- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Bende sevmiyorum
arkamdan sarilir bazen esim, kafasini gomer saclarima. En fazla 10 dk sonra daraldim ben diye kacarim
Asdfjk

Asdfjk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 buçuk senelik evliyim. Halen daha elimi tutmak,yanıma oturmak, sarılarak yatmak vb huyları devam ediyor.
Ben de evlenince düzelir diyordum.
Ne zaman düzelecek ?
Büyük yatak alınKızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)
Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.
Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.
Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.
Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.
Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.
Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Aman Allah korusun ne bebeğiBüyük yatak alınking size olsun kolu yetmez size kadar. Ya da bebek yapın o size sarılmasına izin vermez sorun çözülmüş olur. Bu kadar kolay
Üstüne basa basa demedim. Daha önce de aynı şeyleri yaşadığım ama artık salona mı geçsem boyutuna gelince kendimden de rahatsız olduğumu belirttim. Farklı kişilerle yaşanan benzer bir durum olduğu için de bu ve bundan sonrası için genel bir fikir almak, benzer durumdakilerin neler yaşadığını öğrenmek için açtım konuyu.Burada konu adam-lar değil de siz değil misiniz.
Üstüne basa basa adam-lar diye vurgulamanız tuhaf bence.
Hangi adama göre yorum yapabiliriz.
Cevap çok açık, sorun sizin bu tarz birşeyi sevip sevmemeniz, sevmediğiniz birşeyi de o adama bu adama göre değiştirmek durumunda değilsiniz.
Ayrıca insanların büyük çoğunluğu yatağında rahat uyumak ister, bu gayet normal bir durum.
Kuzum ben direkt hadi iyi geceleeer diye arkamı dönüyorum zaten ahshs serde odunluk varsa demek ki bendeBende sarılmayı geç biriyle aynı yatakta uyuyamazdım ama zamanla alıştım. Adam beni yastık niyetine kullanıyor
Başta rahatsız olduğumu anlamış olacak ki anca bir şeye sarılarak yatabildiğini açıkladı. Sıkıldığımda yastığa geçiyordu. Zamanla hem alıştım hem bende sarılmadan uyuyamaz oldum. 40 derece sıcaklar hariç![]()
Adamın hevesini kırmadan uykuya dalıyor da arkanı dönüyormuş gibi yapabilirsin. İleride sende sarılmak istersen yüzün olsunAnlamazsa da alışkın olmadığını uygun bir dille anlatabilirsin bence.
En azından iyi geceler diyormuşsun o da bir şeyKuzum ben direkt hadi iyi geceleeer diye arkamı dönüyorum zaten ahshs serde odunluk varsa demek ki bende![]()
Ben sana sarılayım de, döndür arkasını. 5 dk sonra dön arkanı uyu
Kızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)
Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.
Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.
Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.
Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.
Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.
Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Valla ben yapıyom değil sarılmak temas olsa bile uyuyamıyom eşimde ilk zamanlar alınıyordu falan ama alıştı o da zamanla napim uyuyamıyorum uyuyamayınca sinirli oluyorum adama çatıyorum baktı ki haklıyım şimdi ikimizde olabildiğince uzakta yatıyoz yatakta sırf bu yüzden en büyük boy yatak aldım evlenirkenÖbür türlü de seninle işim bitti öteyana git gibi olmaz mı?
Aynı şeyi erkekler yapsa çok incinirdik sanırım.
El mahkum alışılıyor hele bebekten uykusuz gecelerden sonra otururken için geciyor ilk zamanlar gece emzirirken çocuğu düşürürüm diye çok korkuyordum . Bekarken ki uykularimı çok özlüyorum yorgana sarılıp yayıla yayıla sabaha kadar deliksiz uyumak ne güzel şeysin sen öyleEvet aynı bende öyleyim. Herkes tv başında bulduğu yerde uyumayı sever. Bana illaki yatak yorgan olacak yoksa rahat edemem uyuyamam.
Yaademek bende böyle olacağım. Korkuyorum.