacak kadar umursamıyorum bu mesajları inanın.

Benim kaale almadığım, yanıt vermediğim dolayısıyla polemik çıkmayan, kaç sayfa öncede kalmış, insanların sonrasında güzel güzel yazıştığı bir mesaj sizi niye bu kadar ilgilendirdi de gecenin bir vakti kalkıp polemik çıkartmaya çalışıyorsunuz bilemiyorum ama aradığınız cevap benden gelmeyecek, zira sizi de pek umursamıyorum. Size daha fazla bir şey yazma gereği görmüyorum, iyi geceler.

Ahh..Bilmezmiyim o hissi..
Arkami dönüp uyumama bile müsade edilmeyen dayanılmaz kadin olduğum gerçeği!!!
Başka çoğu gerçeği unutturur insana..

Korkarim adamlar değişsede ben bu dayanilmazliğimla daha çok çekicem karamsarlığı falan...

Bi yerden sonra zor tabi🤭🤭

Back
X