Sarılma mevzu

Sevdiceğimle ilişkimizin başlarında biz de bu durumdaydık. Ben adamın tepesinde uyumak istiyordum o ne etsem de kaçsam diye bakıyordu. Şimdi uykusunda bile uzaklaştığımı hissedince geri çekiyor. :KK53: rahat edebileceği bir pozisyon bulup zamanı yavaşça artırarak alıştırdım ben.Rahat pozisyon keşfedememişsindir belki.

Ya da boşver, sorun sizde değil bende güzellemesi yap kaç kenara :)

Sevdiceğimle ilişkimizin başlarında biz de bu durumdaydık. Ben adamın tepesinde uyumak istiyordum o ne etsem de kaçsam diye bakıyordu. Şimdi uykusunda bile uzaklaştığımı hissedince geri çekiyor. :KK53: rahat edebileceği bir pozisyon bulup zamanı yavaşça artırarak alıştırdım ben.Rahat pozisyon keşfedememişsindir belki.

Ya da boşver, sorun sizde değil bende güzellemesi yap kaç kenara :)
Adamı adım adım alıştırmış ahaha hemen söyleyeyim farkına varsın.

Sevgili konu sahibi... 2 buçuk senelik evliyim ve 2 buçuk senedir uyuyamıyorum.

Ben 48 kiloyum.

Eşim 83 kilo.

O kol illaki benim üstümde olacak. Kolu ilk andaki ağırlığını zaman ilerledikçe katlıyor. Üstümde vinç var sanki.

Bi şey deyince de kabul etmiyor. Kabus gibi Allahim

Ne kadar zor bilirim. Aman kirilmasin diye insan katlanmaya calisiyor. Biz de su gogsunde uyuma olayini cozemedik 3 yildir. Afakanlar basiyor beni gogsune yattigimda. Ne var arkami donsem de sarilsan arkamdan? Olmuyor ben alisamadim 3 yildir. O da inatla yatiriyor. :KK14: o uyuyana kadar put gibi yatiyorum yaninda. Sonra resmen minik hareketlerle donmeye calisiyorum arkami. Bazen uyanip yakaliyor uyku sersemi :KK70:
Bir de su yuz yuze yatma olayi. Ben daha cok arkami donup uyuyorum esim aksine burunlarimiz degecek yatarken. Onu az bucuk biseyler diyorum da razi ediyorum yine. Herif sigara kokuyoz agiz agiza yatmayalim falan dedim bir nebze rahatim ilk zamana gore. Arada yine burun burunayiz ama olsun napalim. Bu da iyi 😁
Ama goguste yatma beni darliyor. 3 yildir kirmayim diye katlanmaya calisiyorum. Gece nobete gittiginde yayilip yatiyom yatakta valla :bicak:

Çoğul eki durumda bir farklılık yaratmıyor. Genel olarak sarılarak uyuyamıyorum. Bir kişi, iki kişi vs bunun bir önemi yok. Benim için genel bir konu bu.

30 yaşındayım, hayatıma giren ilk erkek kendisi değil. Son erkek de olmayabilir. Dolayısıyla evet su an ve gerekirse sonrası için fikir istiyorum.

Yorumunuzu çoğul ekine göre yapacaksanız sizi yormak istemem, sağolsun sayfalarca yazanlar oldu.

Ben zaten hayatınıza giren erkeklerden söz etmedim, buna karışma haddimin olmadığının bilincindeyim.

Şu an bir sevgiliniz varsa onun üzerinden yazmalısınız yazmaliydiniz.

En azından şu ana saygıdan dolayı.

esimde sarilarak uyur bende sizin gibiydim yalniz bizimki koala gibi kol bacak yorgan ne varsa benim ustume atip sariliyordu en son bir gun aaay yeter artik bu ne ya koala gibi herseyin ustumde dedim bidaha sarilmadi 😁

Back
X